Zeyhatım önemli olan çizgi görmek değill gerçek çizgiyi görmek ben 3 defa silik çizgi gördüm ama foss o testlere güven olmuyorrr:hulya:
Kızlar birşey soracağım. Benim dün akıntım geldi hafif pembeydi sanırım açık renk kan vardı ve çatlama akıntısına benziyyordu. Bu akşam daha az ve daha az yoğun geldi. Ama ondada kahverengi kıl gibi afedersiniz kan vardı. Bir sorunmu var acaba
Benim aklıma geliyorda mesela ben silik çizgi görsem bayaram hafta sonu falan olsa atarım kendimi zeynep kamilin aciline :)) yalandan kasıklarım çok ağrıyor çok sancım var günümde geçti diye numaara yapar bir kan testi yaptırırm. Bizim arkadaşım bayram tatiline geldide kızcağız 3 gün bekledi.
:uhm:CADIARZUdünkünü anladıkta bu akşamkiniii :uhm:zeyhatım bence doktorunu arayıp tlfdan bir sorr
kız cok güldüm mesajına:)))
ama süper fikirmiş
gel bir muayene edeiym diyecek hiç bu ay gitmek istemiyorum adama
canım bende bilemiyorum
bende bir kere pembe akıntı olmuştu adacayı ictiğim ay,ben yerleşme sanmıştım ama catlama bile değilmiş(
bence dr a telefonda ilk başta iş için şehirdışındayım gelemicem de, öyle sor:)
Ozaman bekle bakalım canım belki yumoş çatlamasıdırrrrgamyoncuiremsu
Bakarsın ilerleyen günlerde yine devam ederse o renkli akıntı yada şikayetin olursa gidersinnn.Şeniz
yaaa belki ada cayındandır, ben sadece 1ay içtim onda oldu pembe leke.
sende aklına kötü şeyler getirme olurmu?
bence bununla ilgilidir.
arkadaslar banada bır fıkır verın catlatma ıgnemı olalı 6 gun oldu dun sol tarafımda ara ara gıren bır sancı bugunde belım agrıyo adet agrısı gıbı acama dollenme falanmı oluyo akıntımda var bıde ben fıtıl kullanıyorum progestan gecen ay atarken fıtılı rahım ıcı bosluktu ama sımdı asagıda oldugunu hıssedıyorum neler oluyo sızce bana klomende 2.ayım
insallah hamılesındır canım.nasıl anladın canım rahımın asagıda oldugunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?