Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

UmUTLUM hAYIRLISıyla sabırsızlıklaaa 2.tahlil sonucunu bekliyorum. :)

hakketten ha ne zaman gelecek umutu öğlen tatilinde gideceğim demişti ama:uhm: bu arada alttaki resimlerini nasıl ekliyorsun ben beceremedim bir türlü:1no2:

kıslar ben kacar kocısle temızlık yapacagız odasını degıstırdık toparlamaya yardım edecegım ona sonrada ıs gorusmesıne gıdecegım aksama gorusuruz optum hepınızı

gonaphane yumurtlama hapıya canım.5 gün içip bırakcaksın.sana şu kadar ay kullan filan demedimi.
bana doktorum 3 ay kullan dedi.kontrole yumurta takibinede filanda gitmedim.

anam alminas,derya noldunuz kızz.
ikiniz birden döküldünüz.
alminascım üzülme canım,hayırlısı olsun.işede başlıcaksın kafanda dağılır.pes etmek yok,yola devam.
Şeniz

AYY EVET GÜLCANCIM YAAAA...kanayıverdik :) ama ben daha kırmızıyı görmedim..kahverengi daha:) acaba diorum farlutal kullandım ya yumurtamı eritti falan ondan mı bu renktir daha bir de ilk gün..yadaaaa bende umutlu gibi üstüne görüp hamiş miyim:)
ne tuhafımyaaaaa hem erteledim diyorum hemde hala ümit arıyorum kendimde:)
amaaa olsun kafama takmıyorumki sırf artık eğlencesine oldu..daha hazır değilim olursa da neden oldu tühh tühh demem :)
bu arada artık ekim ayı listesine müdahil omuşuzzzz ne komik:)

hakketten ha ne zaman gelecek umutu öğlen tatilinde gideceğim demişti ama:uhm: bu arada alttaki resimlerini nasıl ekliyorsun ben beceremedim bir türlü:1no2:
serselom kullanıcı panelinden girip .profil düzenlemeden girp oraya imzanın adresini yapıştırıyorsun..Tabi önce imzanı hazırlıuyorsun imza sitesindenŞeniz
balsurat cok komıksınn kıssss ne bu cetvelllldelikafaduldendelikafadulden

:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ARKADŞLAR HEPıNıZE ıYı BAYRAMLAR DıLıYORUM...ıNŞALLAH BAYRAMDAN SONRA HEPıMıZ TEKER TEKER PATLATIRIZ BOMBAYI KIZLA R YAdelikafadulden

GÜLCAN CANIM ıYıMııSN SEN YOK DıMı BıR YARAMAZLIK?

gülcan yastığın bantların emziğiniz falan güzel :)
allah sağlıkla kurtarıp sağlıkla kullanmak nasip etsin. . .

sevincini paylaşıyoruz tatlım neden üzülelim....

kıss gulcan muthıs guzeller bayıldımmm bende orduklerımın resmını yukleyecegım bakın bayılacaksınız gorunce ınsanın dogurası gelıyorrr kaydirigubbakcemile3

Canım üstüne görmek demek, hamileyken adet olmak demek. Ben de şuanda adetliyim. ama hamiş çıktım kan testinde. :uhm: Sennin bahsettiğin durum başka birşey. O genelde çoğumuzda olan birşey.

tamam benim dediğim farklı bişey tabiki. ama üstüne görmek için çalışmaları devam ettirmiş olmak gerekmiyormu zaten? geç döllenme olma olasılığına karşı.

ARKADŞLAR HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM...İNŞALLAH BAYRAMDAN SONRA HEPİMİZ TEKER TEKER PATLATIRIZ BOMBAYI KIZLA R YAdelikafadulden

GÜLCAN CANIM İYİMİİSN SEN YOK DİMİ BİR YARAMAZLIK?

inşallah canım.bayramdan güzel haberlerle dönersiniz.

iyiyim canım.yaramazlık yok.sadece bugün midem çok yanıyor.başka bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…