Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Cnm cvbın için saol bende şaşırdım valla iice bu ay ben ilk kez kullandım gonopheneyi 3 gün geçti adetim hiç böle olmuodu ama ilaçtanda 2.5 tane içtim etkisi olucanı sanmıorum inşş deildir çünkü kendimi hamile gibi hissediorum:çok üzgünüm: ilaçın etkisi olupta hasta olursam çok kötü olucam salı günü doktora gidecem o zaman belli olur hayırlısı olsun cnm sende moralini bozma inşş sende hayırlısıynan bebeğine kavuşursun sabretmek gerekio Allahım bizi deniyor cnm :1hug:

teşekkürler siz hangi aşamadasınız

benim hikayem accık uzun
2 yıllık evliyim hiç korunmadık
1 yıl geçtikten sonra tahlillerimizi yaptı dr.
3 ay klomen + duphaston ilacı kullandım = negatif
doktorumu değiştim hsg filmi istedi bir kaç ay bekledikten sonra filmi çektirdim
tüpler açık, sorun yok
1-2 ay da öylesine bekledim ( filmden sonra kolay hamile kalınıyor diye)
baktım olmuyor doktoruma gittim FEMARA diye bi ilaç verdi 12, günde prengly çatlatma iğnesi vurdu herşey gayet güzel ancak sonuç negatif
eşimde de bende de herhangi bir sorun yok herşey normal
bu ay hiç bir ilaç kullanmadım, beklemedeyim
adetime yaklaşık 6 gün var
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

siz hangi ilacı kullandınız.

Evet cnm ben bu ay gonophene kullandım beklemedeyim 3 gün adetim geçti salı günü dktora gidecem o zamn belli olur hepimiz için hayırlısı neyse o olsun cnm senin kullandığın ilaçın ismini yeni duydum ne işe yarıyor?

Evet cnm hap şeklinde adetin 3. günü başlıosun 5 gün kullanıyorsun daha sonra yumurta takibi başlıyor yumurtalar doktorun isteğinde 22 mm olduğunda çatlatma iğnesi vuruyor doktor dediği tarihlerde ilişkiye giriyorsun ve 15 gün sonra gel diyor dktr cnm..

sudenazz merhaba cnm tedavin hayırlı olsun çalışığım için fazla giremiyorum geçen ayda ben klomen kullanmıştım sonuç geçikmeli olarak adet olmuştum ve sonuç alamadım bu ayda hiç bir ilaç kullanmadım adet tarihim 20 eylül benide listeye eklermisiniz canlarım görüşmek üzere...

kusura bakma gamzeli oğlumla ilgilenmem gerekti.puregonda aynı yöntem sadece göbek erafından iğne yapıyorsun.

puregonda folikül 20 mm olana kadar iğneyi yapıyorsun.ben şu anda bekleme aşamasındayım.15inden sonra tes yapacağım.

merhaba gülceza cnm bende de öle olmuştu geçen ay klomen kullanıyodum ara dr.kont.gidiyordum sol kasıgımda ağrılar oluyor demiştim dr.yumurtaların büyüyor ondan dedi klomen bitti çatlatma iğnesini vurundum 3 - 5 gün sonra ağrılarım alt karın bölgemde sertlik ve batışmalar kramplar artı ve dr.aradım bekle adet tarihini dedi ve adet tarihim 2 gün geçikti hatfa sonu olduğu için dr.aradım kanda gebelik testi yaptır dedi bende hafta içine kadar adet olmassam yaptırırım dedim adet gecikmesi 3 gün geçti ve ben adet oldum bu arada gögüslerim çok sızlıyordu ve şişti çok umutluydum ama olmadı takdir ilahi böleymiş allah büyüktür o güzel günleride bizlere gösterecek inşallah bu aylarında yüzü gözü hürmetin dua edelim kızlar tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah...

amiiiinn inşalllaaaaaaahhhhh.sanırım beni duyan yok kızlar en iyisi ben çekileyim artık...hayırlı iftarlar herkese..

puregon yumurta geliştirmek için .yumura geliştikten sonra pregnly çatlamak için. inşallah buseferde tutararkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…