KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Canım adet oldum bende bidahaki aya kaldı ne gelirse Rabbimden umarım bu ay bekleyenlerin yüzü güler :KK43: :KK43:

Eylülll :(( çok üzüldüm canım benimmm.Hayırlısı her şeyin.Kısmet değilmiş bu ay da demek ki :( benim regl günüm 15 i. ama benim de kasıklarım fln ağrıyo bugün yarın olurum büyük ihtimalle :( sen adet gününde mi oldun ya da kaç gün erken oldun?

Bugun doktora geldim kistim olusmus bu ay tedavi yok kistin kaybolmasini beklicez . bi bu ekskti ya cok moralim bozuldu ya simdiden bu ayki umutlar suya dustu offfff offf :KK43: sen naptin canim

zerrar senin adına da üzüldüm canım benim :(( ben eylülle senden ümitliydim böle olumsuz haberlerinizi alınca benim de az da olsa ümüdim vardı gitti :(( kesin ben de olurum bu ara :(

Eylülll :KK43:( çok üzüldüm canım benimmm.Hayırlısı her şeyin.Kısmet değilmiş bu ay da demek ki :KK43: benim regl günüm 15 i. ama benim de kasıklarım fln ağrıyo bugün yarın olurum büyük ihtimalle :KK43: sen adet gününde mi oldun ya da kaç gün erken oldun?
2 gun erken oldum canım ama bı tuhaf adetim :( afedersinizz kan yok kapkara bişiler bıtış gunu gibi aynı ve normalde ağrıdan ölen ben çok ağrım olmadı :S yarın dr a gıdıcem bakalım kist olmuşmu diyeki kesin oldu bence :)

zerrar senin adına da üzüldüm canım benim :KK43:( ben eylülle senden ümitliydim böle olumsuz haberlerinizi alınca benim de az da olsa ümüdim vardı gitti :KK43:( kesin ben de olurum bu ara :KK43:
inşallah olmazsın canımm sen umut ol bize bidahakı ay ıcın ınsalahh kalmazsın bıdahakı aya ramazan geliyo 2 kat zor olucak herşey :( Rabbim acır bize inşallahh

Bugun doktora geldim kistim olusmus bu ay tedavi yok kistin kaybolmasini beklicez . bi bu ekskti ya cok moralim bozuldu ya simdiden bu ayki umutlar suya dustu offfff offf :KK43: sen naptin canim
ciddimisin kesin bnmde öyle olucaktır :( yarın benımde kontrolüm cok stres yapıyorum zerrer inanamazsın baş ağrılarından ölüyorum

2 gun erken oldum canım ama bı tuhaf adetim :KK43: afedersinizz kan yok kapkara bişiler bıtış gunu gibi aynı ve normalde ağrıdan ölen ben çok ağrım olmadı :S yarın dr a gıdıcem bakalım kist olmuşmu diyeki kesin oldu bence :)

Klomenden sonra kist oluşması normal değil mi ama canım?Bu ay soğan suyu kürü uygula canım.Dinlendir ruhunu az,Sal kendini,hiç bişe düşünme.Benim ilk klomen tedavimde de seninki gibi olmuştu.Adetimin ilk günü akıntım pek olmadı bi de sancı yoktu hiç.ben de normalde iğne vurulmadan kendime gelemiyorum sancıdan kıvranıp duruyorum adetimin ilk günü.

Klomenden sonra kist oluşması normal değil mi ama canım?Bu ay soğan suyu kürü uygula canım.Dinlendir ruhunu az,Sal kendini,hiç bişe düşünme.Benim ilk klomen tedavimde de seninki gibi olmuştu.Adetimin ilk günü akıntım pek olmadı bi de sancı yoktu hiç.ben de normalde iğne vurulmadan kendime gelemiyorum sancıdan kıvranıp duruyorum adetimin ilk günü.
oluştumu peki kist ozaman ? dr m gecen ay klomen bıttıkten sonra bu ılaçlar kıst yapabılıyor bakalım varmı dedi baktı görememişti soradan olusurmuki :S bide onunla uğraşmasak..

zerrar senin adına da üzüldüm canım benim :KK43:( ben eylülle senden ümitliydim böle olumsuz haberlerinizi alınca benim de az da olsa ümüdim vardı gitti :KK43:( kesin ben de olurum bu ara :KK43:
Oyle dusunme canim insallah olur senin . napalim nasip artik bn adet oldugumdan cok suan kist olmasina uzuldum bu ay deneyemicm diye :( ama vardir her serde bir hayir

ciddimisin kesin bnmde öyle olucaktır :KK43: yarın benımde kontrolüm cok stres yapıyorum zerrer inanamazsın baş ağrılarından ölüyorum
İnsallah olusmamistir tatlim . bnm adetim de uzun zamndir bu kadar duzenli olmadi kanama ve agri anlaminda kesin yoktur kist falan dedim doktor kist olusmus deyincw basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Progestan verdi yine adetin14.gun baslicam . hamile kalmani engelleyecek bi durum yok dedi ama iste klomen verirse buyuturmus kisti beklicez dedi insallah kaybolur bi ayda :(

