Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:sm_cool::sm_cool:Umutlummmm hadiii bekliyorummmmmmm sonucunuu dörtt gözleeee:dance: ayyyy inşallahh hamilesindirr :dance:
Vallahiii seni de bu doğru sözünden ötürü kutlarım balım :roflol::roflol: Doğa harikası dinazorum beniiimm. Kız akşam iftardan sonra bi güzel kısır yapıppp yiyelimm ne dersin sırnaşık şey
Dinazorummm senn sonucuuu all ben sana koca bir leğenn dolusuuu kısır yapıcammmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bende hiç akıntı olmuyor kurudum kaldım klomen yüzünden. aslında tamamen ümitsiz değilim ama ne bileyim mücize imiş gibi geliyor.

il başta adetim düzensizdi iki ay ilaç içtim bu arada iki ay pehriz verdi iltihap ve yarayı kuruttu iki aydırda klomen içiyorum ama çatlama iğnesi vermiyor doktor bana sadece klomen

arkadaşlar çooook kötüyüm bügün bütün gün ağladım ne yazıkki hasta oldum bilmiyorum aslında böyle yaparak eşimide üzüyorum ama elimde değil içimden ağlamak geliyo elimden birşey gelmiyoooo ne yapmalıyım ne yapmam gerekiyo bilmiyorum

off lütfen ağlama arkadaşım.dirayetli ol.allaha çok yalvar.tedavine devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…