anacım bellimi olur ya.ben neler okudum buralarda.bide bebek fikrini erteledinya, kafanda rahatlamıştır.bence sen tekrar muayene ol söktürücü bitti hala adet olmadım de.bir baktır ya.
Tatlım ağzın bal yesin. Ama %70 biliyor derken neyi kasdettin anlamadım. Yani %70 hamile miyimdir, yoksa değilmiyimdir :uhm:
KISSS GÜLCAN ..BAK ŞİMDİ DURDUK YERE HEYCAN YAPTIRMA ANAM BAN...BEN BURDA SANA SEVİNİYOM UMUTLUYA HEYCANLANIYOM ARAYA BENİ DE KATTIN....tabiki kanamamış rahimden umut kesmemeliyiz de farlutal kullandım kızım hamile olma imkanım varmıdır ki sence????çalışmaları hep tahmini yumurtlama günlerinde yaptık...maydooz suları içim ..hadi çatlamıştır dedik zevkine çalıştık:)
kız bir hamiş olursam eğer bebişine bir takım cici benden :)
canım farlutal kullanmaya başladım ben biliyorsun öncesinde bebek falan varmı diye kan testi yaptırdı doktorum. - 0 - çıktı tabi:)
farlutalı verdi . 6gün kullandım. dün sabah bitti. hala tık yok . ee heralde şimdi başlarken bebek görmeyip farlutal kullandığıma göre hamile olamam asla demi? ümitlenmiyim demi ? farlutal zate söktürücü bebk olsa bile düşerdi heralde şimdiye. dimi???
geçen ay da farlutal kullandım .10 gün bekledim adet görmedim . progestan vermişti onunla 5. günde adet görüp hemde berbat bir kanamaydı . 5.gün klomen kullanmıştım..
ben de tedavi başıdna beri bir günlük tutuyorum..doğmamış hatta daha oluşmamış bebeğimle konuşur gibi ona anlatıyorum..anne olmak nasip olur ise büyüdüğünde ona vericem okuması için...seni neler yaşayarak yaptım dicem :)
allah inşallah o günleri nasip eder.
tabiki glukofeninde çok faydası oldu.şeker direncimi düşürdü.banada doktorum demişti çok faydası olacak diye.
soğan kürünü akşam eve gelince yap,bide yatmadan önce yap.
aralarında çok fazla saat farkı olmayacak çünkü.[
Gülcan canım bu arad adet bittikten ne kadar sonra soğan suyuna başlanıyor?ve 15 gün mü devam ediliyor?
tabiki glukofeninde çok faydası oldu.şeker direncimi düşürdü.banada doktorum demişti çok faydası olacak diye.
soğan kürünü akşam eve gelince yap,bide yatmadan önce yap.
aralarında çok fazla saat farkı olmayacak çünkü.[
Gülcan canım bu arad adet bittikten ne kadar sonra soğan suyuna başlanıyor?ve 15 gün mü devam ediliyor?
adetinin 5.veya 7.günü başlayım 15 gün içiyorsun.
selam kızlarrrrrrr
gülcanım canım benim kesin dimi hamilesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım kesin hamileyim.kan testi yaptırdım bugün ya.kesinleşti.
evet canım kesin hamileyim.kan testi yaptırdım bugün ya.kesinleşti.
benim için hamile olmak sanki bi mucize gibi geliyor kim bilir nasıl bi duygudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?