klomen tedavisi olan varmı

Selam arkadaşlar
Ben de aranıza yeni katıldım. Bende uzun zamandır polikistik over sendromu var. Gittiğim doktor bana doğum kontrol hapı vermişti(yasmine). Nerdeyse 8 senedir doğum kontrol hapı kullandım. Adetlerim bu ilaç sayesinde düzenliydi. 3 sene önce evlendim. Bu sene çocuk sahibi olmaya karar verdik. Bu yüzden Aralık 2006da doğum kontrol hapını kestim ama eşimle ilk defa Nisan ayında korunmadan ilişkiye girdik. Çünkü daha önce gebe kalsaydım (Mart sonuna kadar) sağlık sigortamız karşılamıyacaktı. Nisan ve Mayısta denedik olmadı gebe kalamadım. Bu arada doğum kontrol hapını bıraktığım için reglim düzensizleşmeye başladı . İlk başlarda daha düzenliydi. Ama zaman geçtikçe düzensizlilk arttı. Bu ay hiç regl olmadım. Bugün 45. gün ama hala olmadım.
Doktora gittim bana Farlutal verdi. Regl olduğumda reglimin 3.günü ile 8. günü arasında da Klomen kullanıcam. Ayrıca her gün Glucophase 850 mg da yarım tablet alıcam. Burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla çoğunuza Klomenle beraber iğne de verildi. Ama bana doktorum iğneden bahsetmedi. Klomeni iğnesiz kullananız var mı acaba? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. :uhm:

fotini geçmiş olsun öncelikle.bende geçen ay klomene başladım.bu ay iğne ve klomen kullanıcam.önce klomeni kullan fayda edicekmi etmezse gelecek ay dozu arttırılır.yumurta gelişiyomu yoksa yumurta oluşmuyomu bunların hepsi dikkate alınarak veriliyor iğne. stres yapma inşallah olur

merhaba arkadaşlar bu siteyi tesadüfen buldum ve hemen üye oldum içerik olarak çok hoşuma gitti. ben aslında çatlatcı iğneyi araştırıyordum ve bu güzelim siteyi buldum aslında problemimiz aynı. 10 aydır evliyim son 2 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı bu ay adetimin 5. günü klomen kullandım daha ilaç bittikten 3 gün sonra feci bir ağrıyla doktora gitmek zorunda kaldım. ve bana 2 yumurta oluştuğunu söyledi. yani ikizim olabilir nasıl mutlu oldum bilemezsiniz tabi yumurtaların çatlaması gerekiyor bunun için prengly(umarım doğru yazmışımdır) iğne verdi iki tane 5000+5000 aynı anda vuruldım artık bakalım inşallah döllenme olmuştur. ya bu iğneler yumurtayı hangi zaman dilimide çatlatıyor bilen varmı? hepinize hayırlı haberler diliyorum sevgiyle kalın

panfir01 36canım hadı bakalım hayırlı haberlerini alırız 36 saat içinde çatladığını biliyorym çünkü bende dün yaptım bugün 30.saatte aşılamam oldu

Arkadaşlar selam yine de,

Klomenin ne gibi yan tesirleri var? Kullananların ne gibi şikayetleri oldu?
Ben daha kullanmaya başlamadım. Umarım uzun süre kullanmak zorunda kalmam.

deryahakan umarım hayırlı bir sonuç alırsın. herkes için bütün içtenliğimle dua ediyorum. allahım herkese sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin. ya bu arada benim sol kasık bölgemde bir ağrı var acaba döllenme olmamış olabilirmi? çok korkuyorum ya. bu ikizi çok istiyorum. acaba döllenmeden sonra bu tarz bir sancı çekmem normalmi eğer döllenme olmuşsa tabi.

Selam AŞK
Saol canım sana da geçmiş olsun.
Sen geçen ay sadece klomen mi kullandın? Sonuç almayınca mı iğne de olman gerektiği anlaşıldı? Bana doktor bu ay klomenden sonuç almazsan o zaman gelecek ay da klomen kullan eger sonuç almazsan o zaman görüşürüz dedi.
İğneden bahsetmedi hiç.
Panfir1 sen de korkma stres yapma inşallah herşey yolunda gidicek. Unutmayın ki ilk başta buna inanmak lazım. :teselli:

evet canım bu ay iğneyle beraber klomen tedavisi görecem.bilmiyorum canım herhalde geçen ay sadece ilacı kullandım takip yaptırmadım.bu ay hem ilaç hemde iğne kullanacağım.inşallah tüm isteyenlerin kollarını boş bırakmaz ALLAHIM.(amin)

selam fotini
umarrım dediğin gibi herşey yolunda gider ama strese girmemek imkansız inanıyorum bütün kalbilme... ama o acabalar var ya insanı deli ediyor.

