Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ben bunu burada başka topikte okudum. Orda diyorduki orta parmağınızı vajinanızdan içeri ittiridğinide parmağınıza rahminiz değiyorsa aşağıya inmiş regl olacaksınız yoksa değmiyorsa rahim yukarda ya hamilesiniz yada yakında adet görmeyeceksiniz demekmiş. Hatta eeskiden ebeler böyle bakıp söylüyormuş. Ama iğneyide yaptıralı 6 gün olmuş bence o kadar erken adet olmazsın.

cok saol zeyhat cım ınsallah hamıs oluruz hep bırlıkte allah hıc bırımızı evlat kokususundan mahrum etmesın

İnşallah canım sende bu ay güzle haberlerini verirsin.

bu arada sen sanırım rahım fılmı cektırmıstın 3.ayın sonunda benım doktorda ıstıyo benımde kafam karısık bende narkozlu cektırcem kafam cok karısık ruyalrıma bıle gırıyo tuplerım kapalıymıs acılmıs goruyorum senın fılm nasıl gectı ben kendımı kasan bırıyım olekı takıbe gıdınce ılk ben sokuyom kamerayı sonra doktor ele alıyo dırek ona sokturamıyom kamerayı bole oluncada benım narkozlu olmak zorunda yoksa kalkarım o masadan delikafadulden

ben burdayım
ve ne olursa olsun narkozlu cektırcem senın ıl neresı kendımı kasarım yanlıs sonuc alırım ne olur ne olmaz senın klomende kacıncı ayın bıde felaket sac dokulmesı yaptı

canım seni çok kutluyorum....allah sağlıkla kucağınıza almak nasiip etsin..... güzel haberlerini bekliyoruz.....takipteyiz ona göre:)

sevılhan canım imkanın varsa narkozlu çektir filmi ben narkozsuz çektirdim çektiğimi bir Allah bir ben bilirim, ama bazılarıda varki hiç acı çekmiyomuş kişiden kişiye değişiyo sanırım Allah yardımcınız olsun

kızlar ben 2 aşılama tedavi sonucumda negatif moralim çok bozuldu....

size sormak istediğim şey hamile kala dek gonophaneyi içtinizmi

çünkü benim doktorum aşılamayı yaptığı gün bırak demişti acaba ondanmı tutmadı bilgilendirirseniz sevinirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…