Evet bende aynısını düşünüyorumbende senin gbi düşünüyorum eğer hiçbir belirtim olmassa o ay umutlanacağım . bu belirtilere de kulak asmayacağım bence hiç anlamları yok yok batmaydı sancıydı akıntıydı hepsi koca bir hiç
ben başarısızlardanım ama ilk denemedede tutan var 2 dede 3 dede yani bu doğal gebelikten hiç farkı yok kimisi hemen kalıyor kimisi yıllar sonra aşılama ise hap alıyorsun yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorsun bu sefer ilişki saati verilmiyor çünkü doktor eşinin sağlıklı spermlerini labratuvarda seçtirip size büyükçe bir şırınga ile enjekte ediyor.kısacası her iki yönteminde doğal gebelikten bir farkı yok sadece zamanlamadan kaynaklanan eksikliği tamamlıyor.Arkadaslar bende klomen ve ovitrelle kullanacagim bu ay adetimi bekliyorum . Yorumlari okudum acikcasi umidim kirildi biraz genellikle negatif sonuclaniyor heralde. Kacinci denemede basari oldugunuzu yazar misinz ve benim tedavi yontemim asilamami oluyor?
ben başarısızlardanım ama ilk denemedede tutan var 2 dede 3 dede yani bu doğal gebelikten hiç farkı yok kimisi hemen kalıyor kimisi yıllar sonra aşılama ise hap alıyorsun yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorsun bu sefer ilişki saati verilmiyor çünkü doktor eşinin sağlıklı spermlerini labratuvarda seçtirip size büyükçe bir şırınga ile enjekte ediyor.kısacası her iki yönteminde doğal gebelikten bir farkı yok sadece zamanlamadan kaynaklanan eksikliği tamamlıyor.
sen tedaviye devam ediyo musunben başarısızlardanım ama ilk denemedede tutan var 2 dede 3 dede yani bu doğal gebelikten hiç farkı yok kimisi hemen kalıyor kimisi yıllar sonra aşılama ise hap alıyorsun yumurta çatlatma iğnesi vuruluyorsun bu sefer ilişki saati verilmiyor çünkü doktor eşinin sağlıklı spermlerini labratuvarda seçtirip size büyükçe bir şırınga ile enjekte ediyor.kısacası her iki yönteminde doğal gebelikten bir farkı yok sadece zamanlamadan kaynaklanan eksikliği tamamlıyor.
bu ay ikinci denememdi olmadı bende biraz ara vereceğim ilk ay klomen kullandım sonra otrivelle iğne vuruldum yumurtam çatladı dr un dediği saatlerde ilişki oldu ama bir hafta önce regl olmuştum bu ayda klomen kullandım pregnly iğne vuruldum günümde regly oldum daha öncede 5 ay doğum kontrol hapı kullandım kist için o gitti benim hikayem busen tedaviye devam ediyo musun
:)hadı ınsallahslm kızlar haftaya pazartesi doktora gideceğim bakalım bebiş varmı yokmu..bugün biraz mide bulantım vardı..midem yanıyor gibi birden bulanmaya başlıyor.başım ağrıyor sürekli sanki tansiyonum çıkmış gibi..heycan tavan
inşallah canım.umutlansammı umutlanmasammı bilemedm..:):)hadı ınsallah
umutlanmak güzel eğer umudumuz olmasaydı nasıl devam ederdik ki bırak sonu kötü olsa da umutlan bırak kendini akışa öylede fark etmiyor böylede en azından bu haftan güzel geçecek:)inşallah canım.umutlansammı umutlanmasammı bilemedm..:)
maşallah yumurtaların güzelmiş canım benimde 2 tane vardı 20 ve 20.8 mm lik bakalım sonuç ne olcak..rabbim hayırlı evladlar versin cümlemizeMerhabalar hepinize,
Bende klomenle ikinci ayımdayım.haziran ayındada laraskopi oldum kistim alındı.perşembe dra gittiğimde yumurtalarım24mm 23 mm ve 18 mm olarak 3 taneymiş.choriomon olan çatlatma iğnesi yaptı.29 ve 36.saatlerdede ilişki oldu ertesi2 gündede şimdide estroform verdi 2 gün sonrada progestana başlıycam. Bir dolu ilaça sahibim) Allahım hepimize o güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin İnşAllah
inşallah canım inşallah:)umutlanmak güzel eğer umudumuz olmasaydı nasıl devam ederdik ki bırak sonu kötü olsa da umutlan bırak kendini akışa öylede fark etmiyor böylede en azından bu haftan güzel geçecek:)
Cnm sakın kendini ümitsizliye kapdırma.yola devam!! Allah böylesini hayırlı bulmuş demekki..çok şükür de ve yoluna devam et...neden boyle oluyo ya neden allahımmm isyan etmek istemıyorum...ne olur bızlerı de gör
ya canım ztn oyle allah bılır hayırlısını ama çok üzülüyo ınsan tam bi yıkımCnm sakın kendini ümitsizliye kapdırma.yola devam!! Allah böylesini hayırlı bulmuş demekki..çok şükür de ve yoluna devam et...
Seni çok iyi anliyorum isyan derecesine geliyor insan. O duyguyu tattircaksa Allah er geç bi zamanı vardır. Bu ay Meryem Süresini okumaya başladım yer gök dua ile okuyun derimertrk 37509237 .!.:neden boyle oluyo ya neden allahımmm isyan etmek istemıyorum...ne olur bızlerı de gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?