herkese gunaydın bacılarım :) yarın 10.gunum klomenden sonra ılk muayene kontrolu var ınsallah yumoslar buyumustur benım doktor adetın 3.gununden sonra 10.gun cagrıyo ve devam edıyo 16 17.gunume kadar gecen ay 16.gun ymurtladım kendımı tavuk gıbı hıssedıyom
Herkeze hayırlıı günlerrrr beklemede olanlarr uğrayın artıkk:)yokmu hamileeeeekaydirigubbakcemile2
gulcan inşallahh adetinn gelmezz:dance:halaylarr çekerizz o zaman burda:teytey:
Balım Kaymaklım nasılsın tatlıım. Hafta sonu girdi araya. Özledim ayol sizi.
GÜLCANCIĞIM benim yeni adet tarihim 14 Ekim canım. Adetim kahve renginden kırmızıya dönmeye başladı. Bugünü de 1 sayıyorum artık...
tünaydın kızlar:hulya:
başladım bugün klomene
sabah akşam 5 gün boyunca
bayramdan sonraki çarşambada kontrole gidecem
hayırlısı :Saruboceq:
tünaydın kızlar:hulya:
başladım bugün klomene
sabah akşam 5 gün boyunca
bayramdan sonraki çarşambada kontrole gidecem
hayırlısı :Saruboceq:
Umutlum canım dinazorum benimm:)))))iyiyim sen nasılolsun aynıı:)))sevindim kırmızılarınn gelmesinee heleşükürr yaaaa bu kadar gecikme olmasın inşallahh birdaha .insallahh birdaha bebeden sebeb geçikirrrr adetinnkaydirigubbakcemile2
Canıım benim iyiyim ben de. Tam anlamıyla kırmızı denemez ama, geliyor işte bişiiler şakkıdı
Gülcancğım eline sağlık gülüm değiştirmişsin tarihimi.
Bu defa doktora gittiğimde soracam bakalım, neden bana rahim filmi çektirmiyor. Sonuçta 4,5 yıl önce yaşamak zorunda kaldığım bi kürtajım var mafoldumben Ve bu tür ameliyatlardan sonra rahimde yapışıklıklar olabiliyormuş. Rahim filmi çektirmek gerekiyormuş. Bizimkinin hiiiçç umurunda değil yahuul.
Canıım benim iyiyim ben de. Tam anlamıyla kırmızı denemez ama, geliyor işte bişiiler şakkıdı
Gülcancğım eline sağlık gülüm değiştirmişsin tarihimi.
Bu defa doktora gittiğimde soracam bakalım, neden bana rahim filmi çektirmiyor. Sonuçta 4,5 yıl önce yaşamak zorunda kaldığım bi kürtajım var mafoldumben Ve bu tür ameliyatlardan sonra rahimde yapışıklıklar olabiliyormuş. Rahim filmi çektirmek gerekiyormuş. Bizimkinin hiiiçç umurunda değil yahuul.
bayramın birinci günü kırmızı tarihi bugünden bel ağrılarım başladı bakalım bu ay ne olacak. bizim bebek pek nazlı galiba yada babası gibi eringeç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?