Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

çok tebrik ederim canım.allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.klomenlemi hamiş kaldın.biraz anlat yoksa burda herkes çatlar,bende dahil.kaydirigubbakcemile3

Herkeseee Günaydııııınnnnn !!
kızlar ben yine erekenden hortladım,yatak batıyo bana.bütün hamişler mışıl mışıl uyuyor bana noluyor bilmiyorum.3 gündür iştahımda gitti.halbuki homiligırtlak yerdim yanii.kaydirigubbakcemile3

ncmymnys:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 EYLÜL
ayzan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::10 EYLÜL
sessizfırtına::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::13 EYLÜL
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::13 EYLÜL
agrin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::13 EYLÜL
özlem147:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::14 EYLÜL
arzu0000:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::17 EYLÜL
cansam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::17 EYLÜL
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::17 EYLÜL beklemede inşallah bebişi gelecek.
deryaberil:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::17 EYLÜL (bebişe ara verdi,ama tedaviye devam ediyor)
zehra.tugba::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::18 EYLÜL
asli_samet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::18 EYLÜL
asiyahi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::19 EYLÜL
serselo::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::20 EYLÜL tık yok dedi. kaydirigubbakcemile3
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20 EYLÜL
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::20 EYLÜL
ozemek:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 EYLÜL

hadi kızlar,mutlka test yapanlar vardır yada bişeyler hisseden sevindirin bizi.

Son düzenleme:
günaydın gülcanım nasıl gidiyor hamilelik bende daha tık yok ne adet belirtisi var ne de bebiş hayırlısı bayram temizliklerine daldım bende cam sil mutfak dolapları tüller perdeler halılar vitrin içleri derken şimdi ne bebek nede regl düşünebiliyorum valla yorgunluktan ölüyorum eşmi işe gönderdim de bir bakayım dedim hamiş var mı diye

canım okadar yorma kendini.bende yarın yapmayı düşünüyorum temizliği çok fazla bir işim yok zaten hergün didiklediğim için.
belki bebiş vardır kızzz.test yapsaydınya bayrama süpriz olurdu.

hamilelik iyi gidiyor.arada baya bir sancı giriyor ama onada razıyım artık.heralde bebek büyümeye çalışıyor.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dün takı yastığuı diktim bir hevesle inşallah kullanmakta nasip olur.çok şirin bişey oldu.
içinide sonra doldururum.yavaş yavaş başlamak lazım.1 ayı gittti 8 ay kaldı oda anlamadan geçer.kaydirigubbakcemile3

canım benim allah hevesini kursağında bırakmasın bayram geçene kadar test yapmayacağım gülüm bu ay kafaya fazla takmak istemedim günlük rutin işleri yapıyorumda hem kış temizliği hem bayram temizliği oldu ne yapayım kafam başka şeylerle oyalıyorum yoksa hep bebiş düşünüyorum ama sen ve umutlu bizlere ümit oldunuz bide Balsuratım hamiş kalsa allah bu topik tadından yenmez hale geliropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım sağol.aslında en iyisini yapıyosun,boşver yapma test.
evet gerçekten öyle oldu ben hiç ummuyordum gerçekten,hala düşünüyorum nasıl oldu oldu acaba diye,en sonunda yüce rabim verdi oldu diyorum,başka açıklaması yok.
allah hepinize nasip etsin inşallah.
ever dediğin gibi balımda hamiş olsa çok süper olur.

Bendede hala birşey yok test felan da yapmadım düşünmüyorum hem zaten olursa bu ay çoook sürpriz olur herhalde ama o kadar zayıf bir ihtimal ki zannetmem birkaç güne olurum diye düşünüyorum...hayırlısı.

canım çatlama iğnesinden sonra 12. günden sonra vücudun doğru sonuç gösterir diye biliyorum ama sen istersen kesin sonuç için bir kaç gün daha bekleyip test yaptır inş. hamişsindir

inşallah... en iyisi bayramı geçirip yapmak o zaman... Allahım isteyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:

Günaydın canlarım. Hayırlı günler hepiiciinize
GÜLCANIIIM güzel hamişiiim. Nasılsın iyi misin. Dün doktora gidecektin, ne oldu gittin mi? Demek takı yastığını diktin haa kaydirigubbakcemile3 Süpersin vallahi ne diyeyim. Ben bi inanabilsem hamiş olduğumaaa sositososito Bugün bi daha gidip test yaptıracam hayırlı sonuçlarla dönerim inşallahh.
JUSTREADER ve RUFEYDE SERRA iyi dilekleriniz için sağol kızlar. Allahım size ve isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu.:teytey:

umutlu bu üstüne görmek ne demek ben anlamadım. bana biraz açıklayabilirmisin.
bende şöyle bir ruhani durum oluyor. tahmini yumurtlama günlerimde çalışmaya gün aşırı devam
ediyorum. en fazla 10 gün. sonra bir isteksizlikle bırakıyorum çalışmayı. adet olana kadar. yanlış mı yapıyorum acaba.

iyiyim çok şükür.doktora bu akşam gidicem.sen nasılsın sen nezman gideceksin doktora.

evet diktim ya.oyalanacak bişeyler bakıyodum gözüme seten kumaşla tül çarptı aklıma o geldi.yaptım valla.

canım zaten yumurtlama günlerinden sonra adet olana kadar cinsel istek azalır.normaldir.

tamam canım.inşallah gelmez kırmızılarında sanada süpriz olur.

Canım üstüne görmek demek, hamileyken adet olmak demek. Ben de şuanda adetliyim. ama hamiş çıktım kan testinde. :uhm: Sennin bahsettiğin durum başka birşey. O genelde çoğumuzda olan birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…