bence farkeder
asitte tek tip değilki
karbon sayısına göre adı değişiyodu yanlış hatırlamıyosam
lütfen elma sirkesi kullanalım:))
tatlım takibin için teşekkürler...ama bugün bende tık yok...bakalım cuma günü ayın 4ü ..beklicem o sabah idicem doktora.....bugün sanki iraz ağrım var gibi ama sarı sarı doktor diliyle peynir suyu gibi akıntılar var ka gündür sizce bu nedemek? yumurtam mı çatladı ondan mı oluyor? daha yeni çatlamış olabilir mi???iltihap mı ??? yumurtam kiste döndü onun salgıladığı bir şey mi ??? yoksaaaaaaaaaaaaaaaaa hamiş miiym???????
hangisi sizceeeeeee...sürekli bir akıntı gbi .ama yanma vs olmadığından iltihapa yoramıyorummmm...ya da koku vs yok .
Yani üzümlede deenedim ben onlada oldu :)) ama niyeyse hep elma sirkesi diyorlar bende elma aldım onuda denedim sonuç aynı bencede.
En iyisini doktorumuz bilir oda söylemiş zaten :))
Kan değerleri sonradan yükselen insanlar bana çok şanslı geliyor acaba ben bu ay onlar kadar şanslı olabilecekmiyim. Pembepamuk ne güzel poziifsin tekrar umutlanmaya başlamadım değil :))
o doktor dediğin bensem estagfurullah demek isterim:))
benim nacizane fikrim
hiç bir bilimsel veriye dayalı değilkaydirigubbakcemile3
taam doktor hanım...işin adabı neyse uyarım sööözzzz...biz hangidoktorumuzu kırdık ki bu zmana kadar:) sağlıkcı kızııym bende..ebe - hemşire annem:)
umudu elden bırakmayalım ama sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun
Biliyorsun bende kaç aydır uğraşıyorum kısmet olmadı henüz
ama hep klasik söylenir ya bi vakti saati vardır diye
bilmediğimiz çok şey var
bilene bırakalım
elimizden geleni yapalım, tedbirimizi alalım
takdir Allah'ın
Allah büyük bizimde anne olmamızı nasip eder inşallah
Tabiki sensin canım :)) Olsun mantıklı bir fikir. Bize göre farketmez ya elma ya üzüm. Ama sen karbonlardan bahsetmişsin elbet vardır bir bildiğin.
Ben bu olumsuz duruma zamanla alışacağımı sanıyordum. Geçen ay kan testine bu kadar üzülmemiştim hatta bu ay daha sakin karışılarım bir tecrübem oldu nede olsa diyordum. Ama bu ay çok kötü üzüldüm. Bu kez içim acıdı. Oysaki bu üzüntü umutsuzluk sanki dahada büyüyor azalmıyor.
bal tarçın ve çörek otu neye yarıyor kızlar bilgisi olan var mı?bir de nasıl kullanacağız bunu
azalır azalır
inşallah Rabbim sana bebek verdikten sonra bu günleri gülümseyerek hatırlarsın
göreceksin bak
haaa beni de hatırla o zaman
pamuk böyle demişti dersin
canım ben tam bilmiyorum ama bi topik vardı bunula ilgili
bi ara bakmıştım unuttum şimdi
bal tarçın ve çörek otu neye yarıyor kızlar bilgisi olan var mı?bir de nasıl kullanacağız bunu
İnşallah canım bebişlerimizde olur gene muhabbetlerimize devam ederiz bu kez başka şeylerden konuşuruz.
haa karbonların dr.luğumla ilgisi yok onlar liseden aklımda kalan bi şeyler hayal meyal
belki beynim uyduruyodur kızlar ne dersiniz
rüya gibi
beyni aldatır bazen inasnı biliyo musunuz
bana bazen olur küçüklüğümde olan bi olay hatırlarım ama çoook küçükken olan
sonra düşünürüm bu benim başımamı gelmişti kardeşimin m,i diye emin olamam bazen
garip de mi
ben de bi bozukluk mu var ha ne dersiniz:))
Belki çok eski olduğu için hatırladıkların ondan öyle yarım yamalak hatırlıyorsundur.
Bende hiç aklımda fıkra tutamam. Biri sorsa inan bir tane bile bilmiyorum O kadar dinlerim insanın hiçmi biri aklında kalmaz şuan bir tane bile bilmiyorum.
ben de hatırlarım ama anlatamam
anlatırım kimse gülmez
ne kötü di mi ama ya
suratına tuhaf tuhaf bakan tiplerkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?