Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

allah allah yaaaaa.bütün aksilikler senimi buldu.
bak şimdi bende korktum bana ne dicek acaba.
canım ya inşallah yarın daha artar değerin herşey yolunda gider.
ufff olmadı bu şimdii.

canım ya çok üzüldüm inşallah yarın ki testin iyi gelir sıkma canını bitanem vardır elbet vakti zamanı

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:benneyaptımkiAllahımm inşallahh değildirrr olmasınnn dışş gebelikk Allahımm inşallahhh dua edicem bugun senin içinnmafoldumbeninşallahh değerinnn artarrrr inşallahhhhh..1000 olmaya az kalmışşş belkidee değildirr canımm kanallarda gördümükide bebeği öyle diyorrrr. yaa:1no2:Allahım inşallahhyarınki tahlil yülsekk çıkarr.:1hug:

Ben tam 10 aydan bu yana aynı doktora gidiyorum. Bir sürü tedavi yöntemi denedi ama her nedense bir tek rahim filmi çektirmeyi akıl edemedii. Bir de bana soruyor, sana film çekmiş miydik diye. Allahım yardımcımız olsun, hayırlı akıllı doktorlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi. Yarın da gidecem, ne ilacı yazacaksa yazsın, ondan sonra o doktorun defterini kapatacam. Yazık değil mi bana? Şu anda duygularım alınmış gibi kızlar. Sanki hiçbirşey hissetmiyorum. Ne üzgünüm, ne mutluyum, ne de sinirli...

Sonuç hüsran BALIIM. Dinazorluğa devam :a015:

mafoldumbenO hiç belli olmaz umutlum Allahtan umut kesilmezz.siteden bir arkadaşada bebeği alıncak demişti dr bebeği uygun olmayan yere tutundugu içinn ama başka dr larda gitti emin olmak için meğer bebek güzel yere yerleşmiş.Dur bakalım yarın ola hayır ola:1no2:

canım çok üzüldüm ya..dur bakalım belli olmaz belki yavaş gelişiyordur neticede değer artmış bazen doktorlar gereksiz yere korkutuyorlar..

umutlu...Lütfen moralini bozma... :sinifsinif:Hakkımızda hayırlısı yarın bir git bakalım dr a ne diyecek..Biliyorum söylemesi dile kolay.. Ama bizim umudumuzu yitirmememiz lazım. Bende kan verdim test için ne hayyaller kuruyorum bir bilsen... Ama lütfen üzülme...lmaz:

hadi hayırlısı ozaman.inşallah hamiştirsin canım.
gulcancim merhabalar. ben bi sey sorcam, adetim 10. gunu aksam ben bal+tarcin+corekotu karisimi yaptim ne olur ne olmaz diye. dun adetimin 11.gunu ultrasona gittim yumurtalarim cok kucuktu. zaten adetlerim duzensizdir. bugun karnimin sol tarafindan, bence sol yumurtaligimda hafif agrilarim var ama cok korkuyorum. genelde bende boyle sikintilar olmaz. sence bu normal midir?
acaba kas yaparken goz mu cikartim.
lutfen birileri bi yorum yapsin.

Canlarım hepinizi çok öpüyorum. Ben ancak bayram dönüşü girerim siteye. Allahım hepimiz için hayırlı olanı versin. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. ıyi bayramlar. Allahım bizim sağlığmızı bozmasın inşallah. Sonuçta herşey olacağına varıyor.

hadi hayırlısı ozaman.inşallah hamiştirsin canım.

mutlaka olumlu olumsuz cevap veririm .... Merka etmeyin...:Saruboceq:

Kızlar cevap Neğatif... değer sadece 2 çıkmış... Ordak, bayan aceelşl etmeyin, adettiniz geçiktikten sonra tekrar yaptırırsınız dedi bilmiyorum bn mi acele ediyorum acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…