Kaç yaşındasın agrinciğim ben 27 yaşındayım bende bir yıl olmazsa yaptırım diye düşünüyorum. Çünkü olursa zaten bir yılaca olur olmuyorsa olmayacaktır böyle takiple.
canım pek belirtim yoktu.adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme oldu. sonrada arttı ama bir türlü kanamaya dönümedi.bende lekelenmenin 3. gününde idrar testi yaptım ve pozitifi gördüm .. şimdi tam 4 haftalık.pek belirti yok.sadece tok olmama rağmen sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum. cokacimcoook
ayyyyyyy kızlar inşallah doktorumu aradım hamilelik büyük ihtimal başlamış dedi pazartesi tekrar test yaptır dedi...
darısı hepinizin başına kızlar dualarım sizinle........
GÜLCAN buarada canım klomen içmedim aşılamadan sonra ara vermiştim bu ay kendiliğinden geldi bebiş.......
canım pek belirtim yoktu.adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme oldu. sonrada arttı ama bir türlü kanamaya dönümedi.bende lekelenmenin 3. gününde idrar testi yaptım ve pozitifi gördüm .. şimdi tam 4 haftalık.pek belirti yok.sadece tok olmama rağmen sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum. cokacimcoook
hasreti nerdesin sen yaaaaa uzun zamandır yoksun bu ay tatil mi yapıyorsun sen klomen çalışma yok mu sende bu ay bende klomen de yok iğne de yok
selam arkadaşlar ben başardım :kedi: ama klomenle değil.ovulasyon testi ve allahın takdiriyle tabi :) darısı başınıza olsun. daha önce 2 ay bende klomen kullanmıştım.herşey çok iyi gidiyordu 4-5 tane 20 mm üzeri yumurta oluyordu ama olmadı.bende o kadar koşulların uygun olmasına rağmen olmamasına heralde zamanı değil dedim ve beklemeye başladım.sonunla oldu.inşallah mutluluğum hep sürer :)
vallaha buralardayımda kımse arayıp sormayınca yazmıyodum. bende bu ay klomende ıgnede kullanmıyorum.bu ay ara vermem gerektı.bakalım nasıp bende adet duzensızlıgı varama bı kac sefrdır duzene gırdı.bu ay yumurtlama donemını tahmın edebılırım belkı ve calısırım.delikafadulden.. sen nasılsın nasıl gıdıyo benım adetım yarın bıtecek[/QUO
benim bu ay doktorum tatile çıktı o yüzden yumurta takibi yapılamadı bende 1 hafta önce mide kanaması geçirdim eeeeee bu kadar sıkıntı yaparsam sonuç bu oldu ama bu ay daha rahatım bakalım kısmet olur belki
hihoyyyt/QUO benim bu ay doktorum tatile çıktı o yüzden yumurta takibi yapılamadı bende 1 hafta önce mide kanaması geçirdim eeeeee bu kadar sıkıntı yaparsam sonuç bu oldu ama bu ay daha rahatım bakalım kısmet olur belki[/QUOTE .!.:evet canım okudum cok uzuldum msjda yazmıstım sana.rabbıme bırakıp tevekkul edemıyoruzkı ıllla olsun dıye sıkıntı yapıyoruz bende cok sıkıntı yasadım.senın gıbı agır olmasada acıllık oldum.neyse sımdı atlattık rabbım bu ay hayırlıysıyla bızede hamıleyım demeyı nasıp etsın
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben dün gece uyandığımda göğüslerim çok acıyordu sanki yere düşücek. Böyle darbe alır ağrır ya elleyince bile ağrıyor. Hala geçmedi. Önceden regl günüme yakın ne ağrır ne şişerdi. Bu ilaç benim dengemi alt üst etti.
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?