Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar bana doktor klomenin yanında duphaston diyede bir ilaç verdi duphaston adet olmasını engelliyo böylece daha kolay hamiş kalıyosun bu konuda bilgisi olan yazsın lütfeen

nilüfermas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 5 EYLÜL
ncmymnys:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 EYLÜL
ayzan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::10 EYLÜL
sessizfırtına::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::13 EYLÜL
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::13 EYLÜL
agrin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::13 EYLÜL
özlem147:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::14 EYLÜL

hanımlar durumlar ne vaziyette?

canım hoşgeldin nbr...
hoşbulduk cnm iyiyim senden benim kocişi beklıyom cıldırttı benı alışverişe cıkıcaz hala aramadı yagmur var dışarda offffffff yarın misafirlerim var hazırlık yapıcam ne yemek yapsam karar varemedım.

daha temizlik yapcam-tatlicadiarzu-şakkıdı

bende temizliğe başlıcam....canım sıkıldı bari evi temizliyim...

aynen benımde yarın mısafırım var ne pısırecegımı bılmıyorum dıyorum kı kurufasulye pılav yapayım bırde kofte patates falan kızartayım dıyorum benımde evım cok kırlı bı gorsenız ev temızleyecegım kac zamandır hıc ıs yapmadım

kızlar ben bugun kuafore gıttım resımdede goruldugu gıbı benım saclarım sarıydı acık sarı bugun onları kahveye boyattım sıkıldım sarı sactan renk degıstırdım bu arada aramızda kalsın kahverengı sac benı genc gosterdıkaydirigubbakcemile3aman arada ımaj degısıklıgı ıyı oluyor 5 kıloda zayıflasam tam cıtır olurumdelikafaduldenkocıste sasırdı baska bırı gıbı olmussun dıyor:1shok:buarada sıze ıyı bır haberım var pazartesı sabah 10 da ıs gorusmem var ıns olurda baslarım cunku ısyerı cok guzel tam ıstedıgım gıbı ıs tanımıda bana cok uygun umarım alllahım yardımcım olurda ıse baslarım bıraz daha evde oturursam kafayı yıyecegım cunku.hem bebıs fıkrındende uzaklamıs olurum belkı moralım yerıne gelırde duzelırse bebıs kendılıgınden olur he ne dersınız??? bana dua edın olurmu ıs gorusmem ıyı gecsın ve baslayayım ıse

belkide canım ama hiçkimse kullanmıyo herhalde başkalarının kullanmaması beni endişelendiriyo cevabın için teşekkürler

canım benim duphaston hakkında bilgim şu...1.si adet söktürücü olarak kullanıldığı ki ben 2 ay önce öyle kullandım....2.side gebeliğin başında cocuğun düşük riskini azaltmak için...

kolay gelsin cnm bende kurufasulye pilav duşunuyorum dolmada sardım guvecte yapıcam kuruyu alışverişide hallettim geldim temizlige baslıycam hiçte halim yok kaydirigubbakcemile3

kızlar nereye kactınız bişey sorcam bu klomen saclarda dökulme yapıyomu benim 2.aydır kafamda sac kalmadı tuttugum gıbı kökten geliyo cok fena mafoldumbendelikafadulden

kızlar nereye kactınız bişey sorcam bu klomen saclarda dökulme yapıyomu benim 2.aydır kafamda sac kalmadı tuttugum gıbı kökten geliyo cok fena mafoldumbendelikafadulden

Benim saçlarım zaten dökülmeye müsait. Bioxinle anca düzelttim ama birkaç gündür dikaktimi çekiyor benimde saçlarım ufaktan dökülmeye başlaı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…