klomen tedavisi !!!

Gonalf için rapormu çıkarttın çok uygunfiyata almışsn
Evet devlette yaptırınca rapor çıkarıyor hastane. Ben özellikle evrak falan uğraşmadım. Sekreter halletti. Bir de tanıdık eczane vardı ne kadar yapabildiyse indirim yaptı. Ama zaten devlette yaptırdığım için iğne fiyatı baya düşüyor.. Üniversitede yaptırıyorum Prof. Dr.a

Rapor için 3 yıllık evli olman gerekiyor devlet yada özel farketmiyor diye biliyorum bende aynı iğneyi kullanıyorum.

Hakkımızda hayırlısı. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.
Canım merhaba. Foruma girmememden anlaşılacağı üzere bir şey yapmıyorum:) ikinci klomen tedavisinde çatlatma iğnesi ile kanama olunca bıraktım doktor işini. Bu ay gitmeye hazırlandım. Klomen verir diye düşündüm yine bir hesaplama yaptım muhtemel yumurtlama günlerinde eşim şehir dışında olacak diye vazgeçtim. Bakalım adet olunca gideceğim. Ben de aşılama falan artık ne olacaksa olsun diyorum bakalım. Sen yaptırdın mı? İnşallah sonuç alırsın

Merhaba bende pkoluyum bir yildir cocuk olmayinca sirf bu yuzden isten ayrildim kasim ayinda 160 boyum 85 kilom vardi iki aydir spor diyetle 75 e dustum insilun irencim vardi artik yok yaptirdigim testlerde fh 3 lh 5 e2 60 yani degerlerimnormal ama cocukta olmuyo kendiligindenklomene baslicam haftaya sizce basariliolma sansi nedir bu sekilde hamile kalanvarmi aranizda ins hepimizin olur bi an once cok zor bi durum

Hamile kalan çok var. İnşallah sen de beklemeden kalırsın. Ben iki ay kullandım olmadı maalesef

6ay sürede 5defa klomen ve yumurta geliştirici çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım bu sefer hgs çektirelim dediler randevu aldım cumartesi onu çektireceğim . inş bu sefer başarılı olur

6ay sürede 5defa klomen ve yumurta geliştirici çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım bu sefer hgs çektirelim dediler randevu aldım cumartesi onu çektireceğim . inş bu sefer başarılı olur
Canım ben de çektirdim klomene başlamadan önce. Ben de bir sorun çıkmamıştı. İnşallah senin de çıkmaz. Hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…