klomen tedavisi !!!

Bu ay aşılamam tutmazsa doktorum tüp bebeğe göndericek canım yaptırıp yaptırmamakta kararsızım aşılamayı
Hayırlısı artık. Aşılmada şans düşükmüş öyle diyorlar bilmiyorum ama. Biraz kafanı dinle karar ver hayırlısı neyse o olsun inşallah

Cok sukur hamilelikle ilgili hicbir sikinti yaşamadım bulanti,aserme vs. Cuma gun tam 7 aylik olacağız rabbim izin verirse oglumuz olacak teyzesi
Maşallah size canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah nasıl geçiyor ama zaman 8 ay oldu uğraşıyoruz

Maşallah size canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah nasıl geçiyor ama zaman 8 ay oldu uğraşıyoruz
Amin insallah canim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.gercekten zaman su gibi,en dogru zamanda Rabbim sizede nasip etsin bu muhteşem duyguyu

Ay bende ilk öğrendiğimde dedim doktora gitmiyeceğim ovülasyon testi almıştm 80 gün adet olmadım ovülasyonda negatif çıktı hep ozaman direk doktora gitmiştim yaa
Ben daha önce de ovulasyon testi kullanmıştım. Hep silik çıktı. Adet olmama rağmen hiç pozitif yakalayamamıştım. Ama bu ay sanırım yakaladım. Belki Allah acımıştır bana ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…