UmUTLUM hAYIRLISıyla sabırsızlıklaaa 2.tahlil sonucunu bekliyorum. :)
kimse bana cevap vermicekmi
doktorum banada gonaphane vermişti tabi ben uzun tedavi ve 2 aşılama sonrası hep negatifi gördüm..
sonuçta tek çarem tüp bebek.......
bende 2 yada 3 ay evde dinlenmek istiyorum artık
GONAPHANE İÇİYORUM AMA DOKTOR ÇATLATMA İĞNESİ VURUNCA BIRAK DİYORDU....
ŞİMDİ İĞNE FALAN VURDURMADIĞIM İÇİN MERAKTAN SORUYORUM
HAMİLE KALINCAYA KADAR İÇEYİMMİ YOKSA KESEYİMMMMMİİİİİİİİİ
anam alminas,derya noldunuz kızz.
ikiniz birden döküldünüz.
alminascım üzülme canım,hayırlısı olsun.işede başlıcaksın kafanda dağılır.pes etmek yok,yola devam.Şeniz
serselom kullanıcı panelinden girip .profil düzenlemeden girp oraya imzanın adresini yapıştırıyorsun..Tabi önce imzanı hazırlıuyorsun imza sitesindenŞenizhakketten ha ne zaman gelecek umutu öğlen tatilinde gideceğim demişti ama:uhm: bu arada alttaki resimlerini nasıl ekliyorsun ben beceremedim bir türlü:1no2:
balsurat cok komıksınn kıssss ne bu cetvelllldelikafaduldendelikafadulden
listemiz böyle uğurlu ,gelmeyenleri çıkartmayalım uğurları gitmesin.
tebrik ederim canımkıslarrr benı bugun ısten arayıp cagırdılarrrr :lepi:hihoyyyt:roflol:
arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bişey var.
doğuma hazırlık bölümünde kendime konu açtım.hazırlıklarla ilgili.ama sakın bakıpta üzülmeyin haaaa.bende çok üzülürümm sonraaa.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/315336-bunlarda-kucun-bebisime-hazirliklarim.html
tebrik ederim canım
hadi hayırlısı
kıss gulcan muthıs guzeller bayıldımmm bende orduklerımın resmını yukleyecegım bakın bayılacaksınız gorunce ınsanın dogurası gelıyorrr kaydirigubbakcemile3
gülcan yastığın bantların emziğiniz falan güzel :)
allah sağlıkla kurtarıp sağlıkla kullanmak nasip etsin. . .
sevincini paylaşıyoruz tatlım neden üzülelim....
Canım üstüne görmek demek, hamileyken adet olmak demek. Ben de şuanda adetliyim. ama hamiş çıktım kan testinde. :uhm: Sennin bahsettiğin durum başka birşey. O genelde çoğumuzda olan birşey.
ARKADŞLAR HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...İNŞALLAH BAYRAMDAN SONRA HEPİMİZ TEKER TEKER PATLATIRIZ BOMBAYI KIZLA R YAdelikafadulden
GÜLCAN CANIM İYİMİİSN SEN YOK DİMİ BİR YARAMAZLIK?
minikcan hoşgeldin.naber sen tatildesin demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?