Inşallah canım duamda hepiniz varsınız. Birbirimizi ıyi anlarız .Alllah sizden razı olsun. Dua edelim birbirimize insallah guzel haberler olur.
Öyle tabiki. Siz benden önce alacaksınız olumlu olsun insallahInşallah canım duamda hepiniz varsınız. Birbirimizi ıyi anlarız .
Benim ablam da klomen kullandı öyle hamile kaldı hemde ikizleri oldu .Inşallah bizede faydası olur.Allah razı olsun hepinizden Aramız da böyle yöntem ile hamile kalan varmı acaba
Tabi canim .normal gebelikten farkı yok.insallah seninde bu defa olur ıyi düşünelim ıyi olsun.Bu 3 4 oluyor peki belirtileri ayni mi normal gebelikler ile yardımcı olurmusun bu konuda
Canim gecmis olsun Rabbim boş birakmasin kucaginizi insallah.Bende adet oldum kızlar yine doktora gidicem yine iğnelere devam
Bende dedimki tamam yine olmadı kesin adet oluyorum o kadar cok adet sancilarim vardiki ama cok sukur olmadım.Bence test yapma canim ben 12. Gun yapmistim pozitif cikmisti biraz daha sabir biliyorum beklemek çok zor.belki biliyorsunuzdur duymussunuzdur ama bende soyleyeyim denemekte fayda var adetinize 3-4gun kala iliskiye girmeyin(ben adetten 1 hafta once girin ve bittikten hemem sonra girin diye biliyordum ama birde böyle denedik tabiki rabbimin istemesiyle önce,birsey kaybetmezsiniz)nacizane isteyen herkese nasip etsin rabbim.Kızlar geçenler de yine yazmıştım bugün iğne vurulari 9 gün oluyor ağrılarım var sanki hasta olcam gibi hiç böyle olmamıştı iyimi kötümü bilemiyorum sizce test yapmalimiyim cuma doktora gidicem
Canım ben iğne vuruldum hiç ağrım sızım olmadı. Hamilelik de olmadı. İnşallah bu ağrı sızı hamileliğe işarettir. İğne etkisi ile pozitif çıkabilir bence cumaya kadar bekle.Kızlar geçenler de yine yazmıştım bugün iğne vurulari 9 gün oluyor ağrılarım var sanki hasta olcam gibi hiç böyle olmamıştı iyimi kötümü bilemiyorum sizce test yapmalimiyim cuma doktora gidicem
Sormak istediğin bir şey olursa buradayız canım. Elimizden geldiği kadar yardımcı olur deneymlerimizi paylaşırız. Benim tedavi hamilelikle sonuçlanmadı ama olsunBenim sorun hakkında bilgim yok ama ben klomene yeni başlıcam bu ay bana yardimci olqabilir misin?
Teşekkür ederim canim ben muaneden sonra 2 gündür aşırı bi ağrım var çok mu hirpaladi acabaCanım ben iğne vuruldum hiç ağrım sızım olmadı. Hamilelik de olmadı. İnşallah bu ağrı sızı hamileliğe işarettir. İğne etkisi ile pozitif çıkabilir bence cumaya kadar bekle.
Sormak istediğin bir şey olursa buradayız canım. Elimizden geldiği kadar yardımcı olur deneymlerimizi paylaşırız. Benim tedavi hamilelikle sonuçlanmadı ama olsun
İnşallah canım sen naptın bebeğin iyimi? Ben yarın doktora gideceğim bakalm bir yorum yapacakmıCanim gecmis olsun Rabbim boş birakmasin kucaginizi insallah.
Bende dedimki tamam yine olmadı kesin adet oluyorum o kadar cok adet sancilarim vardiki ama cok sukur olmadım.Bence test yapma canim ben 12. Gun yapmistim pozitif cikmisti biraz daha sabir biliyorum beklemek çok zor.belki biliyorsunuzdur duymussunuzdur ama bende soyleyeyim denemekte fayda var adetinize 3-4gun kala iliskiye girmeyin(ben adetten 1 hafta once girin ve bittikten hemem sonra girin diye biliyordum ama birde böyle denedik tabiki rabbimin istemesiyle önce,birsey kaybetmezsiniz)nacizane isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Muayene sonrası pek ağrı olmaz aslında. Çatlatma iğnesi vurulduysan ondan olabilir.Teşekkür ederim canim ben muaneden sonra 2 gündür aşırı bi ağrım var çok mu hirpaladi acaba
Bacaklarıma vuruyor ağrısı o kadar ağrım var yürüyemiyorum ilkindede sadece muayene oldugum gün hafif olmus geçmişti. Bide ozaman smear testide vermiştim. Ama bu agri beni cok sasirtiyorMuayene sonrası pek ağrı olmaz aslında. Çatlatma iğnesi vurulduysan ondan olabilir.
Bugun kalp atislarini duymaya gidicez,insallah hersey yolundadır.İnşallah canım sen naptın bebeğin iyimi? Ben yarın doktora gideceğim bakalm bir yorum yapacakmı
İnşallah canımBugun kalp atislarini duymaya gidicez,insallah hersey yolundadır.
Bende klomene başladı dün. Reglin 3. Günü başladım ve dr 5 gün kullan 5 gün ara ver gel dedi. Ama en sonki periyodda 10. Gün yumurtlamıştım. Geç mi olur acaba, çalışıyorum sürekli izin de alamıyorum. Bir de ilaç bittikten sonra ilişki olabilir mi, dra gidene kadar beklemek mi lazım.yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?