Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar doktor 23 gün progesteron tahlili yaptırmamı istedi internette hep 21.gün yazıyo geçen ayda ben 23. gün yaptırdım şimdi kararsız kaldım hangi tarihlerde yapılıyor bu tahlil

Derya ben geldim... Kan verdim akşam üstü cevabı sizlerlede paylaşırım....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu arada yeni gelen arkadaşlar var galiba toplu olarak hoşgeldiniz diyeyim... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Gün içinde çok yazamasamda akşam hepsini olkuyorum...

canım beta içinmi kan verdin.

BU GÜN GÜNÜM AMA genelde sitelerde bu şekilde bilgi veriliyo..14 gün sonra adet olunuyo diye..akıntım var beyaz renkli..senin akıntın olmuşmuydu adetine yakın..

Canlarım ben kan tahlili sonucumu aldım.
2 gün önce 803.9 olan değerim bugün sadece 948,26 mafoldumben
Yani bu demek ki, dış gebelik yaşıyormuşum. :1no2:
Dış gebelik nasıl oluyo dediğiimde de sevgili doktorum şöyle açıkladı: Yumurta dölleniyormuş fakat, eğer kanallar tıkalıysa, kanal ağzında kalıp rahime gidemiyormuş. Daha fazla büyümemesi lazım, büyürse kanal giriişini parçalar ve iç kanamaya yol açar dedi. Bu kanama da ameliyat gerektirirmiş. Ama yarın sabah tekrar bi test yaptırıp bana getir emin olalım ona göre düşürmen için ben sana ilacç yazacam dedi.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…