- 9 Nisan 2018
- 99
- 66
- 3
- 33
Yap tabi ki :) en azından ne olduğunu bilirsin. İnşallah işe yaramıştır tedavin bebiş vardırSa kızlar bende klomen kullandım bir hafta sonra kontrole gittiğim de yumurtaların çok iyi sesi 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim hiç kasıklarında ağrı yok mu dedi YÖK dedim çatlatma iğnesi verdi .. şimdi iğnenin üzerinden 12 gün geçti benim kaşıklarımda sanki iğne batması gibi sancı oluyor midem de bulanıyor .mide bulantısı adet olmadan önce okurdu o yüzden şuan adet olacağım diye korkuyorum .. üzüldüm biraz bu ay umutluydum gerçi adet olmadım ama sanki yok gibi bu ay bi test yapıyım mı dersiniz
İnş. Bu ikinci çocuğum 8 aydır deniyoruz ama çok zormuş Allah ilk bebeğini arayanların daha çok yardımcısı olsun sanki adet olacağım bilemedim negatif görmek üzüyor beniYap tabi ki :) en azından ne olduğunu bilirsin. İnşallah işe yaramıştır tedavin bebiş vardır
Allah bağışlasın bize de nasip etsin inşallah. Sonuçta ha bugün ha iki üç gün sonra öğreneceksin. Ama tabi ki karar senin.İnş. Bu ikinci çocuğum 8 aydır deniyoruz ama çok zormuş Allah ilk bebeğini arayanların daha çok yardımcısı olsun sanki adet olacağım bilemedim negatif görmek üzüyor beni
Kimine ediyor kimine etmiyor. Bana iki ay uygulandı işe yaramadı. İnşallah sende yararKızlar klomeni 1 kez kullandım çatlatma iğnesi yapmadı doktor kistlerim oluştu üzerinden 6 ay geçti şimdi tekrar doktora gidicem klomen bu sefer işe yarar mı sizce hemen etki ediyor mu bu ilaç
İnşallah artık şimdi ne tedavisi yapıyorlar doktorlae senin için yada ne önerdilerKimine ediyor kimine etmiyor. Bana iki ay uygulandı işe yaramadı. İnşallah sende yarar
Hiç canım tedaviye ara verdim. Beş aydır bir şey yapmıyorum. Bu ay gidecem inşallahİnşallah artık şimdi ne tedavisi yapıyorlar doktorlae senin için yada ne önerdiler
Benimde 6 ay oldu bende bu ay yeniden başlıcam senin ne sorunun vardı söyledi mi doktorHiç canım tedaviye ara verdim. Beş aydır bir şey yapmıyorum. Bu ay gidecem inşallah
Yumurta tembelliği pko görünümü var dedi. Ama hormonlar normal normal yolla gebe kalman lazım dedi.Benimde 6 ay oldu bende bu ay yeniden başlıcam senin ne sorunun vardı söyledi mi doktor
Benimde hormonlarım normal adetlerim düzenli ama bekliyorum halaYumurta tembelliği pko görünümü var dedi. Ama hormonlar normal normal yolla gebe kalman lazım dedi.
Kısmet ya kuzum. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere. Senin klomen bitti miBenimde hormonlarım normal adetlerim düzenli ama bekliyorum hala
Ben 1 kez kullandım o da 6 ay önceydi işte bu ayın 27 sinde yine gidicem doktora yine verirse kullanıcamKısmet ya kuzum. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere. Senin klomen bitti mi
Hım anladım canım. Ben de olmazsa bu ay gidecem. Allah’a yalvarıyorum kaç gündür valla :)) klomen için değil bebişi görmek içim doktora gitmeyi nasip etsin diye. Hayırlısı canım ya bekleyip göreceğiz benim bat 19 Nisan daha da var bayaBen 1 kez kullandım o da 6 ay önceydi işte bu ayın 27 sinde yine gidicem doktora yine verirse kullanıcam
Benim 27 sinde bende dua ediyorum tedavisiz kalayım diye ama bayadır bekliyorum olmuyor demekki tedavi şartHım anladım canım. Ben de olmazsa bu ay gidecem. Allah’a yalvarıyorum kaç gündür valla :)) klomen için değil bebişi görmek içim doktora gitmeyi nasip etsin diye. Hayırlısı canım ya bekleyip göreceğiz benim bat 19 Nisan daha da var baya
Ahhh canım inşallah pozitif çıkar. Ben iğnenin 11. Günü test yapmıştım negatifti. Sonra adet oldum zaten. Bazıları iğne etkisi olup pozitif çıkar diyor ama muhtemelen doğru sonucu alırsın diye düşünüyorumKızlar dayanamadım vr kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum bugün iğneden sonra 13. Günüm gebelik varsa çıkar değil mi ?
İnşaallah sağlık ocağıma verdim kan 3 gibi çıktıysa alacam bende öyle düşünüyorum negatifse boşuna beklemem heyecanlanmam pozitifse 2 gün sonra tekrar deneyim diyorum adet belirtiler var gibi yok gibi bi değişik ya inş hamileyimdirAhhh canım inşallah pozitif çıkar. Ben iğnenin 11. Günü test yapmıştım negatifti. Sonra adet oldum zaten. Bazıları iğne etkisi olup pozitif çıkar diyor ama muhtemelen doğru sonucu alırsın diye düşünüyorum
Amin canım inşallah. Ben de aynı şekilde düşünüyorum öğreneyim en kısa zamanda varsa var yoksa yok en azından kafam rahat olur bir kaç gün de olsa. Haber verirsin inşallah pozitiftir.İnşaallah sağlık ocağıma verdim kan 3 gibi çıktıysa alacam bende öyle düşünüyorum negatifse boşuna beklemem heyecanlanmam pozitifse 2 gün sonra tekrar deneyim diyorum adet belirtiler var gibi yok gibi bi değişik ya inş hamileyimdir
İnşaallah çok stresliyimAmin canım inşallah. Ben de aynı şekilde düşünüyorum öğreneyim en kısa zamanda varsa var yoksa yok en azından kafam rahat olur bir kaç gün de olsa. Haber verirsin inşallah pozitiftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?