Allah herkeze nasip etsin inşallah.. çok dua ettim ve son zamanlarda kendimi psikolojik olarak hazırladım.. bi çok şeyi denedim. çatlama iğnesi bile işe yaramamıştı.ve bide şu yumurtlama gününü gösteren takvim yöntemi çok işime yaradı.İnşallah sizinde hayırlı müjdeli haberlerinizi buradan okuruz. herkeze hayırlı cumalar.
Allah herkeze nasip etsin inşallah.. çok dua ettim ve son zamanlarda kendimi psikolojik olarak hazırladım.. bi çok şeyi denedim. çatlama iğnesi bile işe yaramamıştı.ve bide şu yumurtlama gününü gösteren takvim yöntemi çok işime yaradı.İnşallah sizinde hayırlı müjdeli haberlerinizi buradan okuruz. herkeze hayırlı cumalar.
sersincim benmi kaçırdım acaba sen test yaptıracaktın tekrar yaptırdınmı noldu ?
Canım bu gün yazdım ama görmedin galiba 24 de hasta oldum ama bir tuhaf son günü gibi koyu koyu az ve kahverengi... bilmiyorum bu arada kan testi değil ama çarşamba günü eczaneden alıp denedim oda ne gatifti... sen beni ekime kaydır arkadaşım nasip kısmet bakalım...
arkadaşlar merhaba.. dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.. hala inanamıyorum. 1 sene kadar uğraşmıştık. klomeni yaklaşık 3 ay kullandım bana tek yararı adet düzensizliğimi giderdi.40 günde birdi nerdeyse. 3 ay kullandım ve 32 güne düşürdü. şu anda çok mutluyum.Allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Tünaydın opuyorumnanaktan
papatya tebrik ederim canım, Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
çatlatma iğnesi kullananlara bişey sorcam
çatlatma iğnesi olduktan sonra doktorunuz hangi günlerde ilişki öneriyor
o günün akşamımı
yoksa ertesi günmü
yada 2 gün arka arkayamı ???
Tünaydın opuyorumnanaktan
papatya tebrik ederim canım, Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
çatlatma iğnesi kullananlara bişey sorcam
çatlatma iğnesi olduktan sonra doktorunuz hangi günlerde ilişki öneriyor
o günün akşamımı
yoksa ertesi günmü
yada 2 gün arka arkayamı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?