Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cok saol ıhtımallere kalamam zaten ya acırsa dusuncesı bıle kotu madem bole bı yontem var neden olmasın saol arkadasım

hıc bır fıkrım yok ınssallah tez zamanda hamıs olursun bu asılama nasıl yumurtana spermlerı koyarken acı falan oluyomu anlatırmısın lutfen

hoşseda canım üzülme demekki bundada var bir hayır inş. önümüzdeki ay olur bebişine kavuşursun

BEBEGEM üzülme inş. bebişine önümüzdeki ay kavuşursun..HOŞSEDA yeni ay yeni umut çalışmay devam inş. tutar bebişin...SEVıLHAN canım ben bir kere aşılama yaptırdım hiç acı duymadım çok kısa bir işlem..

inşallah canım ya
ama ben bu tsti akşam yapmıştım tek çizgiydi bugün böyle olmuş sabah bakmadım hiç moralim bozlmuştu o yüzden de pek güvenemedim

canım bence testi tekrarla ilk 15 dk. sonra test doğru sonuç vermez ama istersen sabah git kan testi yaptır hem aklında kalmamış olur beklemek daha kötü çünkü en azından sonucu bilirsin inş hamişsindir canım..

canım inş bir sorun yoktur... ben 2,5 sene önce hamile kaldığımda bendende adetime çok vardı öyle akıntı gelmişti 2 gün felan sürdü meğer yerleşme kanamasıymış seninkide öyledir inş. devam ederse doktorunu ara...tedavilerden dolayı vücudumuzuda tanımaz olduk artık hiç yaşamadığımız şeyleride yaşayabiliyoruz ama inş. seninki bebişten dolayıdır.

gelinccım senın adına cok mutlu oldum ne guzel buara hamıle haberı cokkkkkk allah saglıkla tamamına erdırsın ınsallah kucagına alıp mısler gıbı koklarsın bebısını hedı mucızene kavustun sıra bıze gelıyor bızım ıcınde duaaa et:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

umutlu 22...canım cok gecmıs olsun sen anlatırken bır an kendımı senın yerıne koydum ve tuylerım dıken dıken oldu allah kımseyı hastanelere vıcdansızların elıne dusurmesınnn sana bıse solemeden yapmıslar zalımler allh sabır versın canım ama uzulme dedıgımız gıbı bırtane cocugun var allh bızede nasıp etsın hayırlısıyla gene hamıle kalırsın bak ne guzel hamıle kalabılıyosun ben daha olup olmayacagını bıle bılmıyorum kendıne dıkkat et canım en onemlısı saglık sonra hersey olur allah nasıp eder korkma uzulmede sakınnn cok cok gecmıs olsunnnn...

cok saol ıhtımallere kalamam zaten ya acırsa dusuncesı bıle kotu madem bole bı yontem var neden olmasın saol arkadasım

arkadasım banada bu ay rahım fılmı dedı doktor gıdemıyorum korkumdan ve emınım kı anestesısız yapacak korkma der gelır gecer doktorum ole bı tıp korkuma gıdemıyorum sen nezamn cekılıceksın

ya ben bu topiğin hastası oldum maşallahhiç boş günümüz yok canım benim allah kucağına almayı nasip eylesin topikten kimse ayrılmasın uğurumuz kaçmasın allah hepimize evltlarımızın kokusunu duyursun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk:

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar bol bebişli günler inşallah

günaydın kızlar, aranıza yeni katıldım, ben mayısta çikolata kisti ameliyatı oldum, 4 aylık yumurta takibinden sonra klomen tedavisne başladı doktorum, aranızda çikolata kisti olup da klomenden hamile kalan var mı? güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki...

canım benim çikolata kistin alınmış artık zaten
o nedenle klomen kullanmanda sakınca yok
kaç cm idi kistin?

canım benim çikolata kistin alınmış artık zaten
o nedenle klomen kullanmanda sakınca yok
kaç cm idi kistin?

4 bucuk santim idi kistim, ankarada oldum ameliyatı, ordaki doktor 6 ay içinde gebelik gercekleşmezse tüp bebek demişti, sivastaki doktorum kızdı, tüp bebek gerektirecek birşey yok dedi, bir ameliyat öncesi, bir de ameliyat sonrası rahim filmi çekildim, ameliyat öncesinde solda kist sağ tüpte de tıkanıklık vardı, 2. hsg de ise iki taraf da rahattı allahıma şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…