Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım çok teşekkür ederim darısı başınıza.......:Saruboceq:
inşallah inşallah tez zamanda canım:Saruboceq:

NOSTOK tebrik ederim. Darısı isteyenlerin başına.

Ne güzel hergün bir hamile çıkıyor bu topik uğurlumu ne :))

Agrrin bence test yaptırma adetine 4-5 gün kala yaptır. Ben sabrediyorum erkenden yaptııdım. Dr erken dedi sonradan kana geçebilir dedi. Yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert. Ama erken yaptırma. Tabi bunu demei kolay ama insanda sabredemiyor malesef.

Zeyhatcım mrb.Senin gecen aetein beklenenden oncemi olmustu yoksa zamanındamı?

Ben koleme başladığım ay 12 temmızda olmuştum. Sonra 11 Ağustosta geldi. Bu ayda ayın 11 inde bekliyorum. Ama çatlatma iğnesi 4 gün erken yapıldı bu kez. Dr erkende gelebilir aynı gğnde gelebilir dedi.

Kızlar bir şey soracağım ama kusura bakmayın. Benim çatlama günümde hiç akıntı olmuyor. Fakat iğneden sonra çamaşırı beyaz lekeligörüyorum. Ama akıntı gelse anlarım. Böyle vucutumda o kısımlar sanki pamıkçuk gibi oluyor. Sanki beyaz bir tabakayla kaplı. Sürekli çamaşır değiştriyorum. Nedir bu aklıma takılıyor dr da erkek bu kadar detayları sormaya çekiniyorum.

Haklısın canım ama nasılım bir bilsen catlıcam artık korkumdan yapamıyorum.Sen zaten bence cok erken yaptırdın. Düsun illahakı ilk dollenme olucak die birşey yok yani bekli 2. gun dollendi yani hemen cıkmayabilir ki ınşallah hersey gönlunce olur.Birde akıntın filan nasıl dvam ediyomu koyulastımı.Ben gecen ay 5 gün once oldum bu ay nasıl olucak acaba.Bide benim esim saglıkcı bir sınava hazırlanıyor orda syle bısey okudu klomen yumurlamayı saglıyomus ama gebekik oranını yumurtlamaya gore dusuruyomus yani rahimde bebegın olusmasına engel biseyler oluyomus dusun beım gecen ay 2 yumurtam buyudu catladı tum saatleri uyguladık ama negatif.Ben ilk gebeligim gec dollenme olmustu,oyle sık ilişkide yoktu zaten spermler 48 saat yasıyor. valla buayda olmazsa doktora soylucem bunu.Sonucta hormon yukluyoruz sureklı

Benim akıntı bir acayip öyle akıntı yok hele yumurta kıvamında hiç yok. Bende anlamıyorum benim geçen ay iki yumrutam vardı olmadı bu ay rahat 4-5 tan çatladı. Bu ay benim çok umudum vardı. Ama hepsi boş çıktı. Bende anlamıyorum herşey planlı saatli nede olmuyor. Tabiki Allah verince olacak ama bununda tıbben bir açıklaması olmalı.

Canım bence akıntın oluyordur ama kuruyodur ben genelde selpak kullanıyorum orda daha net belli oluyor. Benim gecen ay 10.gün kahverengi akıntım geldi ve adet olana kadar artarak devam etti. Buay 11. gündeyim hala beyaz Ayy nebilim artık kafayı yıcem.Allahım lutfen bizim çinde Ol de.

DuALRR okuyormusun canım,Namaz kuran vs.yaniiiİşte o zaman Alahım o zaman bizim için ol emriniii hayırlı zamanda vericektirr

Okuyorum her an hemde her an Allah yalvarıyorum.Okdar cok dualar okudum ki simdi bunları anlatmak dogru olmaz Rabbim gordu zaten.

Ben zaten ahdettim hamile kalıyım doğuruyum menopoza girince rahmimi yumurtalıkalrımı aldıracam :) gençken bana çok kapris yaptılar yaşlanınca hiç çekeme onları. Hele o ameliyat olacağım zaman aklıma geldikçe hergünüm bir işkenceydi. Zaten o günlerden sonra bende çatlama akıntısı olmamaya başladı. Bir insan rahminden ymurtalıklarından bu kadarmı çeker ya.

Benim geçen yaz bir de kisim olmuş hç haberim yok taki patlayıp iç kanama geçirince öğrendim. Tekrar olacak diye ödüm kopuyor. O yüzden kendimi çok takip ediyorum.

Vaktiniz varsa tefriciye okuyun ben başlamayı düşünüyorum ama işe gidince bir haftaa ytiştirmek zr olu diye uygun bir zaman bekliyorum. Bu duayı okuyun kızlar gerçekten büyük dua ben üç kere okudum üçündede duam kabul oldu.

Canım Allah o günleri bir daha yasatmasın. ur 2yi 3yü yap sonra aldırırsın kaydirigubbakcemile3

Amin canım. Benim annemde kist vardı kadıncağızın 27 yaşındayken yumurtalıklarını rahmini hep aldılar. Çok korkuyorum anne olmadan başıma böyle bir şeyler gelecek diye.

Yok canım ozamanki tıpla sımdıkı tıp arasında cok fark var. Oyle kotu dusunme bide dua ederken bile olacagına inanarak edicekmışsın.Vallaa ben buyuk konusmiyım ama yani bakıtım 1 sene daha boyle devam etti (Allahım inşallah oyle bisey olmaz) hemen tup bebege filan gecerim.Sonucta 20 yasında degılım.

Kaç yaşındasın agrinciğim ben 27 yaşındayım bende bir yıl olmazsa yaptırım diye düşünüyorum. Çünkü olursa zaten bir yılaca olur olmuyorsa olmayacaktır böyle takiple.

Canımm cookkk tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasietsi.Peki belirtilerin nelerdi anlatırmısın?

canım pek belirtim yoktu.adetime 5 gün kala kahverengi lekelenme oldu. sonrada arttı ama bir türlü kanamaya dönümedi.bende lekelenmenin 3. gününde idrar testi yaptım ve pozitifi gördüm .. şimdi tam 4 haftalık.pek belirti yok.sadece tok olmama rağmen sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…