canım ALLAH hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inşşallah
ne zamandan beri glukofen kullanıyorsun
bende bu ay başladım 3. haftamdayım
gulcan takvimini değiştirseneeee:dance:
Sabretmeye çalış canım. Hepimiz aynıyız bundan emin ol. Yani hepimiz takıyoruz ister istemez. Allahım hayırlı sonuçlar versin sana da bizlere de inşallah
Arkadaşlar ben bugün dr. kontrolüne gittim. Adetimin 3. günü diye. Ultrasonda baktı, emin misin adetinin 3. günü olduğuna dedi? Emin değilim vallahi dedim. Çünkü bir haftadan bu yana kahverengi lekelenmeler oluyor, ben de artık adet görmüşümdür diye saymaya başladım, bugün de saymaya başladığımın 3. günü dedim. sengözlerimebaksanab Yani karışık olduğunun farkındayım ama, yaşadıklarım bunlar yanii. :tomato: Rahim içi kalınlaşmış dedi. :uhm: O ne demekse!!! Bi gebelik testi istiyorum sonuca göre bakarız tekrar dedi. Dedim nasıl olur kiii, yani olabilir miii??? Olur tabi dedi. Bakalım Allahım hayırlısını versin. Verdim kanı. Sonucu da 15,00 da alacam. Ayyyy düşünmeden edemiyorum kızllar. Hamile olabilir miyiim acabaaCADIARZU
Dinazorummm senn sonucuuu all ben sana koca bir leğenn dolusuuu kısır yapıcammmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Vallahiii seni de bu doğru sözünden ötürü kutlarım balım :roflol::roflol: Doğa harikası dinazorum beniiimm. Kız akşam iftardan sonra bi güzel kısır yapıppp yiyelimm ne dersin sırnaşık şey
az önce onunla uğraşıyordum bende.pc ekrnına yaptım.burdakinide değiştirsemmi.
tam 2 ay oldu.hala devam ediyorum ama.heralde doktorda devam et der.
adetinin 5.veya 7.günü başlayım 15 gün içiyorsun.
canım adet bittikten sonraki 5. veya 7. gün mü yoksa adetin ilk gününden itibaren 5. veya 7. gün mü?
canım adet bittikten sonraki 5. veya 7. gün mü yoksa adetin ilk gününden itibaren 5. veya 7. gün mü?
adetin ilk gününden sayacaksın.
sen neden karamsarsın bukadar.bende senin gibi düşünüyorum.kesin olmaycak bu kistlerle bu kiloyla olmaz kesinlikle diyordum.bu ayda hiç umut emiyordum süpriz oldu.
lütfen inancını kaybetme,dualarını eksik etme.
elinden geleni yap,dört elle sarıl tedavine.allah herşeye kadirdir.
mucizeler birgün olur mutlaka biliyorsun.
bende ummuyordum zor olur diyordum ama hiç ümidimi kaybetmemiştim.eşimde diyordu sürekli olacak buna inan diyordu.bırak düşünme sen sadece ilaçlarını iç diyordu sürekli.
allah çok büyük.
dr bana 1. hafta yarım tablet
2. hafta 1 tablet
3. hafta 1 buçuk tablet
4. hafta 2 tablet kullan dedi
sen nasıl kullanıyorsun canım?
bende hiç akıntı olmuyor kurudum kaldım klomen yüzünden. aslında tamamen ümitsiz değilim ama ne bileyim mücize imiş gibi geliyor.
valla ben ilk günden beri günde 1 tane kullanıyorum.yani doktor öyle dedi.
sende pco mu var.tam olarak sorun neymiş.
arkadaşlar çooook kötüyüm bügün bütün gün ağladım ne yazıkki hasta oldum bilmiyorum aslında böyle yaparak eşimide üzüyorum ama elimde değil içimden ağlamak geliyo elimden birşey gelmiyoooo ne yapmalıyım ne yapmam gerekiyo bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?