Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam canlarım herkese günaydın doktroum bugün geldi progesteron sonucumu gösterdim gayet iyi ilaçsız yumurtlamışsın bu bizim için güzel bişey dedi adetimin günü bugün dedim beta yaptıralım dedi ve kanımı verdim beklemedeyim şu an anlıycanız kızlar

canım hadi bakalım inş hayırlı haberini verirsin bize...

Canım inşallah Allahımdan hayırlısı......:Saruboceq:

inşallah canım sonucu 12 1 gibi alırım kendimde hastanedeyim ya başladım bile sürekli kontrol etmeye sonucum çıkmış mı diye mutlaka haber veririm size

Sultan1984 inş. hayırlı bi haber alırsın canım hepberaber seviniriz.bende cumartesi test yaptırdım ama malesef banimkisi negatif çıktı.

gülcancım teşekkür ederim program için benimkisi düzenli değil yinede işe yarar mı sence ilk ayımda 5 gün geçikti ikincisinde 4, 3. ayımda 3, 4 ayımda 2 gün, bu ayda böyle giderse 1 gün geçikmeli bekliyorum

adet tarihin kaç anlamadım.olduğun tarihi değil,olacağın tarih yazılıyor.

Slm canım,
Yani bu ay eğer hamile kaldıysam (inşallahhhh isteyen herkes kalmıştır )diyorum son adetim 4 eylüldü,

sen son adete göremi yazıyorsun yoksa hamile kalınca değiştiriyormusun beklenen adet tarihini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…