Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bugun 18.gun 10gun nasıl beklenırkı.....acaba acaba acaba benım bebısımde tutunmaya baslamısmıdır..off ne takıntılı oldum
:bbo:

Sabretmeye çalış canım. Hepimiz aynıyız bundan emin ol. Yani hepimiz takıyoruz ister istemez. Allahım hayırlı sonuçlar versin sana da bizlere de inşallah
Arkadaşlar ben bugün dr. kontrolüne gittim. Adetimin 3. günü diye. Ultrasonda baktı, emin misin adetinin 3. günü olduğuna dedi? Emin değilim vallahi dedim. Çünkü bir haftadan bu yana kahverengi lekelenmeler oluyor, ben de artık adet görmüşümdür diye saymaya başladım, bugün de saymaya başladığımın 3. günü dedim. sengözlerimebaksanab Yani karışık olduğunun farkındayım ama, yaşadıklarım bunlar yanii. :tomato: Rahim içi kalınlaşmış dedi. :uhm: O ne demekse!!! Bi gebelik testi istiyorum sonuca göre bakarız tekrar dedi. Dedim nasıl olur kiii, yani olabilir miii??? Olur tabi dedi. Bakalım Allahım hayırlısını versin. Verdim kanı. Sonucu da 15,00 da alacam. Ayyyy düşünmeden edemiyorum kızllar. Hamile olabilir miyiim acabaaCADIARZU

Arkadaşlar ben bugün dr. kontrolüne gittim. Adetimin 3. günü diye. Ultrasonda baktı, emin misin adetinin 3. günü olduğuna dedi? Emin değilim vallahi dedim. Çünkü bir haftadan bu yana kahverengi lekelenmeler oluyor, ben de artık adet görmüşümdür diye saymaya başladım, bugün de saymaya başladığımın 3. günü dedim. sengözlerimebaksanab Yani karışık olduğunun farkındayım ama, yaşadıklarım bunlar yanii. :tomato: Rahim içi kalınlaşmış dedi. :uhm: O ne demekse!!! Bi gebelik testi istiyorum sonuca göre bakarız tekrar dedi. Dedim nasıl olur kiii, yani olabilir miii??? Olur tabi dedi. Bakalım Allahım hayırlısını versin. Verdim kanı. Sonucu da 15,00 da alacam. Ayyyy düşünmeden edemiyorum kızllar. Hamile olabilir miyiim acabaaCADIARZU[/B][/QUOTE]

ay inşallah hemen sonucu yaz olurmu.

gülcancım çok sevindik güzel haberine. yazdığın bişey dikkatimi çekti...87 kiloyum ve hiç zayıflamadım dedin ve hamişsin...ben 77 kiloyum boyumda 160cm . doktor bana da en az 10 kilo vermelisin dedi. bu zayıfla laflarını duydukca deliriyorum birde asla bebeğinolmaz zayıflamazsan dediklerinde tamamen çıldırıyorum. sokakta 150 kilo kadınlar elinde 2 tane karnında bi tane çatır çatır doğuruyorlar. hastalık ne bilmiyorlar .biz titizlendikce doktorlar mucize yaratmaya çalışıyor. geçen gittiğimde doktorum yine biraz kilo vermeye çalış lütfen dedi. ben de veremiyorum işte sizde verdircen bişey yazın kullanayım yok olmuyo işte dedim.
sana soracağım şu : kilolusun büyük ihtimal karın bölgende. tipik pco lar da öyle olurmuş...bende de öyle çünküi...pcosun ... yumurtan geç gelişiyordu adetin düzensizdi. 32 günde falan adet grüyordun ...SONUç: HAMİLESİN.......

ne diyorsun ???? benim yumurtam gelişmiyor. klomenle 2 aydır anca gelişti 35 mm oldu çatlatma iğnesiyle çatlamadı. 26 mm e düştü farlutal kullandım. bitti 2.gün hala tık yok....ağrı sızı da yok. beyaz akıntı tüm hızıyla devam ediyor.
sence ?????
değerli bilgilerini ve yorumlarını bekliyorum...
ayrıca bilgi vedeneyimi olantüm arkadaşlar sizler de cevap verin lütfen ...

bende klomendenönce doktor gözlükyazmıştı astigmat için....sonra klomene başladım..gözlüü takınca dahi görmüyorum bulanık bulanık görüyorum. 1 aydır klomen kullamıyorum ama hala etki devam ediyor galiba..gözlüğümü tac niyetinde başımda taşıyorum:)

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gülcaımmmmmmmm seni yürekten tebrik ediyorummmmmmmmm....heyecanını paylaşıyorum...... bize güzel haberler ver .....kendine dikkat et ve yorma....belki zor olcak senin için ama bilgisayara çok da bağlanma neticede radyasyon unutma bunu ......

