Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Öpüyorum canımm daha sık uğramaya çalışşŞenizEvet canımm harikaa bir tatil yaptım bu ayyy aynen okuduğun gibi:roflol::roflol::roflol:
Mrb arkadaşlarım inanın ben dayanamadım. Bugün 11. gün ve kan vermeye gidiyorum. Yoksa heyecandan öleceğim oldumu olmadımı. Hepiniz bana dua edin ne olur bolca.

Balsuraatttttt gene dayanamadım ben :)
yİNE DİNLEMEDİN beni delü kız hadii sonucu bekliyorrzzz.Ama yine erken yaptırdınnn :)

selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm.....offf ya günler geçmiyor daha 7 günüm var kaldım mı kalmadım mı kafayı yicem

anam buraya d geldin.... demekkiii sende klomen kullanı7yormuşsun öğrenmiş oldum oleuyyyyy kaç ay kullandın canım ya

canım tamam diğer topikte okudum cvb sağol....demekki klomenle kalmadın sen kendiliğinden kaldın o zaman canım ya bu daha da güzel...

Son düzenleme:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
BEBEGIMM CANImmmmm ÇOKK SEVİNDİMMMM hemen partiye gidipp kudurucammm:dance::dance:

balsurat canım benim nbr ya....
:dance::dance:hamiş haberiii aldımm sevindimm canımmm iyii nasıl olsunnn:sm_cool::sm_cool:sen nasılsınnn:sm_cool:
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm.....offf ya günler geçmiyor daha 7 günüm var kaldım mı kalmadım mı kafayı yicem
:sm_cool:İnşlallahh seninde halayınıı çekerizzz gelmesin kırmızılarrr bebişşş gelır ınsallhh:CüvCüv::ecrin_bebek::sm_cool:
canım nasılsın nasıl gidiyor

:dance:CANIM nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ben ne olsun aynıı :)sürünüyom buralardaa.fosilleşip yapışıcam yakında:roflol:

ooo 2029 olmuş sayfa ne güzelll opuyorumnanaktan kızlar ben 5 gün klomen kullandım dün bitti 5.günüm... bugün adet olacakmış gibi belimde ve karnımda ağrı var... ovulasyon berlitisi mi bunlar şimdi :bbo:

Esemos canım ben tam bir ay izine çıkmıştım o yüzden bu kadar uzadı ara. Yoksa burayı hiç bırakır mıyım canım benim. Geçtiğimiz ay hiç ilaç kullanmadım ve adetimin 45. günü olmasına rağmen hala adet görmedim. Bunun için söktürücü ilaç verdi doktor. Şimdi adet olmayı bekliyorum anlayacağın. Sen ne yaptın tatlım, hayat nasıl, çalışmalar nasıl
BEBEĞıM Çoooookkk tebrik ederim. Allah hayırlısıyla yüzünü görmeyi, sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişini
BALSURATLIM biz ikimiz de bi daha ki ayı bekliyoruz gülüüm. Hele bi adet olalımmm, görsün bakalım o bebişler günleriinii.

Esemos canım ben tam bir ay izine çıkmıştım o yüzden bu kadar uzadı ara. Yoksa burayı hiç bırakır mıyım canım benim. Geçtiğimiz ay hiç ilaç kullanmadım ve adetimin 45. günü olmasına rağmen hala adet görmedim. Bunun için söktürücü ilaç verdi doktor. Şimdi adet olmayı bekliyorum anlayacağın. Sen ne yaptın tatlım, hayat nasıl, çalışmalar nasıl
BEBEĞİM Çoooookkk tebrik ederim. Allah hayırlısıyla yüzünü görmeyi, sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişini
BALSURATLIM biz ikimiz de bi daha ki ayı bekliyoruz gülüüm. Hele bi adet olalımmm, görsün bakalım o bebişler günleriinii.

ooo 2029 olmuş sayfa ne güzelll opuyorumnanaktan kızlar ben 5 gün klomen kullandım dün bitti 5.günüm... bugün adet olacakmış gibi belimde ve karnımda ağrı var... ovulasyon berlitisi mi bunlar şimdi :bbo:

yumoşlar geliyodur..sositososito
merak etme bırak ağrısınlar.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…