arkadaşlar bana doktor klomenin yanında duphaston diyede bir ilaç verdi duphaston adet olmasını engelliyo böylece daha kolay hamiş kalıyosun bu konuda bilgisi olan yazsın lütfeen
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
slm minikcim ben geldimŞeniz
hoşbulduk cnm iyiyim senden benim kocişi beklıyom cıldırttı benı alışverişe cıkıcaz hala aramadı yagmur var dışarda offffffff yarın misafirlerim var hazırlık yapıcam ne yemek yapsam karar varemedım.canım hoşgeldin nbr...
hoşbulduk cnm iyiyim senden benim kocişi beklıyom cıldırttı benı alışverişe cıkıcaz hala aramadı yagmur var dışarda offffffff yarın misafirlerim var hazırlık yapıcam ne yemek yapsam karar varemedım.
daha temizlik yapcam-tatlicadiarzu-şakkıdı
hoşbulduk cnm iyiyim senden benim kocişi beklıyom cıldırttı benı alışverişe cıkıcaz hala aramadı yagmur var dışarda offffffff yarın misafirlerim var hazırlık yapıcam ne yemek yapsam karar varemedım.
daha temizlik yapcam-tatlicadiarzu-şakkıdı
sanırım bebişin olursa , düşük riskini azaltmak için vermiş o hapı
belkide canım ama hiçkimse kullanmıyo herhalde başkalarının kullanmaması beni endişelendiriyo cevabın için teşekkürler
kolay gelsin cnm bende kurufasulye pilav duşunuyorum dolmada sardım guvecte yapıcam kuruyu alışverişide hallettim geldim temizlige baslıycam hiçte halim yok kaydirigubbakcemile3aynen benımde yarın mısafırım var ne pısırecegımı bılmıyorum dıyorum kı kurufasulye pılav yapayım bırde kofte patates falan kızartayım dıyorum benımde evım cok kırlı bı gorsenız ev temızleyecegım kac zamandır hıc ıs yapmadım
a.s hoşgeldın cnm naberŞenizslmm ben geldim
kızlar nereye kactınız bişey sorcam bu klomen saclarda dökulme yapıyomu benim 2.aydır kafamda sac kalmadı tuttugum gıbı kökten geliyo cok fena mafoldumbendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?