Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

deryacım sen o yumoştan umudu kes
senin bi an önce bi şekilde adet görmen ve onu atman lazım
sonra gelsin yeni yumoşlarr

OLDM KISSS OLDUM....ama henüz kırmızı değil de daha çok kahveeee gibi...ilk gün ginera kullan demişti. başladım şimdi sabah 1 tablet içtim ginera...bugün ilk gün yani:)

gunaydın kıslarr bızde temızlık var kocıs ve ben oda topluyoruz bende hala tık yok yarın derya ıle dr a gıdecegız bakalım bugun olurum herhalde dıyorum olmazsamda yarın kan testı yaptıracagım cunku 32.gunum dolacak yada daha fazla ne bılım ıste eskıden olsa gun gecmeyı bırak hemen ıgneden 1 hafta sonra baktırırdım bu sefer ıcımden baktırmak gelmıyor ama yınede sıze haber verırırm adet olsamda olmasamda ben sımdı utu yapmaya gıdıyorum ara ara gelıp okuyacagımmm optum hepınızı ozellıkle umutlumuuu kıs gulcan sen bır dogur hayırlısı ıle ben bır cuval en az 30 tane bebek yelegı falan ordum hepınıze yollayacagımm

hamıslerrr höööyyyt rapor saatı bascavus geldı ötün bakalım gecenız nasıl gectı beslenmenıze dıkkat edıyormusunuzzz heeekaydirigubbakcemile3

Alminasıımm, canıım ben de seni çook öpüyüüüm. Vallahi helal olsun kıız. Kendin yelek örüyorsun demeek. Hamarat hatunsun bee.

ayyy herşeyi beceriyorum ,bir yün örmeye beceremiyorum.eskiden yapıyodum ama unutmuşum.
artık yelekleri patikleride hazır alırız napim.

merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım adetin 5 gün başladım günde 2 tane içtim ama yumurta takibi yapılmadı baya bi belirti vardı adet tarihim 20 si ama ben dün gece test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm eğer bu ay olmazsa rahim filmi çekilecekmişim yumurta takibi ondan sonraymış bu arada bende pcos var

hamıslerrr höööyyyt rapor saatı bascavus geldı ötün bakalım gecenız nasıl gectı beslenmenıze dıkkat edıyormusunuzzz heeekaydirigubbakcemile3

Yaaa Sevdacığım ben hala inanamıyorum ki hamiş olduğumaa kaydirigubbakcemile Bi taraftan adet görüyorum, bi taraftan testte hamiş çıkıyorum :1ninca: Hayırlısıyla bugün tekrar o güzel haberi alsam, daha bir inanacağım. Bir de ben hamiş olduumda acayip midem bulanıyordu. Ama bu defa öyle mide bulantısı neyim yook. Kasıklarım çokk ağrıyor. Birkeresinde bende kist olmuştu klomenden dolayı. O ay adet olurken de çok ağrım olmuştu. Yaa gülüm anlayacağın benim kafam çok karışık. Allahım senin de gönlündeki muradı tez vakitte versin inşallah. Ama daha önce de dediğimiz gibi, hayırlı vaktinde versin. Bak önceden benim sabrıma hayret ediyordun, sen de benim gibi sabırlı olmaya başladınn Yarın hele bi git bakalım yeni doktoruna, o ne diycek.

yani her halükarda hamiş olma ihtimalin %70lerde mi diyorsun arkadaşımıza...vay be:) çatlatmadan önceki gün ve sonraki gün çok çok mühim demekki :)
nurtopu çok güzel bilgilerin paylaşımın için teşekkürler.

canım merhaba..önce anlattığın belirtileri ben de yaşamıştım ve dehşet heycan yapmıştım. hatta rüyamda doğum yaptığımı falan gördüm ve beben daha fasulye kadardı. o kadar heycanlandım ki sabaha test yaptım hemen...kasıklarımdaki ağrı sanki pıt pıt diye bir dokunuş gibiydi. sankikalp atışı hissedilemez yaa öyle bi heycandı benim için....
test negatif çıktı. sonra doktora gittim .yumurtam hala çatlamamıştı. olumsuzdu.

ama senin yazdıklarını okurken içimdeki ses "sende tutmadı ama bence bu kıs hamiş " dedim....
canım hamile olabilirsin...istersen kan testi yaptır...
çıkar belki :) ama belirtilerin gösteriyor gibi. peki pco varmıydı sen de*___???