tekrar teşekkü ederim canım.
valla seninle umutlunun durumu çok karışıkç.ne dicemi bilmiyorum.nezaman neolcağı belli olmaz.belki portakal yumurtan dölleniyordur.olamazmı?

inşallah hamilesindir canım.
belli olmaz.başka topikte okumuştum.2-3 ayda bir adt olan biri vardı.o 3 ayın ortasında hamile kalmış.şans bu belli olmaz.demekki 40-50 günde bir yumurtluyormuş.

canım farlutal kullanmaya başladım ben biliyorsun öncesinde bebek falan varmı diye kan testi yaptırdı doktorum. - 0 - çıktı tabi:)
farlutalı verdi . 6gün kullandım. dün sabah bitti. hala tık yok . ee heralde şimdi başlarken bebek görmeyip farlutal kullandığıma göre hamile olamam asla demi? ümitlenmiyim demi ? farlutal zate söktürücü bebk olsa bile düşerdi heralde şimdiye. dimi???
geçen ay da farlutal kullandım .10 gün bekledim adet görmedim . progestan vermişti onunla 5. günde adet görüp hemde berbat bir kanamaydı . 5.gün klomen kullanmıştım..

ben de tedavi başıdna beri bir günlük tutuyorum..doğmamış hatta daha oluşmamış bebeğimle konuşur gibi ona anlatıyorum..anne olmak nasip olur ise büyüdüğünde ona vericem okuması için...seni neler yaşayarak yaptım dicem :)
allah inşallah o günleri nasip eder.

UMUTLU....CANIM RAHİMİN KALINLAŞMASI DEMEK BEBEK İÇİN YUVANIN HAZIRLANMASI DEMEK. BU %100 HAMİLELİK BELİRTİSİ DEİLDİR TABİ AMA KESENİN OLUŞACAĞI ,TUTUNACAĞI ORTAMI HAZIRLAMIŞ VÜCUT DEMEK. BENİM DE BİR KERE ÇOKKALINLAŞMIŞTI AMA YUMURTAM YOKTU. ULTRASONDA DOKTORLAR ASLINDA DURUU GÖRÜYORLAR. ŞU ANDA KAN TESTİNDEN ALACAĞIN SONUCU %70 BİLİOR AMA HEYCAN YAPCAKLAR YA İLLAKİ....

AMA AKINTIN KESİLMEMİŞ FALAN ...İÇİMDEN BİR SES...BUGÜNÜN HAMİŞİ SENSİN DİYOR.....
GÖZÜN AYDIN TATLIM ..BENCE HAMİLESİN...15 DK KALDI HADİ BAKALIM GÜZEL BİR HABER DE SEN VER...
OOH BE LİSTEYE BAK HERGÜN BİR HAMİŞŞŞ:):teytey::teytey::teytey:

tekrar teşekkü ederim canım.
valla seninle umutlunun durumu çok karışıkç.ne dicemi bilmiyorum.nezaman neolcağı belli olmaz.belki portakal yumurtan dölleniyordur.olamazmı?

KISSS GÜLCAN ..BAK ŞİMDİ DURDUK YERE HEYCAN YAPTIRMA ANAM BAN...BEN BURDA SANA SEVİNİYOM UMUTLUYA HEYCANLANIYOM ARAYA BENİ DE KATTIN....tabiki kanamamış rahimden umut kesmemeliyiz de farlutal kullandım kızım hamile olma imkanım varmıdır ki sence????çalışmaları hep tahmini yumurtlama günlerinde yaptık...maydooz suları içim ..hadi çatlamıştır dedik zevkine çalıştık:)
kız bir hamiş olursam eğer bebişine bir takım cici benden :)

anacım bellimi olur ya.ben neler okudum buralarda.bide bebek fikrini erteledinya, kafanda rahatlamıştır.bence sen tekrar muayene ol söktürücü bitti hala adet olmadım de.bir baktır ya.

umutlu hadi çıkmadımı tahlil sonucu daha çatlıycam ne olur güzel haberler ver sizin mutlu haberlerinizi alınca üstümdeki negatiflikten kurtuluyorum.

benimde kilom fazlaydı 8 kilo verdim yağlı yemeyerek bi yemek kaşığı yağ koydum yemeklere beyazlardan kaçındım bide spor yaptım. gözlük numaram değişmediği halde göremiyorum doktor normal dedi

Tatlım ağzın bal yesin. Ama %70 biliyor derken neyi kasdettin anlamadım. Yani %70 hamile miyimdir, yoksa değilmiyimdir :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…