deryacım sen o yumoştan umudu kes
senin bi an önce bi şekilde adet görmen ve onu atman lazım
sonra gelsin yeni yumoşlarr
hamıslerrr höööyyyt rapor saatı bascavus geldı ötün bakalım gecenız nasıl gectı beslenmenıze dıkkat edıyormusunuzzz heeekaydirigubbakcemile3
anladığım kadarı ile iki çalışma için soruyorsun
1.si çatlamadan 31.5 saat önce=>sperm içeride 48-72 saat kadar kalıp yumoşu bekleyebilir ki genellikle Y kromozomlu spermler daha dayanıksız olduğundan bekleyenler genellikle X kromozomlu spermlerdir ve bu duruda döllenme gerçekleşirse kız bebek olma olasılığı daha yüksektir
2.si çatlamadan 15 saat sonra=>yumoş çatladıktan sonra döllenme için tüpün ampulla kısmına zaten yaklaşık 1.5 günde geliyoryaklaşık yakın zamanlarda buluşma olur. Bu durumda döllenme olmuşsa cinsiyet hakkında pek yorum yapılamaz
zemuszemus]
Kızlarrr Slm...
İşyerinden artık fazla giremiyorum hem işler yoğun hemde engellediler sanırım tam açılmıyor sayfalar.... Ama bu gün kaçırdığım herşeyi okudun yarım saattir.
Şimdi size birşey soracağım????
Ben çatlatma iğnesini ayın 6sında oldum sonra 11 inde kontrole gittiğimde herşey güzel dedi. ama ben heycandan yumoşların hepsi çatlamışmı diye soramadım. çalışmalara devam bayramdan sonra test yaptırırız dedi. Amaaaa benim 2 gündür göğüslerimde hem şişlik hemde uçlarında acıma ve ağrı var. (Umutlu Gülcan sizde böyle bişi oldumu) Ayrıca yine 2 gündür özellikle bugün kafayı bile tutamıyorum hep yatıp uyumak istiyorum.:1closedeyes: gözümü 2 sn kapatsam uyuyacağım.Ve hala kasıklarımda ara ara kramplar ağrılar var. Şimdi asıl soru şu benim hesaplarıma göre adet tarihim 23ü... Ben yarın kan tahlili yaptırsam Yani bu gün :)) tahlilde çıkarmı acaba? kimisi 10 gün yeterli diyor kimisi 15 gün diyor? hem boşuna heveslenmek istemiyorum... Hemde çok heycan yapıyorum. Bana yazın lüten... zemuszemus
kızlar cevap vermediniz adetime 2 gün var dün gece test yaptım çıkmadı olsaydı azda olsa çıkmazmıydı
kızlar cevap vermediniz adetime 2 gün var dün gece test yaptım çıkmadı olsaydı azda olsa çıkmazmıydı
evet gulcan hazır alma ben sana yollayacagım hatta ıstersen sen ınternetten begen model renk soyle bana ben onları oreyım sana umutlum merak etme hamılesın sennn evet bende artık sabırlı oldum ılk heyecan ıste acemılıge denk gelıyor merak edıyor ınsan sımdı o kadar merak etmıyorum adet bıle olsam sorun degıl onumuzdekı ay tekrar denerım tutana kadar da zevk haneme yazarım hehehehe
canım merhaba..önce anlattığın belirtileri ben de yaşamıştım ve dehşet heycan yapmıştım. hatta rüyamda doğum yaptığımı falan gördüm ve beben daha fasulye kadardı. o kadar heycanlandım ki sabaha test yaptım hemen...kasıklarımdaki ağrı sanki pıt pıt diye bir dokunuş gibiydi. sankikalp atışı hissedilemez yaa öyle bi heycandı benim için....
test negatif çıktı. sonra doktora gittim .yumurtam hala çatlamamıştı. olumsuzdu.
ama senin yazdıklarını okurken içimdeki ses "sende tutmadı ama bence bu kıs hamiş " dedim....
canım hamile olabilirsin...istersen kan testi yaptır...
çıkar belki :) ama belirtilerin gösteriyor gibi. peki pco varmıydı sen de*___???
inşallah arkadaşım ya... Benim yumoşlar 6 taneydi , dr a kontrole gitiğimde çoğu çatlamış biride bugün yarın demişti devam çalışmalara değince daha bir heycan olmuştu... Aman yaptırayım ne kaybedicem olmadı bayramdan sonra bir daha denerim... Şans ben 2,5 3 yıldır uğraşıyorum ama herşeyin bir zamanı var tabi hakkımızda hayırlısı...Yemek arasında gitmeyi düşünüyorum kan testi için. :))) bu arada pco nedemekti ?
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?