klomen tedavisi !!!

Kızlar dün doktora gittim ve sonuç yine hüsran ne olcak böyle bilmiyorum umut edip o kapıdan içeri girdiğinizde yok cevabı aldığınızda yikiliyorsunuz malesef çok kötüyüm yine devam dedi doktor ilaç iğneye ama ne zamana kadar

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda.kac aydır kullanıyorsun. Benim ikinci olacak bu ay.

4 olcak ben de cnm bu ay deniycem yoksa bırakıcam artık ilaç kullanmaktan midem kaldırmıyor artık
Umudunu kaybetme canım. Bende senin gibi çok yoruldum .ama ablamla konuştum biraz rahatladım oda klomenle hamile kaldı hemde ikiz oldu.sabret dedi ben ancak 6 ci ayda hamil e kaldım dedi.bende sabrediyorum artık

Keşke sana diyecek güzel bir şeylerim olsa. Ben ikinci ayımda yıldım. Çatlatma iğnesi vuruldum on gün oldu hala kanamam var. Dağa doktora da gitmedim.

Kim doktorun canım bende güneydoğudayım

Mrb.iki ay klomen kullandım en başta gün-de 1 aldım 5 gün boyunca yumurtalar olgunlaştı 17 mm ve 20 mm olarak kaliteli yumurtlar oluştu çatlama iğnesi yapmadan kendisi çatladı ama gebelik olmadı. Bu ay yine kullandım yine negatif. Doktorum aşılama önerdi ancak tereddütteyim 'ne yapacağım bilmiyorum .. ☹

Canım 3. Kez klomen kullandığımda hamile kaldım, o ay içinde incir yedim, ayaklarımı tavana diktim çişimi yapmadım ve hemen banyo olmadım :) bunlar da etkili oldu sanırım tavsiye ederim

Canım 3. Kez klomen kullandığımda hamile kaldım, o ay içinde incir yedim, ayaklarımı tavana diktim çişimi yapmadım ve hemen banyo olmadım :) bunlar da etkili oldu sanırım tavsiye ederim
Canım bebeğin hayırlı olsun .inciri nasıl içtin anlatirmisin klomenle beraber mi içtin.

Kızlarrrr bende bu ay klomen başladım bugün 3. Günüm bittikten Kaç gün sonra kontrole gidilir

Canım bebeğin hayırlı olsun .inciri nasıl içtin anlatirmisin klomenle beraber mi içtin.
Teşekkür ederim ,İçmedim canım direkt kuru inciri ısıra ısıra yedim genelde sabah kahvaltısı yerine yiyordum :) aynı zamanda klomeni de tam vAktinde içtim

Teşekkür ederim ,İçmedim canım direkt kuru inciri ısıra ısıra yedim genelde sabah kahvaltısı yerine yiyordum :) aynı zamanda klomeni de tam vAktinde içtim
Sağol canım incir kuru yapıyorlar ya onu sandım. Bu ay olmazsa bende denerim.bende hep aynı saatte içiyorum ilacımı.

Sağol canım incir kuru yapıyorlar ya onu sandım. Bu ay olmazsa bende denerim.bende hep aynı saatte içiyorum ilacımı.
Ben bu ay hamile kalmasaydım ibrahim saraçoğlunun önerdiği kürü deneyecektim
İnternete yaz çıkar
Bi arkadaşım da bana şöyle hamile kaldığını söylemişti
3 4 tane kuru incir bölüp 7 8 dk temiz suda kaynetıp her gün kendisi içmiş, yine keçiboynuzunu da 3 4 tane bölüp 7 8 dakika kaynatıp eşine içirmiş her gün ve o ay hamile kalmış

Bende eşim e keçiboynuzu kuru yapıyorum. Ama şuan evde incir yok bende bi dahaki ay denerim .Inşallah gerek kalmazda bu ay bende mucizeme kavuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…