panfir tşk ederim aynı bugün çok az kanamam oldu bunun arkası gelir yani bu ayda olmadı üzülüyorum ama ilk günlerdeki kadar değil bende senin gibi her adetolduğumda oturup ağlıyordum evet doğru söylüyorsun allah vereceği zamanı biliyor ama yine de üzülmeden yapamıyorsun çünkü çok istiyorsun allah hepimizin kucağını doldurur inşallah ben bugün çok üzgün de olsam ümidimi kaybetmemek için çabalıyorum bu arada hatay merkezde misinmerhaba hanice seni çok iyi anlıyorum emin ol. her ay hayal kırıklığı yaşamak çok zor. birbirimizi destekleyerek bu işin üstesinden gelebiliriz başka yolu yok. umarım bu ay olur güzelim. sıkma canını benim bu ay 2 tane gelişmiş yumurtam vardı ve çatlamaları içinde iğne vuruldum bu haberi alınca ilk gün bütün gece hayal kurdum eşimle ikizlerimiz olabilir diye. ama ikinci gün korkmaya başladım. ya olmazsa ben tekrar bu hayal kırıklığını yaşayamam dedim çünkü 2 aydır hep hayal kuruyorum ve olmayınca oturup ağlıyorum saatlerce. ama şunu anladım hayal kurmak yok üzülmek yok moralini hep yüksek tutacaksın allahım her zaman hayırlı zamanında nasip edecektir bizlere. bunu unutmamaız gerekiyor biz elimizden geleni yapalım ve ya allah diyelim dimi güzellerim. ben bugün progesteron tahlili yaptırdım doktor bunda görülebilir belki dedi pazartesi günü alacam sonucu bakalım kısmet. allahım herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin. sevgiyle kal....
gülom ben klomeni kullanıyorum öyle regl ağrısı gibi bir ağrı olmadı şimdiye kadarHanimlar
Bu Klomen Hapi Regl Ağrisi Yapiyor Mu.zaten Regl Zamani Belim Kasiklarim Karnim Ağrir.bir Yerde Okumuştum Acaba Daha Beter Ağritirmi.inşallah Hamile Kaliriz Ama Iyice Sikilmaya Başladim.hamile Kalamadiğina Mi üzülürsün Reglin Olduğu Zaman çektiğin Ağrilarami.bazen Hakikaten Psikolojim Acayip Bozuluyor.
merhaba hanice. canım çok üzüldüm inanki. şu an tamamen regl oldun mu? sıkma canını inşallah bu ay beraber hamiş oluruzpanfir tşk ederim aynı bugün çok az kanamam oldu bunun arkası gelir yani bu ayda olmadı üzülüyorum ama ilk günlerdeki kadar değil bende senin gibi her adetolduğumda oturup ağlıyordum evet doğru söylüyorsun allah vereceği zamanı biliyor ama yine de üzülmeden yapamıyorsun çünkü çok istiyorsun allah hepimizin kucağını doldurur inşallah ben bugün çok üzgün de olsam ümidimi kaybetmemek için çabalıyorum bu arada hatay merkezde misin
Hanice Dediğin Gibi Inşallah Bekletmezler .klomene Başladim Ya Sanki Hemen Hamile Kalicam.bir Heves Geldi.ama Regl Zamanim Yaklaşinca Yine Bir ümitsizlik Kapliyor Içimi.regl Zamanimda Belli Değil.en Son Ay 26 Gün Ondan önceki Ay 29 Gün Arayla Oldu.anlayacağin Ne Zaman Regl Olacam Belli Değil.sikildim Hemde çok.eşime Sataşiyorum .onunlada Bu Konuda Tartiştik.saplanti Oluyor Galiba Bende Bu Hamilelik Meslesi.
merhaba hanice. canım çok üzüldüm inanki. şu an tamamen regl oldun mu? sıkma canını inşallah bu ay beraber hamiş oluruzve bizimkiler bakarsın aynı burç olurlar. benim regilime 2 gün var ve çok sabırsızlanıyorum,korkuyorum,heyecanlanıyorum için için diyorum ki sakın heveslenme regl olacaksın o yüzden umutlanıp üzme kendini diye dırdırlanıyorum kendime. bu arada canım biz aslen adanalıyız yani babam adanalı annem hataylı. biz şu an hatay merkezde oturuyozruz eşimle birlikte. gel beklerim canım eşinle birlikte misafir etmekten mutluluk duyarım
ooo hemşom benim.slm panfir evet regl oldum hayırlısı ne diyeyim alıştım ben artık hiç umutlu değildim zaten inşallah sen regl olmazsında iyi haberler verirsin ben yine dr agidecem diye kendi kendimi yiyorum hiç sevmiyorum dr gitmeyi ama ne yapalım öyle gerekiyor bu arada biz hataylıyız ve şu anda payasta oturuyoruz eğer buralara yolunuz düşerse beklerim
Herkeze merhaba bende 1 ay klomen kullandım. Şimdi adet oldum bugün gittim günde 2 ye çıktı.Olmazsa 3 e çıkacak.Yine olmazsa iğnelere geçeriz dedi.
Benim 1 kızım var.Biz ikinci için uğraşıyoruz.7 yaşında kızım Allah bağışlasın.36 yaşındayım.Tahlillerimde yani hormonlarım yumurtlamam progesteron herşey normal.Olmazsa olmuyor.Ama hayırlısı diyorum.2.yi arayan arkadaş varmı benim gibi...
günaydın haniceciğim ve sevgili arkadaşlar.
benim normalde dün regl olmam gerekiyordu olmadım. içimi hem bir mutluluk hemde korku kapladı. ya regil olmak istemediğim için gelmediyse ya hamile değilsem....
bugün bekleyecem bakalım inşallah gün içinde regl olmama da yarın sabahtan gidip kanda gebeliğe baktıracam.
umarım bende sizlere o güzelim haberi verebilirim...
sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?