Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağol teşekkür ederim bende artık umudumu yitirmeye başlamıştım ama allah bu duyguyu banada tattırdı hiç kimse umudunu yitirmesin .....

merhaba bende klomen kullandım 3 defa ve bu ay hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum allah herkeze nasip etsin.........

gözün aydın tebrikler.bişey sorucam iğneyi vuruldukdan sonra adetin gecmeden hamilelik belirtilerioldumu yada neler yaşadın anlatırmıusın

arkadaşlar selam,
size bir sorum var kafam cok karışık,
yumurtlama gununuz kadir gecesine gelseydi ne yapardınızz???
internet baktım gunah değildir ama o gecenin ibadetle gecirilmesi gerekir diyor?
dr a dedim p.tesi carsamba olsa???
yok illa salı dedi((
kafam cok karışık..

25mm neden o kadar beklettikii.Geç bile kalmışsınnız yumurtayı çatlatmak için.Benim dr 20 mm çatlatırdı

ya hiç sorma o da bir garip bu ay
perşembe solda 15.5 tu sağda 7mm
c.tesi solda 17.5 tu sağda 18.5
bugun gittim sağdaki gelişmemiş dedi soldaki 25 e yakın olmuştu???
gerci benim sol tüpümde kapalı olabilir oda garanti değil yani...

Perşembe günü bu mm yumoş değerlerinden sonraa bugüne çatlatıcıyı vermesii bence çok geç olmuşş..Dün vurdurmalıydıydı sana hayırlıısı olsun hiç belli olmazz.allahım emeklerının karşılığını versin

saol canım,
inşallah hepimizin.
valla benim senin kadar uzun değil ama ben bile artık bırakmayı düşündüm bu işi.
gelirse gelir diyesim var
birde adet düzensizliğim olmasaaaa

saol canım,
inşallah hepimizin.
valla benim senin kadar uzun değil ama ben bile artık bırakmayı düşündüm bu işi.
gelirse gelir diyesim var
birde adet düzensizliğim olmasaaaa

canım sen canını sıkam gunah olmaz..sonucta esınle bırlıkte olucan bunun bı sevabı var.karı koca.he kadır gecesı tamam ıbadetle gecırmek daha ıyı ama..sonucta sen ıyı b sey ıcın yapıyosun bunu bıraz mecburı gıbı.keyfınden degıl.sen ıhmal etme 1saatını alır en fazla sonucta:):sm_confused:

saol hasreti.
ama artık cok gec:))
dr u dinlemedim valla.
ama gidince yalan söylicem:))))
bakalım bu ayda böle denemiş olalım, iğneyi olduğum gece:)))

Herkese günaydın... Bende haftasonu pek bakamadım. Herkes için iyi bir hafta olur inşallah...

alminas1976 iş görüşmen nasıl geçti ?

sagol canım cok nazıksın bugunku gorussmem guzel gectı fakat haftaıcı tekrar cagıracaklarmıs gorusmeye 3 bolume eleman gerekıyormus ben uc bolumede uygunmusum karar veremedıler hangı bolum olsun dıye kendı aralarında karara varıp benı buhaftaıcı arayacaklarmıs anlayacagın beklemedeyım ama ısyerı guzeldı begendım umarım ısbası yaparım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…