ben zaten burdaydım canım kaydirigubbakcemile3 yinede hoşbulduk ben feyza gamze tanıştıgımıza memenun oldum...Şenizherkeze hayırlı iftarlar
puregon yumurta geliştirmek için .yumura geliştikten sonra pregnly çatlamak için. inşallah buseferde tutararkadaşlar.
merhaba gülceza cnm bende de öle olmuştu geçen ay klomen kullanıyodum ara dr.kont.gidiyordum sol kasıgımda ağrılar oluyor demiştim dr.yumurtaların büyüyor ondan dedi klomen bitti çatlatma iğnesini vurundum 3 - 5 gün sonra ağrılarım alt karın bölgemde sertlik ve batışmalar kramplar artı ve dr.aradım bekle adet tarihini dedi ve adet tarihim 2 gün geçikti hatfa sonu olduğu için dr.aradım kanda gebelik testi yaptır dedi bende hafta içine kadar adet olmassam yaptırırım dedim adet gecikmesi 3 gün geçti ve ben adet oldum bu arada gögüslerim çok sızlıyordu ve şişti çok umutluydum ama olmadı takdir ilahi böleymiş allah büyüktür o güzel günleride bizlere gösterecek inşallah bu aylarında yüzü gözü hürmetin dua edelim kızlar tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah...
kusura bakma gamzeli oğlumla ilgilenmem gerekti.puregonda aynı yöntem sadece göbek erafından iğne yapıyorsun.
herkese merhaba klomenin ne olduğunu anlayamadım. aranıza yeni katıldım ve dilerim rabbim tüm isteyenlere bebiş verir.
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr..yeni bir güne merhabaaaaaa. herkese neşeli mutlu huzurlu günleeeeeerrrrrr..
herkese merhaba klomenin ne olduğunu anlayamadım. aranıza yeni katıldım ve dilerim rabbim tüm isteyenlere bebiş verir.
canım sen hala test yapmadınmı bir kaç gündür baktım yoktun çok merak ettim acaba ne oldu diye hemen bir test yap belkide beklenen misafir yoldadır canımhihoyyytcanlarım klomen yumurta geliştirici bi haptır. etkisi sadece yumurta büyütmektir. bu ilaç dr kontrolünda kullanılmalı ve kesinlikle sık sık vajinal ultrasonla takibi yaplımalıdırrrrr çünkü yumurtalıklarda kist yapabilme etkisi vardırrrrr ve bu risk yüksektirrrr.....
bu tedavi çeşitinde genelde yumurta 18-21mm arasındayken çatlatma iğnesi vurulur (pregnyl veya ovitrelle) daha sonra dr un uygun gördüğü saatlerde ve günlerde cinsel ilişki önerilirrrr........
kızlar ne olur emin olmadığınız konularda bilmiyorum ya da emin değilimi yazdığınız yazının sonuna ekleyin emiiiii arkadaşlar yanlış bilgilenmesinnnn...
bu arada hepinize hayırlı günlerrrrr samsun çok sıcak ama allahım nasıl da sabır veriyor hiç susamıyoruzzz .... kızlar hala regl olamdım ama test yapıp yapmamak konusunda çelişkideyim eşim yapam diyo ama ben çatlıcam meraktan gizliden bi yapsam olurmu ki ya yarın en ii si bi test alıp salı sabahı yapmak en azından evde denemiş olurummmm ne dersinizzz????????:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım sen denedin mi ,böğürtlen kökünü tadı felan nasıl acaba aktarda bulabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?