Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

nehir senin kaçıncı denemen.benim 3. denemem.ilk ikisinde olumlu cevep aldım. biri ölü dodu.

teşekkür ederim erz60 canım merak ettim de onun için sordum ben ilk hamileliğimde gonaphene ve ovitrella ampulle hamile kalmıştım. şimdiki tedavimde ise serophene diye bir hap kullandım çatlatma iğnesinide vermedi doktor..neyse hayırlısı bakalım canlarım rabbim öncelikle sizlere daha sonrada bana tatlı bebişler versin..AMİİİİİNNN...rabbimden isteğim kızıma kardeş hayırlısıyla..

kızım ikiay sonra yani aralığın 1 nde iki yaşını bitirecek inşallah adı zehra nur,senin oğlunun adı ne allah bağışlasın canım.

ben zaten burdaydım canım kaydirigubbakcemile3 yinede hoşbulduk ben feyza gamze tanıştıgımıza memenun oldum...Şenizherkeze hayırlı iftarlar

Biliyorum cnm sen öle yazınca bende öle diyim dedimkaydirigubbakcemile3 bende gamze m.o cnmsanada hayırlı iftarlar..

Ooooohhhhh şunlara bak 1 tane bulmuşlar ikinciye hazırlanıyorlar Allah bağışlasın canlarım daha çok versin inşşş darısı bizlerin başına iinnn
HAYIRLI İFTARLAR HERKESE ARKADAŞLAR....

puregon yumurta geliştirmek için .yumura geliştikten sonra pregnly çatlamak için. inşallah buseferde tutararkadaşlar.

İnşş tutar cnm inşş hepimizin emekleri boşa gitmezde tutar Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize...:dance:

Cnm ay aynı sancılar aynı ağrılar bendede var bende bu ay ilk kez gonophene kullandım ve adetim geçti bu gün 3 gün bende çok umutluyum ama senin yazını okuyunca umudumu yitirdim demek ki adet geçikmesi ilaçın etkisiymiş çok kötü oldum şimdi yaa öyle hazırlamıştım ki kendimi valla karnım felanda ağrımıyor kesin bu ay oldu demiştim neyse hayırlısı artık :çok üzgünüm: :roflol:

kusura bakma gamzeli oğlumla ilgilenmem gerekti.puregonda aynı yöntem sadece göbek erafından iğne yapıyorsun.

Olsun cnm önemli deil sen bebişine bak benim yerimede o meleği öp evet göbekten iğneyi duymuştum cnm sen kendin vuruyosun galiba her gün kullandığın ilaç daha etkili dediler bana bide kist oluşturmuyormuş hayırlısı olsun cnm inşş faydasını görürsün cnm..:dance:

iftardan sonra mayıştınız dimmiii
kimsecikler uğramamış buraya
bol kalorili yemekleri yuttunuz oohhh afiyetle rolsun
Allah oruçlarınızı ibadetlerinizi kabul etsin

herkese merhaba klomenin ne olduğunu anlayamadım. aranıza yeni katıldım ve dilerim rabbim tüm isteyenlere bebiş verir.

günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr..yeni bir güne merhabaaaaaa. herkese neşeli mutlu huzurlu günleeeeeerrrrrr..

herkese merhaba klomenin ne olduğunu anlayamadım. aranıza yeni katıldım ve dilerim rabbim tüm isteyenlere bebiş verir.

:teytey:hoşgeldin canım aramıza ilaç sanırım burdaki duyumlarıma göre yumurtayı çatlatmak için kullanılıyor daha sonra dktr çagırıyor ve yumurtaların çatlayıp çatlamadıgına bakıyor çatladıysa igne vuruyor umarım yardımcı olmusumdur canım:

günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr..yeni bir güne merhabaaaaaa. herkese neşeli mutlu huzurlu günleeeeeerrrrrr..

tünaydın canım amin pazar diye kimseler yok sanırım bu arada yumurtalıkların çatlaması için bögürtlen kökü diye konu açtım bakmak isteyen arkadaşlara duyrulur...

canım sen denedin mi ,böğürtlen kökünü tadı felan nasıl acaba aktarda bulabilir miyiz?

canlarım klomen yumurta geliştirici bi haptır. etkisi sadece yumurta büyütmektir. bu ilaç dr kontrolünda kullanılmalı ve kesinlikle sık sık vajinal ultrasonla takibi yaplımalıdırrrrr çünkü yumurtalıklarda kist yapabilme etkisi vardırrrrr ve bu risk yüksektirrrr.....

bu tedavi çeşitinde genelde yumurta 18-21mm arasındayken çatlatma iğnesi vurulur (pregnyl veya ovitrelle) daha sonra dr un uygun gördüğü saatlerde ve günlerde cinsel ilişki önerilirrrr........

kızlar ne olur emin olmadığınız konularda bilmiyorum ya da emin değilimi yazdığınız yazının sonuna ekleyin emiiiii arkadaşlar yanlış bilgilenmesinnnn...

bu arada hepinize hayırlı günlerrrrr samsun çok sıcak ama allahım nasıl da sabır veriyor hiç susamıyoruzzz .... kızlar hala regl olamdım ama test yapıp yapmamak konusunda çelişkideyim eşim yapam diyo ama ben çatlıcam meraktan gizliden bi yapsam olurmu ki ya yarın en ii si bi test alıp salı sabahı yapmak en azından evde denemiş olurummmm ne dersinizzz????????:ecrin_bebek::CüvCüv:

07.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL????????????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
mehtapgülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.25 AĞUSTOS(kızlar tarihimi eski düzenime göre değiştirdim ama hala bişe yok regl olmadım olcak gibi de değilimmmmmmmm dua edinnnnnn)))
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:

canım sen hala test yapmadınmı bir kaç gündür baktım yoktun çok merak ettim acaba ne oldu diye hemen bir test yap belkide beklenen misafir yoldadır canımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…