klomen tedavisi !!!

Bilmiyorum değildir heralde. Ama bu aydan sonra biraz ara vereceğim. Hatta Doğum kontrol hapı kullanacağım. Yoruldum ve sıkıldım.
Bende inan kendimi çok yorulmuş hissediyorum ve bunu kimseyle paylaşamıyorum. Çok stres oluyorum.her ay ağlamaktan biktim.ama yinede umutlanıyorum. Inşallah bu sefer olur birbirimize dua edelim .

Bende inan kendimi çok yorulmuş hissediyorum ve bunu kimseyle paylaşamıyorum. Çok stres oluyorum.her ay ağlamaktan biktim.ama yinede umutlanıyorum. Inşallah bu sefer olur birbirimize dua edelim .
Amin inşallah. Allah tez zamanda kavuştursun ama benim bu ayda yok onu anladım zaten tek yumurta vardı o da çok sağlıklı değil. Biraz mola iyi gelir inşallah

selam hanımlar ben de bugün başladım klomene ilk kez..benim yumurtam oluşuyor ama çatlamıyor LH hormonun çok düşük çıktı bugün adetim in 4. günü klomene başladım bu sabah 24 kasımda da yumurta sayımı için çağırdı çatlama iğnesi yapar mi bilmiyorum..
sizlerde de durum aynı miydi yani hormon sonuçlarınızda böyle bir durum mu vardı

Hanımlar iyi akşamlar. Pcoluyum. Bi sorum olacak benim gibi olanlar bilgi verirseniz mutlu olurum. Klomen tedavisine başladık 1.deneme ve yumurta oluşmadı. Regl in 2.günü aşılamaya başlayacağız. Fakat 14 Ekim adetim ilk günü ve bugün 19 Kasım. Tam 37 gün oldu ve benim reglim hala gelmedi. Zaten adetlerim düzensiz aylarca olmadığım oldu ama klomen reglim getircek dedi doktor. Adetleri düzensiz olup, klomen kullandıktan sonra bu kadar süre adet olamayan var mı?

Canım benim hormonlarda bir sıkıntı yoktu. İnşallah tedavin hayırlı olur.

Benim ilk klomen kullanmamda zamanında geldi. Erken ya da geç olmadı yani. İkinci kullanmamda çatlatma iğnesi vurulduğum gün lekelenmeyle kanama başladı. Yani iki hafta önceden hala devam ediyor

doktorunuza sordunuz mu lekelenme olduğunu duymuştum ama kanama normal gelmedi
Canım ertesi gün konuştum. Normal olduğunu dinlenmemi ve dediği günleri değerlendirmemi söyledi. Fakat lekelenme adet kanamasına döndü resmen ve daha kontrole gidemedim. Yarın inşallah. Ama çok yoruldum bu süreçten.

tekrar arasaydın kanama adet kanamasına benze şekilde diye..yarın gidince ne diyecek yazarsın buraya merak ettim

tekrar arasaydın kanama adet kanamasına benze şekilde diye..yarın gidince ne diyecek yazarsın buraya merak ettim
Canım o kadar sinirim bozuldu ki artık çocuk yapmayla ilgili herşeyi kafamdan çıkarmak istiyorum. Aylarca folik asit içtim. Onu da bıraktım. Bugün de doktora girmekten de vazgeçtim. Ne olacaksa olsun

Canım o kadar sinirim bozuldu ki artık çocuk yapmayla ilgili herşeyi kafamdan çıkarmak istiyorum. Aylarca folik asit içtim. Onu da bıraktım. Bugün de doktora girmekten de vazgeçtim. Ne olacaksa olsun
anlıyorum canım kafana takma zaten çünkü stres çok etkiliyor

Inşallah hamilesindir canım. Lütfen umudunu kaybetme rabbim dilerse herşey olur .Bende bazen pes ediyorum artık istemiyorum diyorum ama sonra yine toparlaniyorum .nasibimizde varsa mutlaka olur .sen sıkma canını. Rabbim dert verdiyse dermanı da var.

anlıyorum canım kafana takma zaten çünkü stres çok etkiliyor
Stres yapmamak elde değil işte. bir buçuk senedir bekleyip olmayınca ister istemez kafa gidiyor.
Canım iyi dileklerin için sağol. Allah hakkımızda hayırlısını versin tabi. Ama biraz fazla geldi bana bu ay yaşadıklarım. Biraz ara vermem lazım. Sürekli yumurtaydı ilaçtı iğneydi kendimi unuttum. Yat kalk bunlarla uğraştım. Hepiniz için dua ediyorum. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah

Çok sağol canım bende hep dua ediyorum hepimize rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Bende iki yıldır uğraşıyorum bende bu ay da klomen kullanıcam artık olmazsa bende gitmek istemiyorum doktorum çok uzak her seferinde gidip gelmek benim için çok stresli.insallah olur bu ay .

Niye böyle hissediyorum bilmiyorum seni tanımıyorum ama en az kendim kadar senin de bebek sahibi olmanı Çok istiyorum. Tabi rabbm kimsenin kucağını boş bırakmasın ama lütfen pes etme. Ara ara takip ediyorum konunu. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah P pinkglove

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…