Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Arkadaşlar bende de şöyle karışık bir durum oldu. Cuma iğne yaptırmaya gittim eczane 2 tane verdi vurdurmaya gittiğimde 1 tane yapılacak reçete öyle dediler doktor yazısı doktorumu aradım oda izinliymiş soramadım . Doktor niye 2 iğne vermiş olabilir? 4 yum. Vardı benim olgunlaşmış mı?

Bazı marka iğnelerden 2 tane vuruluyormuş diye okudum forumda ben otrivelle oldum.en iyisi doktoruna ulaş canım

Bazı marka iğnelerden 2 tane vuruluyormuş diye okudum forumda ben otrivelle oldum.en iyisi doktoruna ulaş canım
Pazartesi arıycam haftasonu çok stresli geçti bunun için. İnş sıkıntıların karşılığını alabiliriz hep beraber

bir yıl içinde iki kere düşük yaptım, bu ay doktorumuzun sayesinde tedaviye başladık. bir hafta önce çatlatma iğnesi oldum, sonucu çarşamba günü belli olurmuş. 2 yıllık evliyiz

Ben de 3 yıllık Evliyim hiç hamile kalamadım önceleri umursamadım pek ama dank etti bi anda. Hiç bir sorunumuz da yok bide hsg spermogram sorunsuz. Bu ilk klomen + çatlatma iğnesi deneyimim sabırsızlıkla bekliyorum şimdi zaman geçsin diye.

Amin inşallah :) 2 senedir sağlıklı gebe kalmayı istiyorum inşallah bu sefer olur. çarşamba günü beta hcg yaptırıcam sonucu alır almaz yazarım, sizde yazın olur mu?

aynı iğneden olmuşuz, çok sancın oldu mu arkadaşım? benim karnım şişti, kasık ağrılarım feci oldu, 1 hafta geçmesine rağmen hala ağrılarım var. sen nasılsın?

bende klomene başladım yarın dr gidecem beni neler bekliyor eşimde bu arada hastalandı nasıl olacak bakalım

iğne acıtıyor mu zorlukları neler ?
Çatlatma iğnesini kendiniz yapabiliyorsunuz, can yakıcı birşey değil ancak sonrasında kasık ağrıları ve şişkinlik oluyor. ben bir haftadır çekiyorum ancak inşallah sonucuna güzel şekilde ereriz, çarşamba büyük gün bakalım neler olucak :)

Kızlar umarım hepimiz beklediğimiz haberleri alırız bende 2 tane pregnyl vurdurdum çarşamba günü test yapacağım erken mi bilmiyorum geçen hafta salı günü oldu iğne umarım herkesin gönlüne göre verir RABBİM :)

geçen salı olduysan iğne bu çarşamba erken tabii en ez 14- 15 gün geçmesi gerek iğneden sonra sağlıklı sonuç alabilmek için

arkadaşım, ben otrivelle vurdum geçen hafta cumartesi günü bu çarşamba test yaptırmamı söyledi doktorum yani 12 gün olmuş oluyor. doğrusu bu sanırım, aynı gün test yaptırıyorum bakalım hayırlısı inşallah bebiş haberlerimizi alırız :)

Sabı
sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım vizede umut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…