Slm kızlar ben geldim. Yanlş olmasın benim adetimin 21. günü iğnenin 11. günü. Ve 2 yi gördüm geldim. Çok çok üzüldüm boğazım düğümlendi. Annem kayınvalidem arıyor o ara kimsenin telini açamadım. Ağzımı en ufak açacak olsam hıçkıra hıçkıra ağlayacağım. Boğazım kaskatı oldu. Bu ay daha çok üzüldüm. Dr erken oldu dedi testi yaptıktan sonra baştan söylesene. Cumartesi tekrar bakalım ancak çıkar dedi ama sanmıyorum. Yaptırmayacağım cumartesi test falan. Git aslan gibi 4 tane 20 lik yumurta çöpe. Hiçmi biri denk gelmezya. Başkası bu yumurtaya üçüz doğrurudu.
çok sağolun kızlar
gülcangülcan klomen yazmışsın ama ben bu ay hiçbişey kullanmadım tamamen süpriz oldu yani
canım benim ya sana erken dedik ama.ama 2 çıkmış,ben yaptırdığımda hep 1 çıkıyordu.oynamamı var sence.bukadar üzülme belki bebeğin yeni tutunuyordur hayatım ya.
canım benim balsurat inşallah duan kabuşl olur ya
gülcan canım sen nasılsın ...?
Geçen ayda 2 çıkmıştı canım benim. İnsan hiçmi sabretmesini öğrenemez. Öyle erkenden yaptırıyorum ama benim umudum kalmadı..
E2 (ESTRADIPL):
Normal Değerler:
Erkek: <62 pg/ml
Kadın:
Folüküler Faz: 1-147 pgr/ml
Ovülasyon: 93-404 pg/ml
Cuteal Faz: 29-318 pg/ml
Menopoz: <58 pg/ml
Kadın eşey özelliklerini sağlayan ve yumurtalıklardan salgılanan bir hormondur. Erkekte ve erbezlerinden bir miktar salgılanır. Ostrojenlerin başlıca etkileri dişi cinsel organlarında görülür. Bu hormonlar ergenlik çağına gelmiş bir kız çocuğunun gelişmesini ve cinsel olgunluğa varmasını sağlar. Bütün eşey organlarının yapısal olarak destekler ve progesteronla birlikte yumurtlama ve adet kanaması gibi değişiklikleri düzenler. Erkekte ise östrojen hormonunun etkileri prostat ve meme dokusunda görülür. Prostat dokusu embriyolojik olarak dölyatağıyla aynı kökene dayandığında östrojen hormonundan etkilenir.
E2'nin Arttığı Durumlar:
- Yumurtalıkların teka ve gronuloze hücrelerinden gelişen tümörler
- Folikül kistleri
- Endometriyoz
E2'nin Azaldığı Durumlar:
- Turner sendromu
- Hipotalamus ve hipofiz hastalıkları
- Kronik böbrek hastalıkları
- Şeker hastalığı
- Tiroit bezinde işlev bozuklukları
- Doğumsal kalp hastalıkları
senin için buldum.evet hormon tahlili ama sadece onu neden istemiş bende yaptımıştım ama e2 deyince anlamadım.çünkü benim tahlilde Estradiol yazıyo.
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
Şahsen "kendinizi sayı ile şartlandırmadan sadece niyet ederek dilediğiniz kadar okuyun" tarzında şeyler okuduğum için 4444 sayısından emin değilim ama olsun dualar yolunu bulsun ve hepimizin mis kokulu,sağlıklı ve hayırlı evlatları olsun dilerim ki...
ama geçen ay kullandın demi.
tamam sakin ol.rahatla unut bugünü ve kendini topla.veee isyan etme.olacak canım hiç merak etme.biraz uğraş,biraz sabır,biraz dua,bak göreceksin birgün sende bağracaksın burda hamileyim diye.
çok sağolun kızlar
gülcangülcan klomen yazmışsın ama ben bu ay hiçbişey kullanmadım tamamen süpriz oldu yani
bir kere kullandım o ay yumurtam glişti çatladı ama değerlendiremedik bir önceki aydı bu ay hiçbirşey kullanmadım ama drum klomen yumurtaları uyarmıştır dedi faydası var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?