klomen tedavisi olan varmı

mehay yumurta catlatma iğnesınden bahsedıyorsan eger kalçadan yapılıyor sendemı asılama olucaksın

ya evet canim cok korkuyorum o kadar ugrastiktan sonra olmaz diye ama ben catlatma ignesini demiyorum bazilarina hap veriyorlarmis hani adetin 3. gunu baslanan bana igne verdiler onlari diyorum gobektenmi acaba?

evet canım ben hap kullandım ama iğneler göbekten vuruluyormuş aman boşver hersey olacagına varıyor hıç kafaya takma nasıpse olur

ya valla en korktugum sey gobekten vurulan igneler bebek yapmak ne zor yaa cekmedigim sey kalmadi bu yolda rahim filminden sonra bayilmistim simdide bu igneler offf insallah olurda tekrarlamak zorunda kalmam

valla 4 senelik evliyim 3 senedir istiyoruz olmuyor benden sonra evlenen herkesin oldu 2. yapacaklarini soyluyorlar moralim bozuluyor bide cekilen acilar yani kisaca beklemek guzeldir gelecekse beklenen ama insan emin olamiyinca ister istemez kafasina takiyor canim.

şimdi senı daha ıyı anladım ama tıp çok gelıştı en olmaz denılenlerın bıle bıgun oluyo sorununuz neydı bu senın ilk aşılamanmı

merhaba
ilaçlı rahim filmi çektirmek için gerekli bir zaman var mı yoksa herhangi bir çektirebilir miyiz?bilenler cevap verirlerse sevinirim.

ben geçen ay çektirdim ama bimiyorum tabi bi zamanı varmıdır ben dr un ısrarıyla çektirdim hayatımda hiç unutamayacağım bişeydi isimlendiremiyorum bile

ben 4 yıllık evliyim ama bir yıldır çocuk istiyoruz.artık aşılama yaptırmaya karar verdim öncesinde film çektirmek gerekli değil mi acaba?gerçi doktorla görüşeceğim.bazı arkadaşlarım hiç öyle büyütüldüğü gibi bişey olmadığını hiç acı duymadıklarını söylüyorlar.ama ben de çok korkuyorum.gerçi bu yolda çekilecek her acıya razıyım.Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallah....

aminnnnnnnnnnnn rahim filminden bahsediyorsun dimi başkakarını bilmem ama benim canım çok acımıştı uzun süreli bi ağrı değil ama yinede ağrılı bişe

rahim filmini adetin biterbitmez çektirmen gerekiyr bildiğim kadarı ile.Çünkü her ihtimale karşı hamile olma olasılığı var.Ayrıca aşıla yaptırcaksan mutlaka doktorum rahim filmini istiycektir.Korkacak bişiy yok ağrısı kimisinde çok oluyormuş nedeni de kanallardaki yapışıklıkların film esnasında açılması.Egerki kanallarda bi proble yoksa sinek ısırması gibi bi ağrı duyuyorsun sadece.Korkulacak bişey yok için rahat olsun

Çok sağol canım .Benim tahmin ettiğim şeyler söyledin.Yarın doktora gidecem.Bakalım ne diyecek?

merhaba canım bende iki ay klomen kullandım, yaklaşık 9 ay önce dış gebelik operasyonu geçirdim,kısmet olsaydı bu ayın sonunda doğum yapıcaktım..üçüncü ayda doktorum klomen tedavisi verdi ama ben bu ay kullanmadım,11 mayısta regli mi bekliyorum bakalım hepimiz için hayırlı olsun

slm arkadaşlar ben yeni katıltım aranıza ben 3 yıldır evliyim gebe kalmaya çalışıyodum ama pko olduğumu öğrendim dr.u değiştirince klomen kullandm bu ay bu gün de ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısı bakalım aranız da tecrübeli varsa anlatsın lütfen çk heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…