Gülcan senin kaçıncı ayın klomende?
8.ayım canım ama 14 aydır uğraşıyorum.
çok sağolun kızlar
gülcangülcan klomen yazmışsın ama ben bu ay hiçbişey kullanmadım tamamen süpriz oldu yani
Serselo mide kanamsı geçirmişin geçmiş olsun. Bende çok heyecanlıyım böyle ellrimden sanki kan çekiliyor gibi oluyor kalbim çarpıyor. Tabi bunlar 2 yi görene kadar oluyor. Sonra normale dönüyorum.
sağol bitanem sıkıntı sıkıntı mide dayanmadı artık dikkat edin kendinize lütfen sağlıklı olmazsak bebiş olmaz demi
Slm kızlar ben geldim. Yanlş olmasın benim adetimin 21. günü iğnenin 11. günü. Ve 2 yi gördüm geldim. Çok çok üzüldüm boğazım düğümlendi. Annem kayınvalidem arıyor o ara kimsenin telini açamadım. Ağzımı en ufak açacak olsam hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. Boğazım kaskatı oldu. Bu ay daha çok üzüldüm. Dr erken oldu dedi testi yaptıktan sonra baştan söylesene. Cumartesi tekrar bakalım ancak çıkar dedi ama sanmıyorum. Yaptırmayacağım cumartesi test falan. Git aslan gibi 4 tane 20 lik yumurta çöpe. Hiçmi biri denk gelmezya. Başkası bu yumurtaya üçüz doğrurudu.
Esemos canım ben tam bir ay izine çıkmıştım o yüzden bu kadar uzadı ara. Yoksa burayı hiç bırakır mıyım canım benim. Geçtiğimiz ay hiç ilaç kullanmadım ve adetimin 45. günü olmasına rağmen hala adet görmedim. Bunun için söktürücü ilaç verdi doktor. Şimdi adet olmayı bekliyorum anlayacağın. Sen ne yaptın tatlım, hayat nasıl, çalışmalar nasıl
BEBEĞİM Çoooookkk tebrik ederim. Allah hayırlısıyla yüzünü görmeyi, sağ salim büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişini
BALSURATLIM biz ikimiz de bi daha ki ayı bekliyoruz gülüüm. Hele bi adet olalımmm, görsün bakalım o bebişler günleriinii.
hamişşşş listemizz hızlaaa 100 e dogruu gidiyorrrrr
kızlar şükürler olsun hamileyim
kızlar şükürler olsun hamileyim
slm kızlar çok moralim bozuk bugun adetimin 21. gunu ve progesteron testi 0.10 çıktı. yani yumurtlama olmamış o kadarda çalışmıştım. ilaca rağmen yumurtlama olmamış gunumu beklemeden umudum kırıldıdoktorum persembe gunu ultrasona çağırdı bakalım ne dıycek.. belkıde iğnelere gececek bununla yumurtlayamıyorum demekki..
hala kasıklarım çok ağrıyo batmalar oluyo psikolojik galiba.. balım neredesin ???
klomenin son dozajıyla hamile kaldım ama doktorum ümitli değildi bu yüzden çatlatma iğnesi vurmadı doğal yoldan çatlamış sanırım:)mutuyum Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?