Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

çok heyecanlıyım yarın dr gidecem ilk defa klomen kullandım bu ay dr yumurtanın büyüklüğüne bakacak benim eşim hastalandı antibiyotik aldı spermi çok etkiliyormuş doğru mu

inşallah canım yarın haber veririm
sen hangi aşamadasın
susgun peri

Bende
çok heyecanlıyım yarın dr gidecem ilk defa klomen kullandım bu ay dr yumurtanın büyüklüğüne bakacak benim eşim hastalandı antibiyotik aldı spermi çok etkiliyormuş doğru mu
bende çok heyecanlandım burda okuduklarımdan canım ya büyümemişse diye ama bak 4 yum. Oldu sakin ol pozitif olmaya çalış en önemlisi bu bence ilaç konusuna da gelince tam bir bilgim yok ama eğer olucaksa hiç birşey engel olamaz

merhaba kızlar dr gittim bugün dr 3 yumurtan var dedi iki tanesi kistin olduğu yerde umut yok dedi kaldı bir tane bakalım çatlatma iğneside vermedi neden olabillir

bnde klomeni ilk defa kullandım bu ay ama bnde işe yaramadı birdaki ay günde 4 defa kullancm cnm hayırlı haberlerini alırız inş
merhaba canım dr gittim 3 yumurtan var dedi bir tanesinden umutluyum diğer ikisi kist olan sol tarafımda onlardan umutlu değilim dedi çatlatma iğnesi vermedi ilk kullandığın için bir daha aya dedi öyle işte hayırlsı

Merhaba 4 yumurtanız mı vardı? Benim 5 yumurtam varmış bu kadar çok olması sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…