kızlar cevap vermediniz adetime 2 gün var dün gece test yaptım çıkmadı olsaydı azda olsa çıkmazmıydı

evet gulcan hazır alma ben sana yollayacagım hatta ıstersen sen ınternetten begen model renk soyle bana ben onları oreyım sana umutlum merak etme hamılesın sennn evet bende artık sabırlı oldum ılk heyecan ıste acemılıge denk gelıyor merak edıyor ınsan sımdı o kadar merak etmıyorum adet bıle olsam sorun degıl onumuzdekı ay tekrar denerım tutana kadar da zevk haneme yazarım hehehehe

kızlar cevap vermediniz adetime 2 gün var dün gece test yaptım çıkmadı olsaydı azda olsa çıkmazmıydı

tedavin hayırlı olsun canım.inşallah tutmuştur bebişin.
2 gün önceden idararda çıkmaya bilir.aklımdan çıkartamıyorum,çok düşünüyorum diyosan kan testi yaptır.varsa kesin çıkar.
yoksada üzülme,bizim gibi yola devam.bende pcos luyum canım ama 14 ayın sonunda hamişim.

ayy canım teşekkür ederim.bence sen kendinede örmeye başla,seninkide gelecek yakında.

inşallah arkadaşım ya... Benim yumoşlar 6 taneydi , dr a kontrole gitiğimde çoğu çatlamış biride bugün yarın demişti devam çalışmalara değince daha bir heycan olmuştu... Aman yaptırayım ne kaybedicem olmadı bayramdan sonra bir daha denerim... Şans ben 2,5 3 yıldır uğraşıyorum ama herşeyin bir zamanı var tabi hakkımızda hayırlısı...Yemek arasında gitmeyi düşünüyorum kan testi için. :))) bu arada pco nedemekti ?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende 1,5 yıldır bekliyorum olmadı tedaviye başladım 3 ay oldu pcos varmış glukofen kullanıyorum bu ayda doktor klomen verdi ama takibe çağırmadı takip rahim filminden sonra yapılıyormuş bende klomeni kullandıktan sonra gün aşırı ilişkiye girdim keşke hamiş kalsam çok istiyorum belirtiler var uyku halsizlik mide bulantısı ama psikolojik olsuğunu düşünüyorum inşallah hamişimdir ya kafamçokkarıştı

kıslarrrrr hepinize günaydınnn ve hayırlı güzel haberler dolu olacak bir cuma dilerim.....

şimdiikkkk gülcanın lstesinden topice en çok uğrayan arkadaşlarımı seçtim..inşallah gözden kaçırdığım olmamıştır....
şimdi bu listedeki arkadaşlarımdan hamiş olma ihtimali olanları hamiş olanları eleyelim ..listede kimse kalmasın inşşallah.....
gülcanın listeyi küçülttüm ;gülcancım kızmazsan...burda olmayan çok isim grdüm de orda..bende tek bu topicte olanları elemeye çalıştım atladığım olmadı ise...şimdi bende burdan bakiim diyorum..hani dedim ya listede bir sistematik varmı kim nasıl hangi sırayla hamiş kaldı..listeninuğuru nerde?:)

haydi bol şanslar hepimize....
KıM................................NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıHı

1.gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::KLOMEN+GLU KOFEN+BAL*TARÇIN*ÇÖREK OTU KARIŞIMI
2.umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::HAMıŞŞŞŞ ŞŞ

EYLÜL VE EKıM AYI TAHMıNı REGL LıSTESı

cansam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::17 EYLÜL
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::17 EYLÜL
deryaberil:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::18 EYLÜL(ginera kullanmaya başladı. Regl 1.gün)
serselo::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::20 EYLÜL
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20 EYLÜL
ozemek:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 EYLÜL
gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::21 EYLÜL
hoşseda::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::22 EYLÜL
sersin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::23 EYLÜL
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 EYLÜL
SULTAN1984::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
hasreti::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::29 EYLÜL
Minikcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::30 EYLÜL
justreader:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::30 EYLÜL
nefertiti50::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::? ? ? ? ?
hande29::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::? ? ? ? ?
pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::? ? ? ? ? (yenidüşük yaptı)
Stella:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::? ? ? ? ?
ninik::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKıM(kistlerini eritmeye çalışıyor)
zeyhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKıM
kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKıM
as.semasu.as.:::::::::::::::::::::::::: 8 EKıM
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKıM
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKıM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKıM
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 EKıM

benide eklermisiniz adetimin 5 gününde klomen kullanmaya başladım adet tarihim 20 eylül

Son düzenleme:

tamam güzelim...testi yaptır bize de haber ver ama oılurmu? inşallah güzel haber verirsin bugünün hamişi de sen olursun...pco : polikistik over demek...bilmediğine göre sen değilsin..aman olma hiiç iyi bişey değil kendileri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…