klomen tedavisi olan varmı

öncelikle merhabalar;
ben bişey sormak istiyorum:Klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi sonrasında eğer hamile değilsen,adet olmama gibi bir durum olabilir mi ?

öncelikle merhabalar;
ben bişey sormak istiyorum:Klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi sonrasında eğer hamile değilsen,adet olmama gibi bir durum olabilir mi ?

canım sorun hakkında bi bilgim yok ama klomen ve çatlama iğnesi bende kullandım ve hamile kalamadım ama adetim her zamankinden kısa sürdü. Demekki farklılık yapabiliyor

feray ben artık bı sure herseyı zamana bırakmak istıyorum normalde benımde ikinci aşılamamın oolması lazım ama gıtmıycem belkı sen bu ay hamılesındır asılamaya gerek bıle kalmaz sızın sorununuz neydı doktor ne dedı?

canım benim eşimin sperm sayısı ve hareketliliği düşük çıktı.sizde ne vardı acaba bende mi 2.aşılamayı yaptırmasam bazen yaz tatilini bekleyim diyorum izin derdi olmuyo en azından offffff bende kararsızım

sevdacığım ben bugün gittim doktora ve klomene başladım kist olayını sordum bana hayır dedi olmaz böyle bişey bu ilaç yumurtaları çatlatmaya yardımcı oluyor dedi allah bebek isteyen herkese yardımcı olsun

canım bızde doktorun soyledığıne gore hersey normalmış ben evlendıkten sonra ılk alt ay yasmın kullandım sonrasındada yaklaşık bıryıldır korunmasız ilişki cocugumuz olmayınca doktora gıttık butun tetkıkler yapıldı eşimin ilk spermıyogram sonucu 35 mılyondu üç ay arka arkaya tekrarlandı en son 95 mılyon oldu hersey normal dedı işyerınden izin alıp tetkıkler için koşturmak çok zor oluyor doktorum aşılamanın şansı normal ilişkiye gore daha yuksek dedıgı için aşılama yaptırmaya karar verdık ama sonuç bu ay yıne menfı bende ne yapmam gerektıgını bılmıyorum

burlik dr.unu aradınmı eğer aşılama yaptıracaksan biliyorsun ki tedevi adet döneminin belli bi gününde başlıyo

hayır daha aramadım adet olmama 7 gun var daha kesın karar veremıyorum bıyerde okudugum yazıya gore ılk üçasılamanın sansı %95 mış gecen ay ara vermeyı doktorunmu onerdı sağlıklı olan asılamanın her ay arka arkaya mı yapılması yoksa ara vererekmı yaptırmak lazım bılgınız varmı

kardelen ben bu ay asılamadan sonra 9. gunu beta hcg baktırdım 3,61 idi bugun 11. gun tekrarladım testı 1,81 çıktı yanı sonuç negatıf umarım senınkı tutmuştur

burlik canım bana aşılamadan 14 gün sonra kan testi yaptır demişti sen yinede 14.gün yaptır ilk yaptırdığın teste fazla çıkmasının sebebi kullandığın ilaçlar olabilir.evet canım bana dr ara verelim dedi yumurtalıklar dinlensin dedi

klomen benzeri bir ilaç kullanıyorum, doktor 5 gün kullan, ilaç bittikten sonra 4. gün gel dedi. ama benim reglim normalde 26 gün sürüyor, ya çatlatma iğnesinden önce yumurta çatlarsa ne olacak, bu arada akıntım çok fazla, bu normal mi? ilk kez bu ilacı kullanıyorum

Kısslarrr...bugün doktora gittim çok moralim bozuldu..5 günlük ilk defa klomen kullanmıştım..bugün doktor yumurtalıklarıma baktı ve yeterince büyümemiş normal boyutlarda değil..offf..moralman çöktüm..biliyorum bebek tedavisinde moralin yüksek olması gerekir ama yapamıyorum..şeker hapı verdi onu kullanıcam...yumurtalık takibine aldı aşılama yapacaktı ama bilmiyorum bakalım ne olacak...offff...herşeyin hayırlısı...

pamuk ya bu kadar karamsar olma bıkaçgun sonra sı için tekrar gel demedımı doktorun tekrar gıttıgınde yumurtaların ıstenılen boyuta gelmış olucaktır bu ay asılaman yapılır merak etme bende eskışehırlıyım şuan aılem orda çok ozluyorum eskışehırı sende moralını yuksek tuut

feraycım guzel haberlerı verecegım gunun gelmesını çok istıyorum ama bu ay degılmış gectıgımız cumartesı adet oldum bu aya ınşallah

daha adet olmadım bekliyom ama yaptırmamaya karar verdim yaz tatilini bekleyeceğim izin derdiylede uğraşmak istemiyom kafam rahat olur yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…