AŞK takip etmedim demeklene kastettin? Yani ultrasonla bakmayı mı diyorsun? Bana doktorum sadece ilacı verdi takipten de bahsetmedi. Acaba neden ?
Bu arada glucophase 850 kullanmaya başladım. Sizlerden kullanan var mı?

merhaba arkadaşlar
ya bir sorum daha var benim dünkü sancım geçti ama bugün süt renginde akıntım var acaba regilmi olacam yani olmamışmıdır. bide ağzımda tuhaf bir tat var sürekli ağzıma bişeyler atıyorum. normalde daha regilime 10 gün var bunun nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı. ilginiz için teşekkürler...

selam kızlar bende 3 ay klomen kullandım sonra iki ay ara verdim buay dr gittim dr yumurtaların olgunlaşmıyor klomen kullanmak zorundasın dedi yani bu ayda bebiş hayallerim suya düştü ama ben klomeni kullandığım zamanlarda çatlatma iğnesi hiç kullanmadım ilacı kullandıktan sonra yumurtalara baktı ve kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum beklemek çok zor hepimize allahtan hayırlısını diliyorum allah kucağımızı boş bırakmasın

merhaba hanice
lütfen üzme kendini bu ay olmadıysa inşallah önümüzdeki ay olur. bunun için umut etmeliyiz. her zaman desteklemek isterim seni. klomeni bende kullandım ilk defa bu ay ama doktorum bunu en fazla 3 ay kullanacaz dedi olmazsa rahim ultrasonu yapılacak
:1hug:

merhaba arkadaşlar,
klomeni bende 2 ay önce iğnesiz kullandım.Doktorum kendiliğinden çatlaması daha iyi olur yoksa kist olabilir demişti.geçen ay iğne de yapılmasını uygun gördü,yaptırdım ama sonuç çıkmadı.bu ay artık doktora gitmemeye kendi haline bırakmaya karar verdim.eğer bu ay da sonuç alamazsam aşılama yapılmasını isteyeceğim.ayrıca geçen ay ilaçlı rahim filmi de çektirmiştim sonuç iyiydi.Artık bekleyeceğim............

panfir tşk ederim her ay aynı şeyi yaşamak çok zor birbirimize destek olarak güçlü olmalıyız umarım en kısa zamanda allahım hepimizin kucağını dolduracaktır desteğine çok tşk ederim:1hug:

Herkeze merhaba bende 1 ay klomen kullandım. Şimdi adet oldum bugün gittim günde 2 ye çıktı.Olmazsa 3 e çıkacak.Yine olmazsa iğnelere geçeriz dedi.

Benim 1 kızım var.Biz ikinci için uğraşıyoruz.7 yaşında kızım Allah bağışlasın.36 yaşındayım.Tahlillerimde yani hormonlarım yumurtlamam progesteron herşey normal.Olmazsa olmuyor.Ama hayırlısı diyorum.2.yi arayan arkadaş varmı benim gibi...

Merhaba ben emeli ben seni çok iyi anlıyorum.Kendinde sürekli hamilelik ile ilgili bir belirti arıyosun.Kendini bu kadar dinleme ilk hamileliğime dayanarak söylüyorum.Hamile kalmış olsan bile bu kadar erken dönemde bu tür değişiklikler oluşmuyor.Adetin geçtikten en az 1 hafta sonra başlayabilir.Yada daha geç.
Ama inşallah Allah dualarını kabul eder.

canım ben anne olmayı bekliyorum 3 aylık hamileyim tüp bebek bazı ilaçlar kullandım yumurta gelişmesi için gerçi benim bir problemim yoktu eşimde sperm yetmezliği vardı ilaçlardan sonra biraz kasıklarda ağrı oluyor oda yumurtaların büyüyüp gelişmesiyle alakalı korkmana gerek yok eğer kist olma durumu olsa doktor zaten o ilaçları sana vermezdi diye düşünüyorum ama nekadar pozitif düşünürsen o kadar iyi sonuç alırsın ayrıca bir bebek istiyorsan kisti falan düşünmeyeceksin tavsiyelerimi dikkate alırsan sevinirim tecrübe konuşuyor rahat olmalısın bu işlerde sitrese yer yok hayatım ne kadar sitres o kadar olumsuzluk demek senide üzmek istemem ama sana bir arkadaş tavsiyesi

canım lütfen kendinizi bukadar üzmeyin 3 aylık hamileyim tüp bebek benim bebeğim bende çok sıkıntılar yaşadım allahım hepimizin yüzüne gülsün herkes sağ salim evladını kucağına alsın kendine iyi bak stres yapma ne kadar stres o kadar olumsuzlık bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…