canım hoşbulduk...evet memlekete geldik....
bızde yarın gece gıdıyoruz 24 tekaydirigubbakcemile
kızlar doktor 23 gün progesteron tahlili yaptırmamı istedi internette hep 21.gün yazıyo geçen ayda ben 23. gün yaptırdım şimdi kararsız kaldım hangi tarihlerde yapılıyor bu tahlil
tamam güzelim...testi yaptır bize de haber ver ama oılurmu? inşallah güzel haber verirsin bugünün hamişi de sen olursun...pco : polikistik over demek...bilmediğine göre sen değilsin..aman olma hiiç iyi bişey değil kendileri:)
canım naber nasılsın.topicte yazılanları okuyorum ama fazla giremiyorum topiğe....şimdi cıkıyorum öptüm hepinizi..
sagol canım benım sadece 2.gorusmeye cagırdılar bakalım alacaklarmı daha kesın degıl :hulya:
Derya ben geldim... Kan verdim akşam üstü cevabı sizlerlede paylaşırım....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu arada yeni gelen arkadaşlar var galiba toplu olarak hoşgeldiniz diyeyim... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Gün içinde çok yazamasamda akşam hepsini olkuyorum...
bızde yarın gece gıdıyoruz 24 tekaydirigubbakcemile
kızlar slm bişiy sorucam yumurtam bu ayın dördünde çatlamıştı aradan 14 gün geçtikten sonra mı adet olunuyordu????NE OLUR CEVAP
BU GÜN GÜNÜM AMA genelde sitelerde bu şekilde bilgi veriliyo..14 gün sonra adet olunuyo diye..akıntım var beyaz renkli..senin akıntın olmuşmuydu adetine yakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?