klomen tedavisi !!!

Bacaklarıma vuruyor ağrısı o kadar ağrım var yürüyemiyorum ilkindede sadece muayene oldugum gün hafif olmus geçmişti. Bide ozaman smear testide vermiştim. Ama bu agri beni cok sasirtiyor
Çok geçmiş olsun canım. Çatlatma iğnesi vurulduysan ondan olabilir. Vurulmadıysan doktoruna danış lütfen.

Canım beş gün kullandıktan sonra beş gün bekleyip yumurta kontrolü için gidiyordum ben. İlaç bittikten sonra ya da ilacı kullanırken ilişki yaşamanızda bir sorun yok. Ama yumurta takibi için muayene tarihlerini kaçırma

Bende son iki aydır klomen kullandım hiç bi işe yaramadı yumurtalarım oluştu büyüdü kendiliginden çatladı ama gebe kalamadım yine dr.um iğne tedavisi için başka bi merkeze yönlendirdi
Ben de iki aydır klomenle bir sonuca ulaşamadım. Olur olmaz kanama yaşadım üstelik. Bana ne denilecek bilmiyorum zira gitmedim doktora. Hiç gidesim de yok. İğne tedavisi için özel merkeze yönlendirmesi garip geldi daha önce duymadım. Sonuçta klomene cevap vermeyenlere iğne tedavisi uygulanıyor diye biliyorum. Sadece tedavi farkı yani

Anladım cnm teşekkür ederim. Sende de pco görünümü var demişti dr sanki. Bana da dedi de acaba o da mı sorun yaratıyor.

Benim yumurtalarımda yada çatlamada bi sıkıntı yok şükür dr.um iğne tedavisinden sonuç alabileceğini düşünüyorum dedi işte nebiliyim yoruldum artık ya

Anladım cnm teşekkür ederim. Sende de pco görünümü var demişti dr sanki. Bana da dedi de acaba o da mı sorun yaratıyor.
Aynen canım o yaratıyor problemi. Adet düzensizliği yumurtlama tembelliği kilo insülin direnci gibi bir çok şeyi peşinde getiriyor ve maalesef gebe kalmayı zorlaştırıyor. Fakat doktorlar tarafından en kolay tedavi edilebilen kısırlık nedenleri arasında görülüyor. Umut var yani. Kötü bir hastalık ama umutsuz olma

Benim yumurtalarımda yada çatlamada bi sıkıntı yok şükür dr.um iğne tedavisinden sonuç alabileceğini düşünüyorum dedi işte nebiliyim yoruldum artık ya
Canım yumurtlamanda çatlamada sorun yoksa neden iğne ya sa ilaç kullanıyorsun? Bu tedaviler yumurtlama sorunları olanlar içindir.

Canım yumurtlamanda çatlamada sorun yoksa neden iğne ya sa ilaç kullanıyorsun? Bu tedaviler yumurtlama sorunları olanlar içindir.

Ben artık nasıl bi vakaysam hiç bi sıkıntı olmadığı halde hamile kalmıyorum çünkü

Eşine bakıldı mı ya da tüplerine rahim filmi çekildi mi

Bakıldı cnim eşimin test sonuçları normalden iyi denildi benim hsg filmim çok iyi çıktı klomende her iki tarafta yumurtam oluştu kendiliğinden büyüyüp çatladı her seferinde. 3 yıl biticek evliyiz ben 23üm eşim 26. Hep özel has.ye gittim. 4 ayrı dr değiştirdim hepside bu ay olur illaki, üç ay içinde olur, olmaması için bi sebep yok vs vs vs dediler hep. Son çare tevafuken ebeye bile göründüm rahmin ters diyip düzeltti geçen yaz o bile dedi gebe kalmaman için bi sebep yok diye.

Allah Allah işte böyle durumlarda denilecek bir şey kalmıyor. Allah yardımcın olsun. Madem öyle ilaç falan alma ya boşuna. Ovulasyon testi ile dene biraz

Merhaba bende 2 ay klomen tedavisi gördüm, sonra doktor değiştirdim, ilacı günde 2 kez kullandım ilaç bittikten 5 gün sonrada tekrar doktora göründüm ovitrelle verdi 2 hafta sonrasında test yaptım hamileyiim:) Allah isteyen herkeze nasip etsin Not: Doktorum güneydoğunun en iyi doktoru ankaradan bile ona tedaviye gelenler var ve çoğu insan olumlu sonuç alıyor.

Maşallah canım. İnşallah bebeğine kavuşmuşsunuzdur. Klomen herkeste farklı sonuçlar veriyor işte. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.

Allah Allah işte böyle durumlarda denilecek bir şey kalmıyor. Allah yardımcın olsun. Madem öyle ilaç falan alma ya boşuna. Ovulasyon testi ile dene biraz

Aynen cnim insan ne düşüneceğini şaşırıyor Allah "OL" demeden olmuyor..

Ovulasyonu denemeyi düşünüyorum ama dr başka merkeze yönlendirince hiçbi hevesim kalmadı resmen yıprandım artık.. Allah hepimizin yardımcısı olsun ♡

Maşallah canım. İnşallah bebeğine kavuşmuşsunuzdur. Klomen herkeste farklı sonuçlar veriyor işte. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
Keşke bulunduğum bölgede yaşayıpta birde benim doktoruma görünseydiniz, adam işinin en iyisi Allah uzun ömürler versin doktorcuğuma 2 sene boyunca çocuğum olmadı. Bu doktora göründüğüm an hamile kaldım. Rabbim sizede nasip etsin inşallah

Valla ben de yıprandım. Kendime laf geçiremiyorum cidden yoruldum yani. O tedaviye ilk başladığım zamanki heves heyecan hepsi gitti. Umutsuzluk, kızgınlık, bıkkınlık.. bir sürü garip ve olumsuz düşünceler var kafamda.

Kısmet canım. Doktor bahane.. Allah OL demeden olmuyor Ama doktoruna güvenmen çok güzel, böyle bir doktor bulduysan devam..

Allaha bırakmak lazım canım kötü düşünme bu kadar. Ben hiçbi sıkıntı olmadığı halde bu kadar uğraş verdiğime üzülüyorum nasipten öteye yol yok halbuki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…