Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Serselo mide kanamsı geçirmişin geçmiş olsun. Bende çok heyecanlıyım böyle ellrimden sanki kan çekiliyor gibi oluyor kalbim çarpıyor. Tabi bunlar 2 yi görene kadar oluyor. Sonra normale dönüyorum.

Serselo mide kanamsı geçirmişin geçmiş olsun. Bende çok heyecanlıyım böyle ellrimden sanki kan çekiliyor gibi oluyor kalbim çarpıyor. Tabi bunlar 2 yi görene kadar oluyor. Sonra normale dönüyorum.

sağol bitanem sıkıntı sıkıntı mide dayanmadı artık dikkat edin kendinize lütfen sağlıklı olmazsak bebiş olmaz demi

sağol bitanem sıkıntı sıkıntı mide dayanmadı artık dikkat edin kendinize lütfen sağlıklı olmazsak bebiş olmaz demi

Öyle valla dr bile stres yaparsan sadece o nedenle bile olmaz diyor. Sende klomenlerini dikkatli iç allah korusun bir daha olmasın. Önümüzdeki ay hiç düşünmemeye çalışacağım. Bakalım bu kez nasıl olacak.

canım üzülme test için erken olabilir adet tarihin geçene kadar bekle olmazsada önümüzdeki ay çalışmalara devam inş.en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:

vereliniortak
canım inş. adet olursun da bi an önce çalışmalara başlarsın sositosositobu güzel günlerde güzel haberler duyacağımıza ben çok inanıyorum :CüvCüv:hamiş listesi dolacak taşacak inş. araya biyerede biz sıkışırızben beklemedeyim canım 2 ay sonra tedaviye tekrar başlıyorum sanırım ya aşılama yada tüp bebek olarak açılışı yapacam kasım ayında inş. olur:Saruboceq:

slm kızlar çok moralim bozuk bugun adetimin 21. gunu ve progesteron testi 0.10 çıktı. yani yumurtlama olmamış o kadarda çalışmıştım. ilaca rağmen yumurtlama olmamış gunumu beklemeden umudum kırıldı doktorum persembe gunu ultrasona çağırdı bakalım ne dıycek.. belkıde iğnelere gececek bununla yumurtlayamıyorum demekki..

Kızlar bu klomen beni çıldırttı yaa acayip gerginim ne yapacam bilmiyorum, evdeki dengelerde bozuluyo yutmasam mı diye düşünüyorum off yaa offfffffffffff

Bebegım hayırlı olsun oh oh ne guzel ya bırsÜrÜ hamıle ınsan umut doluyor.rabbım bızede yasatsın.rabbım tamamına erdırsıon

hala kasıklarım çok ağrıyo batmalar oluyo psikolojik galiba.. balım neredesin ???

mugem canım hayırlısı olsunn hakkında morelini bozma her ay yeni bir umuttt:1hugoktoruna güvenn kafana takılan herşeyii ona sorr perşembe günü..İlaçla olmadıysa iğne ile gelicektir canımrahat oll:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…