Hayırlısı artık. Aşılmada şans düşükmüş öyle diyorlar bilmiyorum ama. Biraz kafanı dinle karar ver hayırlısı neyse o olsun inşallahBu ay aşılamam tutmazsa doktorum tüp bebeğe göndericek canım yaptırıp yaptırmamakta kararsızım aşılamayı
Evet canım malesef öle sen aşılama yaptırmışmıydınHayırlısı artık. Aşılmada şans düşükmüş öyle diyorlar bilmiyorum ama. Biraz kafanı dinle karar ver hayırlısı neyse o olsun inşallah
Canım ilk seferde hamile kalmıştın dmi hatırlamam mı hiçU uykulukuala P pinkglove kizlar merhaba ara sura foruma girip sizi takip ediyorum guzel haberlerinizi almak icin bekliyorum U uykulukuala beni hatirliyorsundur diye düşündüm
Evet canimCanım ilk seferde hamile kalmıştın dmi hatırlamam mı hiç
Nasıl gidiyor cinsiyeti bellimi bebişinEvet canim
Cok sukur hamilelikle ilgili hicbir sikinti yaşamadım bulanti,aserme vs. Cuma gun tam 7 aylik olacağız rabbim izin verirse oglumuz olacak teyzesiNasıl gidiyor cinsiyeti bellimi bebişin
Maşallah size canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah nasıl geçiyor ama zaman 8 ay oldu uğraşıyoruzCok sukur hamilelikle ilgili hicbir sikinti yaşamadım bulanti,aserme vs. Cuma gun tam 7 aylik olacağız rabbim izin verirse oglumuz olacak teyzesi
Amin insallah canim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.gercekten zaman su gibi,en dogru zamanda Rabbim sizede nasip etsin bu muhteşem duyguyuMaşallah size canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah nasıl geçiyor ama zaman 8 ay oldu uğraşıyoruz
İnşallah canım herşeyin hayırlısı bakalımAmin insallah canim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.gercekten zaman su gibi,en dogru zamanda Rabbim sizede nasip etsin bu muhteşem duyguyu
Hayır canım yaptırmadım. En son klomen tedavisinde çatlatma iğnesi ile kanamam başlamıştı öyle bıraktım her şeyiEvet canım malesef öle sen aşılama yaptırmışmıydın
Oyyy maşallah.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et bol bol.U uykulukuala P pinkglove kizlar merhaba ara sura foruma girip sizi takip ediyorum guzel haberlerinizi almak icin bekliyorum U uykulukuala beni hatirliyorsundur diye düşündüm
Anladım canım başlamıcakmısın pekiHayır canım yaptırmadım. En son klomen tedavisinde çatlatma iğnesi ile kanamam başlamıştı öyle bıraktım her şeyi
Aklimdasiniz canim etmezmiyim, hayirlisiyla insallah rabbim aratmasin insallah.Oyyy maşallah.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et bol bol.
Bu ay adeti bekliyorum doktora gitmek için. Bekle bekle değişen bir şey yok. Mecbur bir yerden başlamak lazım.Anladım canım başlamıcakmısın peki
Amin canım. İsteyen herkese nasip etsin Allahım. Sana da sağlıklı güzel bir doğum inşallahAklimdasiniz canim etmezmiyim, hayirlisiyla insallah rabbim aratmasin insallah.
Bencede canım hayırlısı olsun bu sefer oluroinşallahBu ay adeti bekliyorum doktora gitmek için. Bekle bekle değişen bir şey yok. Mecbur bir yerden başlamak lazım.
Amin canım. Bu ay ovulasyon testi yaptım. Vakalım adet olursam da olmazsam da doktora marş marşBencede canım hayırlısı olsun bu sefer oluroinşallah
Ay bende ilk öğrendiğimde dedim doktora gitmiyeceğim ovülasyon testi almıştm 80 gün adet olmadım ovülasyonda negatif çıktı hep ozaman direk doktora gitmiştim yaaAmin canım. Bu ay ovulasyon testi yaptım. Vakalım adet olursam da olmazsam da doktora marş marş
Ben daha önce de ovulasyon testi kullanmıştım. Hep silik çıktı. Adet olmama rağmen hiç pozitif yakalayamamıştım. Ama bu ay sanırım yakaladım. Belki Allah acımıştır bana ne bileyimAy bende ilk öğrendiğimde dedim doktora gitmiyeceğim ovülasyon testi almıştm 80 gün adet olmadım ovülasyonda negatif çıktı hep ozaman direk doktora gitmiştim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?