Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

psilokum çok çok teberik ederim.hihoyyythihoyyytdarısı tüm isteyenlerin başına.demekki neymiş allah nezaman ol d erse ozaman oluyormuş.:lepi:

çok teşkkür ederim canım.çok sağolasın.inşallah en kısa zamanda sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız.

bu arada ben aynı sayfaya nasıl birden fazla alıntı yapıldığını bilmiyorum

Dün ben bir doktora mail attım baya başarılı bir adam sanırım yazılarını falan okudum. Bir yıl önce ameliyat olduğumu 2 kere çatlatma tedavisinden sonuç alamadığımı söyledim. Nasıl devam etmeliyim diye sordum.

Oda bana klomene kısıtlı olarak 3-4 ay vakit ayırın ondan sonra başka ilaçlara geçilmesi gerek diye cevap yazmış. Ama anlayamadım başka ilaçtan kastı nedir? Klomenle ovitrelleden sonuç aldığımı ama hamile kalamadığımı biliyor.

klomene benzer başka ilaçlarda var. bildiğim kadarıyla gonapane ve serpohone gibi adları vardı.yazılışlarını tam hatırlayamadım.hatta sonuncusu yeni bir ilaç.bu ilaçları kullananların topicleri var tatlım.

Benim bir yerde aklım karıştı. Hani ben klomen-ovitrelleye gayet iyi sonuçlar alıyorum. Ama hamile kalamıyorum. Bunlar işi yaramasa hani başka bir ilaca yönlendirmesini anlarım. Kafam karıştı.

Selam kızlar
PSİLOKUM canıım tebrik ederim Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Allah sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq:
ZEYHATÇIĞIM sen adetine 10 gün varke mi kan testi yaptırdııınn :1shok: Valllahi çok şaşırdım. Ayol ne bu acele. Ben de sanıyorum ki, adetin yakın. Bi baktım 11 Eylül yazıyor. Biraz sabır be gülüm. Ne bu aceeleenn. İnşallah bu test seni yanıltır da, 10 gün sonnra güzel haberi verirsin. Bir de klomenden sonraki ilaçları merak etmişsin. Ben kullandım o ilaçtan. Gonal f diye bir iğne. Göbekten kendi kendine yapıyorsun, belirli dozlarda. Ama korkulacak birşey değill, gayet kolay. Klomene göre onlar daha iyiyimiş doktorumun söylediğine göre. Klomen yumurtaları geliştiriyor ama rahim duvarını inceltiyormuş. Bu iğnelerse hem yumurta oluşumunu sağlıyormu ( daha kaliteli olarak), hem de rahim içini hamileliğe hazırlıyormuş. Gerçi bende iğne de işe yaramadı. Ama 1-2 ay daha kullanacam. Haa bir de bu iğnelerin fiyatı klomene göre daha pahalı. 450 mm. olan 350,00.-TL - 900mm olan 700,00.-TL. ve devlet sadece %50 sini karşılıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım.
NOSTOKUM tatlım ne güzel cevap yazmışsın bana. Sağol güzelim. Allahım o güzel kalbine göre bir evlat nasip eder inşallah saanaa.s.

canım bu tür ilaçların bazı yen etkileri oluyor.mesela klomen belli bir süre sonra rahim tabakasını inceltebiliyor.dolayısyla döllenme olduğunda bebek için uygun ortam olmamamış oluyor. aslında haklısın ben zer ilaçlar ama herkesin bünyesi farklı.ağrı kesicileri düşün.sana çok etkili olan bir ağrı kesicinin eşine hiç etkisi olmayabilir. etken maddeleri benzer bu tür yumurtlama ilaçlarının ama yinede formülleri başka. dolayısıyla denemekte fayda var.

bu arada bende geçmişte 2 ay klomen kullandım.dediğin gibi sonuçlar harikaydı. 4-5 tane 20 mm üzeri yumurta oluyordu.rahim tabakası kapkalın oluyordu ama olmamıştı.bende o zaman dedimki o kadar koşullar uygun yinede olmuyor demekki daha zamanı değil dedim ve beklemeye başladım.zaten herhangi bir problem yoktu.nasıl olsa olacak birgün deyip bıraktım.şükürler olsun ki bu ay oldu

anaaa ben 8 aydır kullanıyorum sadece bir kere ara verdim.ozaman bende rahim duvarı filan kalmamıştır.zaten buayda olmazsa önce kilo vermeye çalışıcam.bidahaki ay klomene devam edicem.inşallah bir zararı olmamıştır.

Canım sorma çok sabırsız ve heyacanlıyım. Asılnda iğnem 4 gün erken yapıldı adetin 11. günü bende 4 gün erken diye dahada güvenerek erkenden yaptırdım. Hatta normal tarihte olsam 10 bile değil 11 gün var.

bende pco olmasına rağmen klomene cevap veriyor yumurtalar.onun için belkide hiç iğneye geçicez demedi doktor.
zeyhat sende yumurtalara baya güzel,rahim filmi filan çektirdinmi bide onu yaptırsan.bana en sonunda öyle yapıcaz dedi doktor çünki.yumurtalar gelişiyorda niye olmuyoki.belki rahimde filan bişey vardır.ameliyatta olmuşsunya.ne bilim aklıma öyle geliyor.

