mrb kızlar benim gözlerim çok ağrıyor gözlük kullanıyorum sanki numaram değişmiş gibi gözlüğü takınca rahatsız oluyor bu genelde klomeni kullandığım ilk günler oluyor ve sonra geçiyor geçen ayda böyle olmuştu sizde de oluyor mu????????
a.s merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benide kabul edermisiniz ???? Bende bu ay yeniden klomen kullanmaya başladım Allahım bebişi olmayan herkesle birlikte banada bebiş kokusu tatdırmayı nasip etsin:Saruboceq:
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar hepinize selamlar...
kısllarrrr özellikle gülcannn
dün adaçayı ve hayıt tohumu aldım. hala farlutala devam ediyorum. adetimin ilk gününde ikisni de mi içeyim???hayıt tohumunu nasıl yapıcam . 100 gr aldım nasıl demleniyor o . adaçayı ile birlikte bardakta demlense olur m u?? ayrı ayrı mı içeyim????pco için de işe yarar mı ?yumurtamın gelişmesineee???
teşekkürler..hepinize iyi geceler...
yarın çok yoğun olucam ihracatım var. giremeyebilirim akşama kadar.
görüşürüzzzzz
KIZLAR GÜNAYDIN...
YA DÜN FARKETTİM SAÇLARIM RESMEN AÇILMIŞ YA ŞÖYLE IŞILDI BİR YERDEN AYNAYA BAKTIMDA RESMEN SAÇ DERİM IŞIL IŞIL PARLIYOR YA..HAFTA SONU BUNU DÜŞÜNEREK BOZDUM KAFAYI YA..NE YAPMALIYIM BANA BİŞEY ÖNERİN NE OLUR BU KLOMENİN BEN....:sinifsinif:
valla benim aldığım toz karışımın içinde adaçayıda var.demekki bir arada içilebiliyor.ama sen ayrı ayrı aldıysan tadına göre kendin ayarlara ister ayrı ayrı iç,ister birlikte iç.demlemesine gelince bir bardağa kaynar suyu doldur üstünede çay süzgecini oturttur 1 tatlı kaşığı hayıttan koy,5-6 dkç.öyle demlensin.ok.bal karıştırıpta içilebiliyormuş.vereliniortak
canım anladım seninki bebişlerin mama kutusu gibi bir kutuda olan karışımdan galiba. Ondan alcaktım ama sen tohumu deyince heralde bu daha etkilidir dedim. Evet onun içinde adaçayı ve başka bitkiler de vardı toz halinde. Benim aldığım baya ezilmemiş karabiber gibi sert bir tohum. Onu heralde çaydanlıkta falan demlemek gerek bardakta demlenir mi bilmiyorum..daa kırmızılardan haber de yok :) farlutal bitmek üzere 2 tablet kaldı..daha tık yok ......bayrama kırmızılarla gircem heralde...
Neyse .......
ah bir bilsem canım söylicemde bende deniyorum bişeyler ama olmuyor.patır patır elime geliyor benimde ,-hem pcodan hem klomenden.bukadar kaldığınada şükür napalım.
canım anladım seninki bebişlerin mama kutusu gibi bir kutuda olan karışımdan galiba. Ondan alcaktım ama sen tohumu deyince heralde bu daha etkilidir dedim. Evet onun içinde adaçayı ve başka bitkiler de vardı toz halinde. Benim aldığım baya ezilmemiş karabiber gibi sert bir tohum. Onu heralde çaydanlıkta falan demlemek gerek bardakta demlenir mi bilmiyorum..daa kırmızılardan haber de yok :) farlutal bitmek üzere 2 tablet kaldı..daha tık yok ......bayrama kırmızılarla gircem heralde...
Neyse .......
kızlar hepinize günaydın iyi haftalar olsun inşallah güzel haberlerinizle dolu......
alminascım bugün iş görüşmesine gitti. öğlene doğru gelirim dedi. bekliyorum bakalım güzel haberlerle gelmesini:)
bende boyunlukla geziyorum 2 gündür. bende kışın boyun fıtığı başlangıcı çıkmıştı fizik tedavi olmuştum. geçmişti rahatlamıştım. cumartesi günü saçımı boyatırken orialle açılması boyanması derken 5 saat sürdü kuaförde koltukda bekleye bekleye boynum tutuldumu uyuştumu nedir ağrıdan duramadım uyuyamadım dün. dünden beri boyunluğumu takdım öyle duruyorum...aman kızlar dikkat. kendinizi iyi koruyun benden tavsiye size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?