kizlar gunaydin
bugün falutalım son günü bir kaç gün sonra yine klomene başlıcam allahım inşallah bu ay hepimizin yüzüne güler.bu mübarek ay bize uğur getirir:)
tavsıye ederım cnm denemenı ben sonundakını denedım besmeleyi şerifi yazdım uzerımde taşıyodum birleşme sırasındada üzerınde olması gerekıyo bısure sonra cıkardım devam edemedım eşimden dolayı inanmak cok önemli :Saruboceq:tşk bilgin için.mutlaka denicem.denediğim var birsürü ama bide bunları denim.
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalımm?
Selam kızlar benİm kırmızılar pazartesİ gÜnÜ akŞam geldİ Şeref verdİ eŞİmle bİr mutlu olduk kİ sormayın en azından dedİk o gelİyo gelmeseydİ bİde onun İÇİn İlaÇ bugÜn 3.gÜnÜ hormon tahlİlİ yaptırdım dra bu ay tedavİye ara verelİm dedİ o da ok dedİ eŞİmİn sperm tahlİlİ İÇİn haftaya gİdecez Ürolojİye bugÜn İncİr kÜrÜ ve keÇİboynuzu kÜrÜne baŞlıycam tekrardan dr metobolİzmayı hızlandırmak İÇİn glİfor adlı İlaÇ verdİ var mı bu İlacı kullanan aranızda
ayy kızlar bu pcos beni deli edecek sivilcelerle başedemiyorum.yüzümün hertarında çoğaldı maffoldu yüzüm ya.of of.
Elma sirkesi süper. Böyle suyla karıştır sonra yüzüne pamukla sür 15 dakka sonra falan yıka gerçi biraz kötü kokuyor ama sivilcelere çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?