Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Ne guzel bi duygudur inşallah bizde yaşariz çooookk sevindim senin adına Allahım kucağına almayı nasip etsin sagliklica :)[/QUOTE]
Rabbim sizlerın de yuzunu guldursun canım Allah isterse hıcbırsey engel olamaz gonlunu ferah tut. bebıs gelcegı zamanı bılıyor. hıc sıkma canını

Hsg nasıl cekiliyor tam anlatirmisin bende bu ay olmazsa hsg cekincem cok korkuyorum insallah gerek kalmaz

anestezili çektirme imaknın olursa öyle çektir , benim doktorum anestezili yapmam dedi . benim bir çok ilaca alerjim var , sanırım hsgde kullanılan ilaçta yan etki yaptı. çektirirken yaşanan acı benim için katlanılabilirdi ama sonrasında ilacın an etkisi ile masadan kalktığım an kusma ve ishal başladı , tansiyonum aşırı düştü , 2 saat acilde müşahade altında tuttular , akşamında kusma ve ishal devam etti , ertesi gün herşey normale döndü

anlayacağın benim için film değilde sonrası kötü idi , çekinirken sakın kasma kendini ,benim kapalı olan tüplerimde açıldı , şuan bi sıkıntı yok çok şükür
inşAllah filme kalmadan bebişin seninle olur tatlım

AMİN CANIM yalnız varya ılıskıden sonra ayaklarınızı havaya dikin kaldırabıldıgınız kadar. yarım saat durun. bıraz zor oluyo ama sabredın. ben ıgneden sonra sureklı ole yaptım. spermler daha rahat ve hızlı gıder

canım bende aynısını yaptım geçen ay , ayağımın altına 3 tane yastık koydu eşim , yarım satten fazla öyle bekledim ,sonra duş aldım. doktor sanada iğneden 36 saat sonrasına mı verdi ilk ilişkiyi ?

yok canım 36 saat demedı hatta ben sordum o aşılamada gecerlı bı saat demıstı. iğneden 1 gun once ve ıgneden sonra 1 hafta sıkı ılskı onerdı. sen nıye banyo edıyosun canım ya etme sakın. sabaha kadar dursun ayaga hıc kalkma oyle yat uyu. sabah kalkınca yaparsın hemen banyonu. doktor konusmadı mı senle canım sakın banyoya gırme.

yok tatlım doktor ekstra bişey sölemedi , iğneden 36 saat sonra ilk ilişki , sonrasındada gün aşırı dedi , toplamda 3 görev verdi anlaycağın :)
bu sefer senin dediğin gibi yapalım

tatlım sabah okulum çok erken malesef , o yüzden gece 1 saat kadar bekleyip ,banyomu yapıp yatıyorum , hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah

canım naptın ya merak ettım senı
dün karın ağrım yoktu ama bugün tekrardan başladı adet olacağım gibi çok ağrım var henüz olmadım beyaz akıntım var adetten hemen önce oluyordu böyle akıntım ama bakalım canım ya

h chickpeas, post: 37472240, member194"]anestezili çektirme imaknın olursa öyle çektir , benim doktorum anestezili yapmam dedi . benim bir çok ilaca alerjim var , sanırım hsgde kullanılan ilaçta yan etki yaptı. çektirirken yaşanan acı benim için katlanılabilirdi ama sonrasında ilacın an etkisi ile masadan kalktığım an kusma ve ishal başladı , tansiyonum aşırı düştü , 2 saat acilde müşahade altında tuttular , akşamında kusma ve ishal devam etti , ertesi gün herşey normale döndü

anlayacağın benim için film değilde sonrası kötü idi , çekinirken sakın kasma kendini ,benim kapalı olan tüplerimde açıldı , şuan bi sıkıntı yok çok şükür
inşAllah filme kalmadan bebişin seninle olur tatlım [/QUOTE]
İnsallah gerek kalmazda çekmem bu sıkıntıları :)

dün karın ağrım yoktu ama bugün tekrardan başladı adet olacağım gibi çok ağrım var henüz olmadım beyaz akıntım var adetten hemen önce oluyordu böyle akıntım ama bakalım canım ya
testı ne zaman yapacaksın canım?

merhaba arkadaslar agustos ayının 23unden ıtıbaren klomen kullanmaya baslamıstım bır ayda 3kutu klomen kullanmama ragmen 2tane yumurtam olustu ve ikiside 11 mm boyutundaydı doktor yumurtaların çok zayıf bu ay gectı 43gun sonra tekrar gel bır daha bakalım ama önümüzdeki ay pregona başlayalım dedı 3gün sonra gittiğimizde yumurtaların ıkısıde yoktu kendılıgınden catlamıstı bu sekıldede hamıle kalırsın ama bebegın sakat yada zıhınsel engellı olabılır kromozol problemler olabılır yada cok zor bır hamılelık donemı gecırırsın ve erken dogum rıskı olur dedı ve ben o 11 mmlik yumurta ıle hamıle kaldım suanda 7haftalık hamıleyım ve ıkı haftadır rahım ıcı kanamam var ve bugunku kontrolde kanama alanı gebelık kesesı boyundaymıs doktorum vucudun bebegı reddedıyor bebekte saglık sorunu olabılır dedı 11 mmlık yumurta ıle saglıksız gebelık mı olur

Kuru ıncırı ynutmıcam,:)

canım genelde 17 -18 mm de çatlar senınkı 11 mm de nasıl çatladı acaba şaşırdım

Okadar uzgunum kı neden olmuyor anlamıyorum bu mutlulugu yasamak ıstıyorumm ya nıye olmuyo. Resmen adet belırtım basladı bosamıydı herseyyyy bırdaha belırtıye ınanmıcam cok umutlanmıstım(

Cok uzuldum ya sanırım bende bırazdan olurum yada sabahaa;(
çıkmadık candan gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez canım bende üzüldüm ama ne yapalım elden brşey gelmiyor.desteğniz ve ilgniz içn çok teşekkürr ederm

uzulme canım bıdahakı aya bıda dene pes etmek yok.
nasip canım ne yapalım Allahın dediği olur böyleymiş bizimkide Allah sizden razı olsun ilgi ve desteğin için çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun canım birdahaki aya inş hamiş olursun güzel haberlerini alırız.rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
amin Rabbim isteyen herkese içlerinde de bize de versin Rabbimden gelene de gelmeyene de razıyız o herseyin doğrusunu bilir

Okadar uzgunum kı neden olmuyor anlamıyorum bu mutlulugu yasamak ıstıyorumm ya nıye olmuyo. Resmen adet belırtım basladı bosamıydı herseyyyy bırdaha belırtıye ınanmıcam cok umutlanmıstım(
bende senin gbi düşünüyorum eğer hiçbir belirtim olmassa o ay umutlanacağım . bu belirtilere de kulak asmayacağım bence hiç anlamları yok yok batmaydı sancıydı akıntıydı hepsi koca bir hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…