Günaydın Gülcancığım ve diğer bütün arkadaşlarım
Benim BETA hcg 803.9 delikafadulden
Ama adet kanaması gibi kanamam olduğu için, biraz endişeliyim. Ve hala çook şaşkınım. Kızlar hakikaten beklemediğğin ay geliyor galiba bu sıpalaarr
Yarın yine kan testi yaptıracam, eğer ikiye katlarsa sorun yok diye düşünürüz dedi doktor. Progestoran ve vitamın verdi. Ayyyy haberler böyle işte kızzlar:hulya:
kızlar ben kacıyorum iyigeceler
alminas test yaptınmı canm?
canım ıdrarda yaptım negatıf cıktı kanda yaptırmadım 1 hafta dolsun sonra yaptırırım
inşallah hayırlısı olur canım
iyi gecelerr
haklısın cnm hep stres sinir...inş.cnm inş.hepimiz hamiş kalırız sen ne zamandır istiyosun?bu arada bnde ankaradayım:1hug:
Kızlarrr Slm...
İşyerinden artık fazla giremiyorum hem işler yoğun hemde engellediler sanırım tam açılmıyor sayfalar.... Ama bu gün kaçırdığım herşeyi okudun yarım saattir.
Şimdi size birşey soracağım????
Ben çatlatma iğnesini ayın 6sında oldum sonra 11 inde kontrole gittiğimde herşey güzel dedi. ama ben heycandan yumoşların hepsi çatlamışmı diye soramadım. çalışmalara devam bayramdan sonra test yaptırırız dedi. Amaaaa benim 2 gündür göğüslerimde hem şişlik hemde uçlarında acıma ve ağrı var. (Umutlu Gülcan sizde böyle bişi oldumu) Ayrıca yine 2 gündür özellikle bugün kafayı bile tutamıyorum hep yatıp uyumak istiyorum.:1closedeyes: gözümü 2 sn kapatsam uyuyacağım.Ve hala kasıklarımda ara ara kramplar ağrılar var. Şimdi asıl soru şu benim hesaplarıma göre adet tarihim 23ü... Ben yarın kan tahlili yaptırsam Yani bu gün :)) tahlilde çıkarmı acaba? kimisi 10 gün yeterli diyor kimisi 15 gün diyor? hem boşuna heveslenmek istemiyorum... Hemde çok heycan yapıyorum. Bana yazın lüten... zemuszemus
Kızlarrr Slm...
İşyerinden artık fazla giremiyorum hem işler yoğun hemde engellediler sanırım tam açılmıyor sayfalar.... Ama bu gün kaçırdığım herşeyi okudun yarım saattir.
Şimdi size birşey soracağım????
Ben çatlatma iğnesini ayın 6sında oldum sonra 11 inde kontrole gittiğimde herşey güzel dedi. ama ben heycandan yumoşların hepsi çatlamışmı diye soramadım. çalışmalara devam bayramdan sonra test yaptırırız dedi. Amaaaa benim 2 gündür göğüslerimde hem şişlik hemde uçlarında acıma ve ağrı var. (Umutlu Gülcan sizde böyle bişi oldumu) Ayrıca yine 2 gündür özellikle bugün kafayı bile tutamıyorum hep yatıp uyumak istiyorum.:1closedeyes: gözümü 2 sn kapatsam uyuyacağım.Ve hala kasıklarımda ara ara kramplar ağrılar var. Şimdi asıl soru şu benim hesaplarıma göre adet tarihim 23ü... Ben yarın kan tahlili yaptırsam Yani bu gün :)) tahlilde çıkarmı acaba? kimisi 10 gün yeterli diyor kimisi 15 gün diyor? hem boşuna heveslenmek istemiyorum... Hemde çok heycan yapıyorum. Bana yazın lüten... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?