Pco yok gÜzelİmde doktor metabolİzmayı hızlandırmak İÇİn verdİ
hanımlar dua edin birazdan bebişimi ilk defa görecem inşallah çok heyecanlıyım....
yemeklerden önce yarım tane alcam canım kiloluda olduğum için yumurtlamam biraz zor olmuştu ilaç desteğiyle galiba onun için verdidoğrudur inşallah vayda eder.ben genelde pco lular kullanıyor diye biliyorumda.şekr direncini düşürmek için.
günde kaçtane kullancaksın.
hanımlar dua edin birazdan bebişimi ilk defa görecem inşallah çok heyecanlıyım....
Ben kan testi yaptırdım hamile olmadığımı biliyorum ama hep sol kasım ağrıyor. Ordan yumurtada büyümüyor bazen yürürken falan kasılıyor. Hadi klomen içerken sağdan büyüdü onca yumurta sağda hiç ağrıma olmadı. O zamanda sol ağrıdı.
zeyhat sen testi erken yaptırdın
nerden ne biliyon yahu
bi dur bakalım
100de 100 hamile değilsin diyemeyizki san
Allahallah yaaaklava:
nefertiti50::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 2 EYLÜL
emi29::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::2 EYLÜL
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::3 EYLÜL
deryaberil:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::3 EYLÜL
hadi kızlar müjdeli haberler verin
Elma sirkesi süper. Böyle suyla karıştır sonra yüzüne pamukla sür 15 dakka sonra falan yıka gerçi biraz kötü kokuyor ama sivilcelere çok iyi geliyor
Pembepamuk dr cumartesi tekrar bakmak istedi ama öyle ümidim kırıldıki başka zaman olsa koşa koşa giderdim tekrar yapılması beni hiç heyecanlandırmıyor. Hatta yaptırmayacağımda.
hadi yaa bilmiyordum hep iç dediklerinden kimse yüzüne sür dememişti :) üzüm sirkesi olsa ne olur???sirke neticede asit....limon gibi asitik dengeyi sağlıyor ondan dolayı yağlanmayı azaltıyor ve ciltte jelatinimsi bir kayganlık parlaklık hissi veriyor....farkedermi ???
not: walla dermatolog değilim ama yazarken öyleyim sandım :) ama kimyam iyidir ..mantıklı değilmi???
yemeklerden önce yarım tane alcam canım kiloluda olduğum için yumurtlamam biraz zor olmuştu ilaç desteğiyle galiba onun için verdi
hadi yaa bilmiyordum hep iç dediklerinden kimse yüzüne sür dememişti :) üzüm sirkesi olsa ne olur???sirke neticede asit....limon gibi asitik dengeyi sağlıyor ondan dolayı yağlanmayı azaltıyor ve ciltte jelatinimsi bir kayganlık parlaklık hissi veriyor....farkedermi ???
not: walla dermatolog değilim ama yazarken öyleyim sandım :) ama kimyam iyidir ..mantıklı değilmi???
Geçen sefer 2 çıkmasının hiç bi manası yokki
geçen sefer bebek yokmulş yükselmemeiş
bu bu sefer yükselme ihtimali yok anlamına gelmezki
bence gitmelisin kontrolüne
Allah hayırlısını versin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?