psilokum çok çok teberik ederim.hihoyyythihoyyytdarısı tüm isteyenlerin başına.demekki neymiş allah nezaman ol d erse ozaman oluyormuş.:lepi:
klomene benzer başka ilaçlarda var. bildiğim kadarıyla gonapane ve serpohone gibi adları vardı.yazılışlarını tam hatırlayamadım.hatta sonuncusu yeni bir ilaç.bu ilaçları kullananların topicleri var tatlım.
canım bu tür ilaçların bazı yen etkileri oluyor.mesela klomen belli bir süre sonra rahim tabakasını inceltebiliyor.dolayısyla döllenme olduğunda bebek için uygun ortam olmamamış oluyor. aslında haklısın ben zer ilaçlar ama herkesin bünyesi farklı.ağrı kesicileri düşün.sana çok etkili olan bir ağrı kesicinin eşine hiç etkisi olmayabilir. etken maddeleri benzer bu tür yumurtlama ilaçlarının ama yinede formülleri başka. dolayısıyla denemekte fayda var.
bu arada bende geçmişte 2 ay klomen kullandım.dediğin gibi sonuçlar harikaydı. 4-5 tane 20 mm üzeri yumurta oluyordu.rahim tabakası kapkalın oluyordu ama olmamıştı.bende o zaman dedimki o kadar koşullar uygun yinede olmuyor demekki daha zamanı değil dedim ve beklemeye başladım.zaten herhangi bir problem yoktu.nasıl olsa olacak birgün deyip bıraktım.şükürler olsun ki bu ay oldu
Selam kızlar
PSİLOKUM canıım tebrik ederimDarısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Allah sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq:
ZEYHATÇIĞIM sen adetine 10 gün varke mi kan testi yaptırdııınn :1shok: Valllahi çok şaşırdım. Ayol ne bu acele. Ben de sanıyorum ki, adetin yakın. Bi baktım 11 Eylül yazıyor. Biraz sabır be gülüm. Ne bu aceeleenn. İnşallah bu test seni yanıltır da, 10 gün sonnra güzel haberi verirsin. Bir de klomenden sonraki ilaçları merak etmişsin. Ben kullandım o ilaçtan. Gonal f diye bir iğne. Göbekten kendi kendine yapıyorsun, belirli dozlarda. Ama korkulacak birşey değill, gayet kolay. Klomene göre onlar daha iyiyimiş doktorumun söylediğine göre. Klomen yumurtaları geliştiriyor ama rahim duvarını inceltiyormuş. Bu iğnelerse hem yumurta oluşumunu sağlıyormu ( daha kaliteli olarak), hem de rahim içini hamileliğe hazırlıyormuş. Gerçi bende iğne de işe yaramadı. Ama 1-2 ay daha kullanacam. Haa bir de bu iğnelerin fiyatı klomene göre daha pahalı. 450 mm. olan 350,00.-TL - 900mm olan 700,00.-TL. ve devlet sadece %50 sini karşılıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım.
NOSTOKUM tatlım ne güzel cevap yazmışsın bana. Sağol güzelim. Allahım o güzel kalbine göre bir evlat nasip eder inşallah saanaa.s.
canım bu tür ilaçların bazı yen etkileri oluyor.mesela klomen belli bir süre sonra rahim tabakasını inceltebiliyor.dolayısyla döllenme olduğunda bebek için uygun ortam olmamamış oluyor. aslında haklısın ben zer ilaçlar ama herkesin bünyesi farklı.ağrı kesicileri düşün.sana çok etkili olan bir ağrı kesicinin eşine hiç etkisi olmayabilir. etken maddeleri benzer bu tür yumurtlama ilaçlarının ama yinede formülleri başka. dolayısıyla denemekte fayda var.
bu arada bende geçmişte 2 ay klomen kullandım.dediğin gibi sonuçlar harikaydı. 4-5 tane 20 mm üzeri yumurta oluyordu.rahim tabakası kapkalın oluyordu ama olmamıştı.bende o zaman dedimki o kadar koşullar uygun yinede olmuyor demekki daha zamanı değil dedim ve beklemeye başladım.zaten herhangi bir problem yoktu.nasıl olsa olacak birgün deyip bıraktım.şükürler olsun ki bu ay oldu
Bak bunları bilmiyordum demekki yumurtanın büyümesi çatlamsı önemli değil. Rahim kalınlığı ve yumurtanın kaliteside önemli.
ya şu progestranı rahim kalınlaşsın diyemi kullanıyorlar.bize niye vermiyor doktor.odakada rklomen kullanıyoruz hiç akıllarına gelmiyormu.
Bak bunları bilmiyordum demekki yumurtanın büyümesi çatlamsı önemli değil. Rahim kalınlığı ve yumurtanın kaliteside önemli.
bu progestan ilacını eczaneden biz alamayızmı.çünkü ben doktor takibine gitmiyorum.6 ay zaman verdi bana.ama kullansammı acaba ya.kafam karıştı şimdi.çünkü 8 aydır klomen kullanıyorum hatta 2 ayda günde 3 tane içtim klomenden.kesin bişeyler yapmıştır.
Kızlar bir şey soracağım ama kusura bakmayın. Benim çatlama günümde hiç akıntı olmuyor. Fakat iğneden sonra çamaşırı beyaz lekeligörüyorum. Ama akıntı gelse anlarım. Böyle vucutumda o kısımlar sanki pamıkçuk gibi oluyor. Sanki beyaz bir tabakayla kaplı. Sürekli çamaşır değiştriyorum. Nedir bu aklıma takılıyor dr da erkek bu kadar detayları sormaya çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?