İnsallah olusmamistir tatlim . bnm adetim de uzun zamndir bu kadar duzenli olmadi kanama ve agri anlaminda kesin yoktur kist falan dedim doktor kist olusmus deyincw basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Progestan verdi yine adetin14.gun baslicam . hamile kalmani engelleyecek bi durum yok dedi ama iste klomen verirse buyuturmus kisti beklicez dedi insallah kaybolur bi ayda :KK43:
Canm kötü haberi aldım bende kist oluşmuş sağda tedaviye ara verdik folik asit verdi sadece ama klomenın devam eden etki özrlliği var bu ayda kalabilitsin dedi bi arkafaşım 3 ay gördü tedavi 1 ay ara verri o ay kaldı umudum başlamadan bitti bu ay :(

Canm kötü haberi aldım bende kist oluşmuş sağda tedaviye ara verdik folik asit verdi sadece ama klomenın devam eden etki özrlliği var bu ayda kalabilitsin dedi bi arkafaşım 3 ay gördü tedavi 1 ay ara verri o ay kaldı umudum başlamadan bitti bu ay :KK43:
canım ya bu ayki kaderimiz birmiş :( benim de sağ tarafımda kaç mm senin ?

canım ya bu ayki kaderimiz birmiş :KK43: benim de sağ tarafımda kaç mm senin ?
Sormadımda 30 mm fln galiba kıza not alması için dedi :( dr çok umutluydum senden bu ay dedi ama malesef nasip değilmiş benm tek umudumda bu aydı olmadı işte oda :(

Sormadımda 30 mm fln galiba kıza not alması için dedi :KK43: dr çok umutluydum senden bu ay dedi ama malesef nasip değilmiş benm tek umudumda bu aydı olmadı işte oda :KK43:
Allah tez vakitte nasip eder inşallah canım umudumuzu kaybetmemeye çalışalım ..benimde aklıma gelmedi doktora sormak bi ayda geçrmi fln diye .. beklicez napalım artık.. adet olunca 3.gün gel dedi tekrar .

Allah tez vakitte nasip eder inşallah canım umudumuzu kaybetmemeye çalışalım ..benimde aklıma gelmedi doktora sormak bi ayda geçrmi fln diye .. beklicez napalım artık.. adet olunca 3.gün gel dedi tekrar .
Banada öyle dedi inşallah olmazsında haberle gelirsin felan dedi :(

Banada öyle dedi inşallah olmazsında haberle gelirsin felan dedi :KK43:
amin canım inşallah.. benim bi arkadasta hem miyom hem kistle hamile kaldı hamileliği de gayet iyi. ama iste biz normalde kalamıyoruz ki .. pko derken bide bu çıktı . sen glukofen, aspirin,progestan falan kullanmıyorsun dimi?

amin canım inşallah.. benim bi arkadasta hem miyom hem kistle hamile kaldı hamileliği de gayet iyi. ama iste biz normalde kalamıyoruz ki .. pko derken bide bu çıktı . sen glukofen, aspirin,progestan falan kullanmıyorsun dimi?
Yok cnm getek yok onlara dedi folik asiti bile zorla yazdırdım gecen ay kaliteliymiş yumurtam klomeni gunde 1 alıyodum eğer kist olmasaydı onu bile yukseltmeye getek yok dedi

Yok cnm getek yok onlara dedi folik asiti bile zorla yazdırdım gecen ay kaliteliymiş yumurtam klomeni gunde 1 alıyodum eğer kist olmasaydı onu bile yukseltmeye getek yok dedi
folik asiti ben 2 bçuk senedir kullanıyorum her gittiğim doktorda ilk önce folik asit aspirin dedi bana. ilginç geldi folik asiti zor yazdırdım demen . her doktor farklı bişey uyguluyor.. demekki çokta gerek yok senin için belkide kalırsın bu ay canm belli mi olur?

folik asiti ben 2 bçuk senedir kullanıyorum her gittiğim doktorda ilk önce folik asit aspirin dedi bana. ilginç geldi folik asiti zor yazdırdım demen . her doktor farklı bişey uyguluyor.. demekki çokta gerek yok senin için belkide kalırsın bu ay canm belli mi olur?
Ya zaten ben sordugumda hamıle kalmayla ılgısi yok folik asitin dedi ben öyle duydum o yüzden sordum dedim hamileliğin ilk 3 ayı veriyoruz istersen yaxayım dedi sora bide bu ay tedavisiz klomensiz fokik asitle hamile kalıyomussun daha benım karizma yerlerde felan dedi :KK48:

Ya zaten ben sordugumda hamıle kalmayla ılgısi yok folik asitin dedi ben öyle duydum o yüzden sordum dedim hamileliğin ilk 3 ayı veriyoruz istersen yaxayım dedi sora bide bu ay tedavisiz klomensiz fokik asitle hamile kalıyomussun daha benım karizma yerlerde felan dedi :KK48:
Espiriliymis baya senn doktor :) bnm hamileligimde doktor hmile kalmadan 3 ay once baslaman gerekiyordu simdide kullan ama yarari olmaz demisti.simdiki doktorda 3 ay once baslamk gerekir fikrinde . baksana herkes farkli gorus bildirio . hamile kalmaya yardimci olur mu bilmemde onun olursa bebege faydasi oldugunu biliyorum ..

Back
X