sevılhan canım imkanın varsa narkozlu çektir filmi ben narkozsuz çektirdim çektiğimi bir Allah bir ben bilirim, ama bazılarıda varki hiç acı çekmiyomuş kişiden kişiye değişiyo sanırım Allah yardımcınız olsun
kızlar ben 2 aşılama tedavi sonucumda negatif moralim çok bozuldu....
size sormak istediğim şey hamile kala dek gonophaneyi içtinizmi
çünkü benim doktorum aşılamayı yaptığı gün bırak demişti acaba ondanmı tutmadı bilgilendirirseniz sevinirimm
inşallah canım ya
ama ben bu tsti akşam yapmıştım tek çizgiydi bugün böyle olmuş sabah bakmadım hiç moralim bozlmuştu o yüzden de pek güvenemedim
Kızlar birşey soracağım. Benim dün akıntım geldi hafif pembeydi sanırım açık renk kan vardı ve çatlama akıntısına benziyyordu. Bu akşam daha az ve daha az yoğun geldi. Ama ondada kahverengi kıl gibi afedersiniz kan vardı. Bir sorunmu var acaba
evet cnm 2 gun gec baslamıştım 12.gun yumurtam 13mm di dr bu ay olmaz dedi çatlatma iynesi falan vermemişti hatta bu ayın klomenını bile almıştım adetın 4 gunu basla demişti drallahım hayırlısı olur inşallah rabbım kucama almayıda nasıp eder.hepınızde cok saolun arkadaşlar yarısıda sızın sayenızde moral verdınız bana ezgi nerde bilen varmıŞeniz
cok saol ıhtımallere kalamam zaten ya acırsa dusuncesı bıle kotu madem bole bı yontem var neden olmasın saol arkadasım
slm ben geldim sonuçççççççççççççççççç 163 sanırım 2.5 haftalık kızlar cok mutluyum allah ısteyen herkese nasıp etsin hala inanamıyorum umudum yoktu dr bu ay olmaz demişti ama rabbım ol dedikten sonra:lepi:başardım delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::enbuyukkk:
canım benim çikolata kistin alınmış artık zaten
o nedenle klomen kullanmanda sakınca yok
kaç cm idi kistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?