klomen tedavisi !!!

Ben almanyada yaşıyorum daha önce gittiğim doktor almandi hep bana bi sorun olmadığını söyledi. En son hastaneye git laparoskopi yapsınlar dedi yaptım sonuçlarını alıp yine gittim ona sorun yok hamile kalabilirsin dedi folik asit verdi yolladı kaç ay geçti bi sonuç olmayınca araştırıp bi türk doktor buldum.ona gittiğimde sonuçlarımı görürdüm baktı tüpün kapalı rahimden polip alınmış dedi.bu doktora güveniyorum diğeri beni hep kandırdı.burda çok doktor seçme şansım da yok açıkçası.bu doktorum en azından anlatıyor diğeri hiç bişey yok deyip oyaladı hep.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebişin gelir en kısa zamanda.

Kızlar geçenler de yine yazmıştım bugün iğne vurulari 9 gün oluyor ağrılarım var sanki hasta olcam gibi hiç böyle olmamıştı iyimi kötümü bilemiyorum sizce test yapmalimiyim cuma doktora gidicem

Kızlar geçenler de yine yazmıştım bugün iğne vurulari 9 gün oluyor ağrılarım var sanki hasta olcam gibi hiç böyle olmamıştı iyimi kötümü bilemiyorum sizce test yapmalimiyim cuma doktora gidicem
Benim sorun hakkında bilgim yok ama ben klomene yeni başlıcam bu ay bana yardimci olqabilir misin?

Bildiğim kadarıyla 14 gün geçmesi lazım iğnenin üstünden. Hemen çıkmayabilir. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir .

Aminin inşallah 4 yıldır evliyim ve her ay umut ile bekleyip olumsuz olmasi çok kötü birşey etrafda sürekli yazan arayan akraba arkadaş ya hamile olduklarını duyuyorum ya neden çocuk yapmıyorum konuşmaları insanı üzüyor

Aynen canım bende artık bu sorulardan biktim.

Evet catlatma iğnesi oldum ve 9 günümdeyim

Evet bende geçen ay oldum.adetimi bekliyorum bu ay yine klomen ve catlatma iğnesi olucam.
Ben konu açtım ama kimseden cevap alamadım. Ben bu ay klomene baslicam . Devlet hastanesine gidiyordum tahliller yapildi bi sknti yok. Klomen verdi bide adet duzenleyici ama adetlerim duzenli benim. 4 5 ay dene ilaclari kullan olmazsa gel dedi.Emin olamadim ozel bi doktora gittim . Oda adet duzenleyici kullanmana gerek yok dedi. Bende yumurta takibi yapılıyormuş ekin olmak istiyorum umutlarim bisa gitsin istemiyorum dedim evlenli 3 yil oldu . Oda iğneyi devlet hastaneleri yazıyor yada istersen burdan alabilirsin dedi. Kizlar ayda kac tane vuruluyo bu igne ? Ben tamam desem her gun mu gidicem hastsneye klomen bittikten sonra ? Devletten alirsam.nerden yazdirabilirim var mi gercekten böyle. Birsey? Sizler naptiniz nasil oldu

Sürekli bekliyorsun olumsuz oluyor ve artık o kadar ilaç tuketiyorumki artık midem almıyor içemiyor ilaç dokunuyor

Arkadaşım iğne bir kez oluyorsun adetin 3 günü klomen veriyor yumurtalarını geliştiriyor belli bir boyuta geldiğin de catlatma iğnesi veriyor canım bunun yani sıra sana ilaçlarda takviye olarak veriyor onları da kullanıyorsun devlette ben gerçekten ilgi görmedim ve özele gidiyorum iğne de 80 90 arası birşey mecbur aliyorum

Bitaneyse hicbisey olmaz canim Allah yardumcimiz olsun bizlere anne olmayi nasip etsin insallah . Dojtor bu ignenin tanesi 100 küsür falan dedi bana . Bende bi kac tane yaptircak heralde dedim beni zorlarsa yapamam çünkü ama simdi yapabilirim . Simdi igne vurulduktan sonra normal adet gununuzu mu bekliyosunuz tuttmu tutmadi mi diye ?

Benim aldığım iğne 80 90 arası birşeydi 1 kez oluyorsun göbek yada farklı bir bölgeden uyguluyor 12 14 gün arası iğneden sonra bekliyorsun doktor zaten tarih veriyor size o tarihde gidip tahlil yaptiriyorsunuz ben cuma günü gidicem bakalım hayırlısı ile rabbim herkeze nasip etsin

Canım ben turkiyede değilim ama tedavi yöntemi aynı ben klomeni adetin 3 cu günü başladım 5 gün içtim.adetin 11 ci günü gittim iki yumurtam büyümüştü doktor ovitrelle adında catlatma iğnesi verdi diğer gün kendim karnından yaptım hiç acitmiyor ince uçlu zaten.igneyi yaptıktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor o günleri mutlaka degerlendir .Inşallah faydasını görürsün. Fiyatını turkiyede ne kadar bilmiyorum burda klomen 15 euro iğne ve yanında başka bi ilaç daha aldım 10 euro ödedim çok pahalı bekliyordum öyle değilmiş.

Igneyi yaptıktan 14 gün sonra sanırım test yapılıyor çünkü yapılan ignede ki hormon testin pozitif çıkmasını sağlıyor o yüzden beklemek gerek.

Alllah sizden razı olsun. Dua edelim birbirimize insallah guzel haberler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…