klomen tedavisi !!!

Amin canım. İnşallah olur Allah yüzüne bakar. Gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Burada birbirimizi tanımasak da aynı şeyleri yaşıyor, aynı süreçlerden geçiyoruz. Tanımasak da ortak noktalarımız çok. Ve ne yazık ki en azından ben etrafımdaki insanlarla hatta bazen eşimle bile paylaşamadığım şeyleri burada yüzünü görmediğim insanlarla paylaşıyorum. İyi dileklerin ve güzel duaların için teşekkürler. Umarım Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder. Pes etmek mi yaptığım bilmiyorum ama gerçekten çok yoruldum, çok üzüldüm, ağlamadım hep içime attım belki de patladım artık

Bende adet olmayı bekliyorum 4 gün kaldı tekrar klomen kullanıcam inşallah olumlu sonuç alırız. Olmazsa da tup bebek yolu görünüyor.
Bazen acaba ilaçla iğneyle hiç uğraşmadan direkt aşılama ya da tüp bebek mi denemek daha mı mantıklı diye düşünüyorum. Sonuçta anlaşılan o ki benim de yumurtam istenilen şekilde zamanda olmuyor. Belki bu kadar yıpranmazdım. Hakkında hayırlısı test yaptın mı yapacak mısın bilmiyorum ama inşallah hamilesindir.

İnşallah canım. İki aydır beraber bekledik yumurtaları:)) Benim konu pek uğurlu gelmedi heralde. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Korktuğumuz çekindiğimiz bir şeyler yaşamak zorunda kalmayız.
İnşallah canım herşeyin bir kısmeti var demekki onu bekliyoruz hayırlı haberlerimizi alalım İnşallah

Yok canım hamile değilim. Adet olmayı bekliyorum.bende bazen senin gibi düşünüyorum ama normal yolla olabilir diye uğraşıyoruz işte. Hayırlısı diyelim .

Umut hiç bitmiyor ki...
İnşallah olur canım... Herhangi bir sorun var mı peki?
Benim sağ tüpüm kapalı yumurtam soldan olması için klomen kullanıyorum. Kaç ay takip yaptım hep kapalı tarafta büyüdü çatladı öyle olunca hiç umut yok .ilk kez bu ay solda iki tane büyüdü oda eşim stres yaptı yada psikolojik de olabilir ilişki olmadı. Son bi kere daha denemek istiyorum .

Doğru ya bahsetmiştin. Peki tüplerin açılmadı mı? Rahim filmi çekilince açılıyor diye biliyorum. Ya da ameliyatı falan yok mu?
Sen de problem ne canım.
Ben de hormonsal bir problem yok. Rahimde de problem yok tıkanıklık falan. Eşimde de yok. Ama pko görüntüsü var. yumurtlama düzensiz. olmuyor işte

Ben rahim filmi çekilmedim laparoskopi yapıldı karından delikler açılarak bakılıyor.doktora sordum açılmaz dedi .Bende de çikolata kisti var temizlendi ama yine çıkıyor. Diğer tüpümu bile kapatabilirmiş. O yüzden korkuyorum .Rabbim dermansız dert vermesin.

Stres yapma canım iğne ile yumurta oluşur inşallah. Soğan kuru falan dene bide yumurta büyütmek için incir kuru var onları bi dene inşallah faydası olur .

Çok geçmiş olsun tatlım. Tek bir doktora mı gittin? Eğer öyle ise başka bir doktora daha gözükmeni tavsiye ederim. Bazen birinin görmediğini diğeri görebiliyor. Tüplerdeki tıkanıklığın rahim filmi ile açıldığını biliyorum. Eğer ileri derece de ise ameliyat ediyorlar. Dış gebelik geçirdiğim için rahim filmi çektirdim. Doktorum öyle demişti ama bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…