Bak bunları bilmiyordum demekki yumurtanın büyümesi çatlamsı önemli değil. Rahim kalınlığı ve yumurtanın kaliteside önemli.

Bak bunları bilmiyordum demekki yumurtanın büyümesi çatlamsı önemli değil. Rahim kalınlığı ve yumurtanın kaliteside önemli.

ya şu progestranı rahim kalınlaşsın diyemi kullanıyorlar.bize niye vermiyor doktor.odakada rklomen kullanıyoruz hiç akıllarına gelmiyormu.

Gülcancığım rahim filmi çekildi bana ameliyat sonrası bir sıkıntı yokumş tüpler açık rahim boş perde tamamen gitti. Progestanmı dur bende söylüyüm bu ay dr uma bakalım ne diyecek.

ya şu progestranı rahim kalınlaşsın diyemi kullanıyorlar.bize niye vermiyor doktor.odakada rklomen kullanıyoruz hiç akıllarına gelmiyormu.

canım doğru söylüyorsun.benim doktorum veriyordu.adet başladığında gidiyordum.muayene ediyordu ve klomen veriyordu.adet bittikten 5-6 gün sonra gidiyordum.muayene ediyordu ve genel çağırdığında yumurtalar kocaman olyordu.bugün yarın çatlar çalışın diyodu. progestan veriyordu. yaklaşık bundan 5-6 gün sonrada progestana başlatıyordu. önceden elimde kalmış progestan vardı hatta. bu ay lekelenme olunca 2 gün bekledim çözülmedi.pazar günüydü test yaptım pozitif ama kanama var.elim ayağım titredi resmen.günlerde pazar.yapcak bişey yok.doktorun verdiği gibi progestanı kullandım hemen. doktora gidene kadarda 3 gün geçti. progestan işe yaradı sanırım.adet gününden 1 gün sonra beta hcg 329du. doktor progestana devam dedi.ama risk yokmuş şükürler olsun ki :)

günaydn kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?ben de çmaşır attım makiny çısınlar açık renkliler atılcak ütü alışveriş biraz vaktim var özledim siz bir bakayım dedim

bu progestan ilacını eczaneden biz alamayızmı.çünkü ben doktor takibine gitmiyorum.6 ay zaman verdi bana.ama kullansammı acaba ya.kafam karıştı şimdi.çünkü 8 aydır klomen kullanıyorum hatta 2 ayda günde 3 tane içtim klomenden.kesin bişeyler yapmıştır.

evet canım önemli tabi.klomen kullandığım ilk ay ( sadece klomen ve progestan kullanıyordum ) kimyasal gebelik yaşadım.üstelik progestanada önceden başlamıştım ama tutunamadı. tüm şartlar uygundu.gebelikte oluştu. ama sağlıklı bir döllenme değilmiş. ya yumurtada problem vardı ya da anormal yapıda bir spermle döllendi ya da kromozal bir bozukluk oldu.her neyse bilemiyoruz ama bildiğim tek şey var.o zaman hayırlı olan tutunmamasıydı. sağlıklı olsaydı kalırdı zaten.sonradan üzülmektense başta üzülmek iyidir. ama ona bile sevinmiştim.demekki hamile kalabiliyormuşum diye düşündüm.bu bizi rahatlatmıştı.

canım onu doktor kontrolünde yapman gerekiyor.progestanında yan etkileri fazla.çok uyku yapıyor.gögüsler kocaman oluyor. birde zamanından önce kullanılırsa döllenme üzerinde olumsuz etkisi var.anormalliklere yol açıyor. o yüzden bunu doktor kontrolünde kullanmalısın.klomen kullandığın zamanlarda kullansaydın daha iyi olurdu. genelde vajinal fitil olarak kullanılıyor.ilk başlarda vajina girişinde tahriş yapıyor. doktor kontrolünde kullanmanı tavsiye ederim.adetten sonra kaçıncı gün başlanacağını doktor bilir ve herkesin adet döngüsü farklı biliyorsun..

Hep bişeyler eksik kalıyor. Biz her ay o kadar hormon yüklüyoruz kendimize. Ne olur tüm yapılması gerekenleri yapsalar.

zeyhat merhaba ; geçmiş sayfalarda be de aynı şeyi sormuştum...bende de aynı şikayetler oldu. çatlatma iğnesini vurulduktan sonra benim de beyaz pamukcuk gibi lekeler oldu hatta ayna ile baktım rahim azında beyaz tortu gibi şelyer vardı jel kullanmama rağmen tekrarlıyor. dün doktora gittim . ymurtam çatlatma iğnesi olduğumda 35 m idi . şimdi 26mm olmuş . doktor da kenarlarından hafif hafif çatlamaya başlamış ama tamamen çatlamamış dedi. ve bu akıntı gibi gelen şeyler de ymurtanın çatlama sırasında verdii salgılar olabilir.....
tehlike yok iyi haber çatlama oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…