- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
nasılsın cnmSelamlar
nasılsın cnm
Pazartesi arıycam haftasonu çok stresli geçti bunun için. İnş sıkıntıların karşılığını alabiliriz hep beraberBazı marka iğnelerden 2 tane vuruluyormuş diye okudum forumda ben otrivelle oldum.en iyisi doktoruna ulaş canım
Pazartesi arıycam haftasonu çok stresli geçti bunun için. İnş sıkıntıların karşılığını alabiliriz hep beraber
bir yıl içinde iki kere düşük yaptım, bu ay doktorumuzun sayesinde tedaviye başladık. bir hafta önce çatlatma iğnesi oldum, sonucu çarşamba günü belli olurmuş. 2 yıllık evliyizBen de zaman geçsin istiyorum bir an önce ama aklımdan da atıp rahat olmak istiyorum ne zor işlermiş bunlar. Allah daha fazla aratmadan bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Siz ne zamandır istiyorsunuz
bende farklı diğil cnm olcak mı olur mu die düşünüyorum işteGenel anlamda fena sayılmaz. Olur mu olacak mi diye düşünüyorum arpacık kumrusu gibisen nasılsın
Amin inşallah :) 2 senedir sağlıklı gebe kalmayı istiyorum inşallah bu sefer olur. çarşamba günü beta hcg yaptırıcam sonucu alır almaz yazarım, sizde yazın olur mu?Ben de zaman geçsin istiyorum bir an önce ama aklımdan da atıp rahat olmak istiyorum ne zor işlermiş bunlar. Allah daha fazla aratmadan bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Siz ne zamandır istiyorsunuz
aynı iğneden olmuşuz, çok sancın oldu mu arkadaşım? benim karnım şişti, kasık ağrılarım feci oldu, 1 hafta geçmesine rağmen hala ağrılarım var. sen nasılsın?Ben de 3 yıllık Evliyim hiç hamile kalamadım önceleri umursamadım pek ama dank etti bi anda. Hiç bir sorunumuz da yok bide hsg spermogram sorunsuz. Bu ilk klomen + çatlatma iğnesi deneyimim sabırsızlıkla bekliyorum şimdi zaman geçsin diye.
iğne acıtıyor mu zorlukları neler ?aynı iğneden olmuşuz, çok sancın oldu mu arkadaşım? benim karnım şişti, kasık ağrılarım feci oldu, 1 hafta geçmesine rağmen hala ağrılarım var. sen nasılsın?
Çatlatma iğnesini kendiniz yapabiliyorsunuz, can yakıcı birşey değil ancak sonrasında kasık ağrıları ve şişkinlik oluyor. ben bir haftadır çekiyorum ancak inşallah sonucuna güzel şekilde ereriz, çarşamba büyük gün bakalım neler olucak :)iğne acıtıyor mu zorlukları neler ?
bu arada ben otrivelle kullandım doktorum onu verdiiğne acıtıyor mu zorlukları neler ?
geçen salı olduysan iğne bu çarşamba erken tabii en ez 14- 15 gün geçmesi gerek iğneden sonra sağlıklı sonuç alabilmek içinKızlar umarım hepimiz beklediğimiz haberleri alırız bende 2 tane pregnyl vurdurdum çarşamba günü test yapacağım erken mi bilmiyorum geçen hafta salı günü oldu iğne umarım herkesin gönlüne göre verir RABBİM :)
arkadaşım, ben otrivelle vurdum geçen hafta cumartesi günü bu çarşamba test yaptırmamı söyledi doktorum yani 12 gün olmuş oluyor. doğrusu bu sanırım, aynı gün test yaptırıyorum bakalım hayırlısı inşallah bebiş haberlerimizi alırız :)Kızlar umarım hepimiz beklediğimiz haberleri alırız bende 2 tane pregnyl vurdurdum çarşamba günü test yapacağım erken mi bilmiyorum geçen hafta salı günü oldu iğne umarım herkesin gönlüne göre verir RABBİM :)
inşallah allah sana hayırlı evlatlar nasip eder güzel haberini bekliyoruz dua et bize...bu arada ben otrivelle kullandım doktorum onu verdi
sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım vizede umut olsunarkadaşım, ben otrivelle vurdum geçen hafta cumartesi günü bu çarşamba test yaptırmamı söyledi doktorum yani 12 gün olmuş oluyor. doğrusu bu sanırım, aynı gün test yaptırıyorum bakalım hayırlısı inşallah bebiş haberlerimizi alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?