Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

D
Merhaba 4 yumurtanız mı vardı? Benim 5 yumurtam varmış bu kadar çok olması sorun olur mu?
Doktorum sorun olarak görmedi ama Çoğul gebelik ihtimalini arttırıyormuş diye biliyorum ben bitanesine razıyken 2-3 olursa başımla beraber dedim doktoruma

slm arkadaşlar benim bu ay ilk klomen tedavim ve dr.um bana çatlama iğnesi vermedi ayrıca klomen bittikten sonra kontrole de gel demedi bu nasıl iştir.benim durumumda olan var mı sizce böyle bu ay olur mu ((

günlerden çarşamba sonucunu yazmayı unutma
sonuç negatif arkadaşım şimdi aldım 0,81 çıktı, doktorumla görüşemedim yardımcısı adet döngüsünü bekleyelim dedi ama ümitli değilim bakıcaz artık. (bu arada unutmadığın için teşekkürler :) ) sen nasılsın?

Ben de beklemedeyim daha iğne olalı 4 gün oldu zaman durdu sanki.sakın üzme kendini moral lazım bize bebişlerimize :)

slm arkadaşlar benim bu ay ilk klomen tedavim ve dr.um bana çatlama iğnesi vermedi ayrıca klomen bittikten sonra kontrole de gel demedi bu nasıl iştir.benim durumumda olan var mı sizce böyle bu ay olur mu ((

selam canım benim..canım çatlatma iğnesini ilk vermeyebiir yumurtanın durumuna göree..ama klomen ittikten sonra mutlaka gitmen gerekir dr..bence sen klomen bitince 2 gün sonra git..bana doktorum ölee dedii..

Ben de beklemedeyim daha iğne olalı 4 gün oldu zaman durdu sanki.sakın üzme kendini moral lazım bize bebişlerimize :)
inşallah sen olumlu sonuç alırsın :) bazen döllenme geç olabiliyomuş adet zamanını beklemek gerekliymiş son dakika doktorumun haberi

neslisezgin inşallah geç döllenme olmuştur da bebişin seninledir.bende sabırsızlıkla bekliyorum iğne olalı bugün 9 gün oldu kızıma kardeş gelsin artık

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım.5 yaşında bir oğlum var ona da zor gebe kalmıştım ama doğal yoldan oldu.bir yıldır korunmuyoruz dr a gittim bütün tahlillerim temiz çıktı eşimin de öyle.bir iki gün içinde regli olucam eğer doğal yolda gebe kalmadıysam.ve klomen tedavisine başlamak için dr a gidicem.dr um klomen tedavisi olmamı istemedi hemen rahim filmi ve ardında aşılama yapalım dedi zor ikna ettim klomen tedavisi 20 yıl önceki tedavi yöntemiymiş bi de şansım yüzde 15 lerde olurmuş.para için beni kandırmaya çalıştığını düşündüm ne dersiniz

Herşey normal ama ben de 2.5 senedir bekliyorum. Bu ay ilk kez klomen kullandım ve bugün de iğnemi oldum. herkesin güzel haberler alması dileğiyle
Aynı durumdayız canım bizdede sorun yok 1 yıldır olmuyor üstelik 5 yaşında bir oğlum var.neden kalamıyoruz anlamıyorum

senin yaş kaç fulyaalp ben şuan otuz yaşındayım ve pko hastasıyım bu sebepten dolayı dr um bu ay olmazsa aşılamaya geçelim diyor hem yaş ilerliyor hemde pkolu olduğum için zaman kaybetmeyelim diyor senin durumunu tam bilmediğim için yorumda yapamıyorum arkadaşım doktorların hepsini genellemek ne kadar doğru bilemiyorum ama işi ticarete dökmüşler umarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ve biran önce bebeklerimizi alalım kucağımıza :)

Ben 26 yaşımdayım tüm tahlillerim temiz olmasina ragmen bana hemen sırada rahim filmi ve ardindan aşılama yapicaz dedi bende kabul etmedim sonucta bir tane dogal yoldan olan cocugum var son care asilama olabilir o da olmadi tüp bebek ama klomenin lafini hic etmemesi canımı sıktı amin canım

benimde dokuz yaşında bir kızım var bende rahim filmi çektirdim bir sıkıntı çıkmadı ilaçla tedavi olmaya çalışıyorum pkodan dolayı klomenden bahsetmemesi dediğin gibi biraz ilginç o zaman sende ilk etapda ilaçla tedavi istediğini olmazsa aşılamaya geçmek istediğin konusunda bastır arkadaşım sonuçta senin ne istediğin önemli stres olacaksan aşılamanında hiç bir faydası olmaz

ya bu arada ben dayanamayıp test yaptım hafif çizgi var umutlanmak istemiyorum ama olsun artık çok istiyorum kafam çok karışık iğnenin etkisi hala daha devam ediyor olabilir mi ? yorum bekliyorum arkadaşlar lütfen destek

bir şey sorsam garip kaçar mı? bana doktorum hiç klomenden bahsetmedi. klomen nedir? çünkü ben ilk önce rahim duvarını kalınlaştırmak için 6 gün golan f iğnesi kullandım. sonra yumurta çatlatma iğnesi verdi yine doktorum onu kullandım. ancak hiç klomenden falan bahsetmedi. bu arada regli oldum

yok arkadaşım garip kaçmaz klomen yumurtaların gelişip büyümesi için veriliyor ve arkadan çatlama iğnesi vuruluyor ama sen zaten yumurtalar gelişsin diye iğne kullanmışsın doktorun bu tedavi yöntemini tercih etmiş vardır mutlaka bir bildiği bu arada regl olmana üzüldüm hayırlısı olsun umarım önümüzdeki aya nasip olur bol şans diyelim

inşallah bakalım hayırlısı :)

Bende bugun saat 3 gibi test yaptim ikinci çizgi hafif silik eşimi tekrar yolladim eczaneye o da ayni bu testlerin zaten yanolma payi yok ama garantilemis olsum sende ikinciyi yap ve bana mutlu haberi ver canim.sanirim seninle ayni zamanda hamile kaldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…