Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anacım bellimi olur ya.ben neler okudum buralarda.bide bebek fikrini erteledinya, kafanda rahatlamıştır.bence sen tekrar muayene ol söktürücü bitti hala adet olmadım de.bir baktır ya.

gülcannnnn...durup durmadık yerde bak şimdi heycan yaratıyorsun haa.....ben az daha bekliyim bakiiim....acaba test alsam da sabah bi yapsammı ki ama şu tek çizgiyi görünce de artık sinirlerim bozuluyor...
bi de bişey dicem ...geçen akşam kaynanamda çok fazla tatlı yemiştim . sonrasında acayip abşım döndü bayılıyordum ...şekerim olmuş 72.
dün akşam orucumu açtım mis gibi yemeklerimi yedim. üstüne tatlımı da yedim...çaymı içtim..ne var ne yok çıkarttım....bu ara garip bulantılar oluyor ama ben üşütmüşümdür. dokunmuştur diye yoruyorum.bir da haplara....

yok yok hamile falan olamam ....bak ya şimdi dikkatimi dağıttın kıss gülcannn.....sen şu kilo meselesinde yazdıklarıma 2 satır yaz hele...bütün mühim konu o .....

bir de şeyi kouşalım hep birlikte...

bebek için ekonomik hazırlıklar nelerdir?????ne şekilde hazırlanmak gerekir???bebek kısmetiylemi gelir ???ayrı topic açayımmı burda davem ader miyiz????

Tatlım ağzın bal yesin. Ama %70 biliyor derken neyi kasdettin anlamadım. Yani %70 hamile miyimdir, yoksa değilmiyimdir :uhm:

%70 biliyordur derken ..bence hamilesin gibi ve doktor da bunu biliyordur diyorum..geçen hafta doktorum ultrasonuma baktı. sonra da bana hadi kan testi de yaptır gel dedi. bende niyeki yumurtam orda duruyor işte nolabilir mi ki de kan testi istiyorsunuz dedim. olsun biz garantiye alalım dedi.
yani hap vercek ya bana düşük falan olurda ben şikayet edersem kan testinde 0 çıkmıştı deyip kendini garantiye alcak..bildiği halde bana para harcatı hastaneye kazandırdı test yaptırdı ee değer 0 .
senink de rahmin kalınlaştığını bilior. kalınlaşmanında bildiğim kadarıyla sınırı var. bebeği görememesi normal görmüyordur ama yumurtanın durumu bellidir. çatlamıştır bir yerdedr vs bilemem ama bence hamişsin kısss...
alminasa da sms atım umulu galiba hamiş test sonucunu bekliyoz diye...hadi yaz bekliyom bak.....wc ye gitmedim yerimden kalkamadımmmmmm...onca işim var bak şirketteyim yaazzz hadi bir parti de sen yaşat bize bugün..ohh çifter çifter

Tatlım ben de doktora dedim, ama ben ferlutal kullandım diye. Olsun daha iyi olur düşmemesi için de veriyoruz ferlutalı dedi. amaaaann vallahi benim aklım zaten kıttı, artıkın hepsiciii gitti. Ber gidiyuum kızlar. Öpüldünüz.

biz aylardır yemiyoruz içmiyoruz bebek için para biriktiriyoruz. hamile olursam işten çıkma durumum var. o yüzden şimdiden tedbir almaya çalışıyoruz.

Ben bu ay hiç umutlu değilim tedavimin yarısına doktorumu değiştirdim ve pco olduğumu öğrendim (yazmıştım belki hatırlarsın) o yüzden bu ayı es geçtik gibi birşey oldu olamaz herhalde:1no2:

kızlarrr dun guc bela doktora gıttk esımle spermıogramı yapıldı cok ıyı cıktı sonuclar ebenımde cok ıyı yumurtlamam tahlıllerım yaaaaa nıyeee olmuyor gelmıyor bu bebek cok merak edıyordum esımdemı bıse vardıye ama ondada sorunyok
doktor bu ay rahım fılmımı cekıcek

Arkadaşlar dr.lar büyük ihtimalle bazı şeyleri tahmin edebilir ma bu hiç bi zaman %100 olmaz. Düşünelim diyelimki bebek olmuyor diye bi ilaç başlayacak fakat bu ilaç bebek varsa zarar verebilir. Belki bebek ihtimali %1 ama bu da bi ihtimal ve o hastada varsa o hasta için ihtimal değil %100
Siz kendinizi düşünün böyle bi ihtimal varsa test yaptırmadan bu ilacı başlar mısınız?
Bebek zarar görürse şikayet edilmeyi falan bi kenara bırakın, bunun vicdani sorumluluğu ile yaşarken ne kadar mutlu olabilirsiniz. Düşünün lütfen
o aile bebek bekliyo ve siz ona zarar verdiniz, sırf nasıl olsa %99 bebek yoktur dediğiniz için. belki de bebeğin ölümüne sebep oldunuz
Şimdi söyleyin siz dr. olsanız bu durumda testi boşverir misiniz?
Sonuçta uğraştığımız şey insan hayatı..

merak ediyorum şu an yaşadıklarımızı yaşayıpda hiç tınlamayan kadın varmıdır. belki zamanla alışmış olabilir ama oda bi zamanlar tınlamıştır

benim için hamile olmak sanki bi mucize gibi geliyor kim bilir nasıl bi duygudur.

sen neden karamsarsın bukadar.bende senin gibi düşünüyorum.kesin olmaycak bu kistlerle bu kiloyla olmaz kesinlikle diyordum.bu ayda hiç umut emiyordum süpriz oldu.
lütfen inancını kaybetme,dualarını eksik etme.
elinden geleni yap,dört elle sarıl tedavine.allah herşeye kadirdir.
mucizeler birgün olur mutlaka biliyorsun.
bende ummuyordum zor olur diyordum ama hiç ümidimi kaybetmemiştim.eşimde diyordu sürekli olacak buna inan diyordu.bırak düşünme sen sadece ilaçlarını iç diyordu sürekli.
allah çok büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…