klomen tedavisi !!!

Bebeğin kaç aylık canım.sen ne kadar zaman bekledin.
Benim şu an 5 haftalık tabi daha ne olur bilmiyoruz inşallah sağlıklıdır, ben 2 yıllık evliyim şubat ayında hsg çektirdim ilk aşamam buydu çünkü bende adet düzensizliği vardı tüplerimin açık olduğunu öğrendim mart ayında karar verdim kesin çocuk yapmaya o zamandan beri uğraşıyoruz, ama düzensiz ilişkimiz vardı bizim, haziranda ilk klomeni kullandım doktor çocuğun olmaz kist var dedi sonra başka bi şehirde bi doktora gittim burda 2.klomeni verdi o ay biraz daha düzenli ilişkiye girdik ama olmadı ekim ayında 3. Klomeni kullandım yumurtam büyümemişti 14 mm ydi ama doktor bana bir ilişki takvimi verdi takvimde adet bitiminden sonra 10. Günde kesinlikle ilişkiye girmem gerektiği yazıyordu ben hiç inanmıyordum ama oldu bi de incir mincir yedim işte biraz önce anlattığım gibi :) sen ne zamandır bekliyorsun?

Inşallah bebeğin sağlıkla doğar canım.bende iki yıldır istiyorum benim sağ tüpüm kapalı benim de ikinci klomen kullanisim inşallah bu ay olur isteyen herkese nasip olsun inşallah banada.

Inşallah bebeğin sağlıkla doğar canım.bende iki yıldır istiyorum benim sağ tüpüm kapalı benim de ikinci klomen kullanisim inşallah bu ay olur isteyen herkese nasip olsun inşallah banada.
Teşekkürler ,İnşallah canım sabretmek çok önemli sen bol bol dua et :)

Bende bir değişiklik yok. henüz adet de olmadım ama hamile olma olasılığım olmadığı için gayet rahatım. Doktora da gitmedim gitmeyeceğim. böyle takılırım:) Sende durumlar ne
Neden gitmeyeceksin doktora? Bende adetimin dokuzuncu günü hsg çekildim çok şükür açık çıktı tüpler aşılama dedi birdahaki aya ama ben korkuyorum

Neden gitmeyeceksin doktora? Bende adetimin dokuzuncu günü hsg çekildim çok şükür açık çıktı tüpler aşılama dedi birdahaki aya ama ben korkuyorum
Çünkü sıkıldım ve yoruldum. Herşeyi takip etmek sıktı beni. biraz kendi haline bıraktım. Oh be dedim ne yalan söyleyeyim:) Bakalım ne kadar devam eder?

Benimde düzenli aslında ama o ilacı da verdi yumurtlamaya yardımcı olur dedi

P pinkglove cnm nasılsın. Naptın var mı bi değişiklik. Takip edemedim bu ara topiğini.

Valla ben hiç bir şey yapmıyorum:) Tedaviyi bıraktım. Daha doktora gitmedim. İki ay öyle geçti işte. Bu ay da aynı durum. Bilmiyorum ne yaparım.
Klomen bende de etki etmedi. Pco var ya. Vücut direnç göstermiş klomene. Hiç yumurtam oluşmadı. 15 inde gonal f başladık.aşılama yapıcak bu ay doktor. Klomenle vakit kaybetmeyelim dedi ve Yıpratmaya gerek yok diye düşündü demek ki. Üni de yaptırıyorum ben 116 gibi bi fiyat ödedim iğneye. Özellere de gittim oyaladılar kendiliğinden olur yaşın genç daha yeni evlisin blabla. Bu prof çok iyi. İşini de ciddiye alıyor. Bakalım hayırlısı olur inşallah. İlk aşılamam tutarsa dünya benm olur. Sen düşünüyor musun aşılamayı.

Gonalf için rapormu çıkarttın çok uygunfiyata almışsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…