klomen tedavisi !!!

Meraba kızlar buraya daha önce de yazmıştım klomen kullanırken ve şimdi hamileyim çok şükür. Klomenle hamile kaldim 3. Kez kullanmamda oldu. 4 yumurtam vardi 3 ü solda 1 sağda catlatma iğnesi olmadan hamile kaldım. Sizlerede umut olur inşallah. Burdaki herkes en kısa zamanda hamilelik haberini alırlar inşallah..

Maşallah kuzum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz de deniyoruz bakalım inşallah mutlu sona ulaşırız

İlk iki seferde olmamış mıydı canım benim bu ilk ayımdı olmadı çatlatma iğnesi yapılmadı kistim oldu bu ay ara verdik o yüzden

İlk iki seferde olmamış mıydı canım benim bu ilk ayımdı olmadı çatlatma iğnesi yapılmadı kistim oldu bu ay ara verdik o yüzden
Olmadi canim ilk ikisinde catlatma ignesi olmuştum. Onda günde bir defa kullandım ilacı bu defa iki defa kullandim daha fazla yumurtam oldu. İlk kullandigimda bende de kist yapmıştı canım catlatma iğnesi olmama rağmen. Bende hep ara vererek kullandim 2 3 ay ara vermiştim

Anladım canım inşallah bende sonuç alırım sağlıkla al bebeğini kucağına

Canım çatlatma iğnesi kanama akıntı falan yaptı mı? Ben bugün vuruldum. Geçen ay hiç bir şey olmamıştı bugün kanama gibi akıntım var. Allah’ım sabır ver bize. Gerçekten yoruldum

Canım çatlatma iğnesi kanama akıntı falan yaptı mı? Ben bugün vuruldum. Geçen ay hiç bir şey olmamıştı bugün kanama gibi akıntım var. Allah’ım sabır ver bize. Gerçekten yoruldum
Ikinci kullandigimda olmuştu catlatma ignesinden 1 hafta sonra başladı adet olana kadar devam etti ama lekelenme şeklinde olmuştu kanama değildi pembe ve kahverengi oldu. Doktorum normal demişti. Ama hamile kaldığım ayda olmadı zaten ignede olmamistim

Cevabın için teşekkürler. Ben saat üç buçuk gibi oldum iğneyi. İç çamaşırıma çok hafif geçmiş ama afedersiniz tuvaletten sonra kırmızıya yakın peçeteye geliyor.

Slm kızlar bende 2 yıldır bebek istiyorum sağ tüpüm kapalı. Bende bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum adetin 3 cu günü başladım 5 gün içtim adetin 11 ci günü gittim sol tarafında 2 yumurta büyümüştü doktor hatta ikiz bile olabilir defi o kadar sevindim ki. Diğer gün ignemi oldum iğneden sonraki günler ilişki önerdi.o gün eşimde sertleşme sorunu oldu diğer gün yine aynı o kadar uzuldumki sonra dedim nasip değilmiş demekki. Şimdi adet olmayı bekliyorum yine aynı ilaçla devam edicem .artık çok yoruldum.

Selam arkadaslar 4 yıllık evliyim ve yumurtalarım tenbel kaç kez kloman ve catlatma iğnesi oldum ama sonuç alamadım bu ay yeniden denedik ve bugün iğne olalı tam 5 gün oluyor umudum yok moralim bozuk ne yapicam bilmiyorum ağrım oluyor fazla inşallah bu iyiye işarettir sizlerden de bol bol dua istiyorum inşallah benim gibi çocuk sahibi olmak isteyen herkeze rabbim hayırlı bir kapı acar.

Umarım tedavin olumlu sonuç verir canım. Bazen planlar farklı işliyor maalesef. Bu ay olmazsa artık önümüzdeki aya.

Uzun zamandır Bebek konusunda tek kendim için dua etmiyorum. Tanıdığım tanımadığım herkese ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…